Povezane vesti
Veljko Belivuk i marko miljković opet traže izuzeće tužioca Saše Ivanića! Na suđenju ozloglašenoj grupi svedočili veštaci o…
Kurir 02.09.2025
Veljko Belivuk, koji je, zajedno sa Markom Miljkovićem označen kao organizator zloglasne kriminalne grupe koja je optužena za sedam ubistava, otmice, trgovinu drogom i oružjem kao i jedno silovanje mladića u prostorijama na stadionu FK Partizan koje su… »
Na suđenju belivuku pušten razgovor raste i tadašnjeg menadžera "u: šoku sam, samo su došli po mene"
Blic 02.09.2025
U nastavku suđenja kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavljeno je izvođenje dokaza, i to prisluškivanih razgovora optuženog Vlada Georgieva. U Specijalnom sudu u Beogradu danas je, između ostalog, pušten razgovor koji je optuženi… »
Tebra, u šoku sam, samo su došli po mene i rekli: Pakuj se! Reper Rasta po izlasku iz pritvora prvo pozvao Belivukovog vojnika…
Kurir 02.09.2025
U nastavku suđenja kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji se terete za sedam ubistava, otmice, trgovinu drogom i oružjem kao i jedno silovanje mladića u prostorijama na stadionu FK Partizan, nastavljeno je izvođenje dokaza, i to… »
Vesti dana »

Gužva ispred Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, za sat vremena se javilo oko 90 dobrovoljnih davaoca krvi
N1 Info pre 23 minutajoš 20 povezanih

Proglašen dan žalosti u sremskoj Mitrovici: Oglasio se gradonačelnik: "Porodicama nastradalih u teškoj nesreći biće isplaćena pomoć"
Blic pre 14 minutajoš 34 povezane

Izmene Zakona o jedinstvenom biračkom spisku biće usvojene početkom novembra?
Vreme pre 33 minutajoš 9 povezanih

Građani ovo treba da znaju povodom NIS-a: Iz Vašintona se oglasio ministar Mali
Alo pre 23 minutajoš 13 povezanih