Повезане вести

Вељко Беливук и марко миљковић опет траже изузеће тужиоца Саше Иванића! На суђењу озлоглашеној групи сведочили вештаци о…

Вељко Беливук и марко миљковић опет траже изузеће тужиоца Саше Иванића! На суђењу озлоглашеној групи сведочили вештаци о…

Курир пре 13 дана
Вељко Беливук, који је, заједно са Марком Миљковићем означен као организатор злогласне криминалне групе која је оптужена за седам убистава, отмице, трговину дрогом и оружјем као и једно силовање младића у просторијама на… »
На суђењу беливуку пуштен разговор расте и тадашњег менаџера "у: шоку сам, само су дошли по мене"

На суђењу беливуку пуштен разговор расте и тадашњег менаџера "у: шоку сам, само су дошли по мене"

Блиц пре 14 дана
У наставку суђења криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића настављено је извођење доказа, и то прислушкиваних разговора оптуженог Влада Георгиева. У Специјалном суду у Београду данас је, између осталог, пуштен… »
Тебра, у шоку сам, само су дошли по мене и рекли: Пакуј се! Репер Раста по изласку из притвора прво позвао Беливуковог војника…

Тебра, у шоку сам, само су дошли по мене и рекли: Пакуј се! Репер Раста по изласку из притвора прво позвао Беливуковог војника…

Курир пре 14 дана
У наставку суђења криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, који се терете за седам убистава, отмице, трговину дрогом и оружјем као и једно силовање младића у просторијама на стадиону ФК Партизан, настављено је… »

Вести дана »