Povezane vesti

Vučić: „Kada uskoro odem sa vlasti“…

Vučić: „Kada uskoro odem sa vlasti“…

Nedeljnik pre 8 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, prvi put je nagovestio šta bi mogao da radi kada ode sa vlasti, piše Danas. „Kada uskoro odem s vlasti, rekao je Vučić u obraćanju srpskim novinarima u Kini, i kada se moja ćerka vrati sa mastera, pošto je to izučila… »
Vučić nagovestio buduće planove: “Radiću kod ćerke u firmi”

Vučić nagovestio buduće planove: “Radiću kod ćerke u firmi”

Serbian News Media pre 8 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, prvi put je javno progovorio o svojim planovima nakon završetka političke karijere. U obraćanju novinarima iz Kine, Vučić je izjavio da bi se, po odlasku sa vlasti, mogao posvetiti novoj ulozi – radu u firmi svoje… »
"Kada uskoro odem s vlasti": Vučić u Pekingu otkrio čime će se baviti

"Kada uskoro odem s vlasti": Vučić u Pekingu otkrio čime će se baviti

N1 Info pre 8 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, prvi put je nagovestio šta bi mogao da radi kada ode sa vlasti. Kada uskoro odem s vlasti, rekao je Vučić u obraćanju novinarima iz Kine i kada se moja ćerka vrati sa mastera, pošto je to izučila, bavia se… »
Vučić otkrio šta će da radi kada ode s vlasti

Danas pre 8 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, prvi put je nagovestio šta bi mogao da radi kada ode sa vlasti. Kada uskoro odem s vlasti, rekao je Vučić u obraćanju srpskim novinarima u Kini, i kada se moja ćerka vrati sa mastera, pošto je to izučila, bavila se… »

Nova pre 8 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, prvi put je nagovestio šta bi mogao da radi kada ode sa vlasti. „Kada uskoro odem s vlasti, rekao je Vučić u obraćanju novinarima iz Kine i kada se moja ćerka vrati sa mastera, pošto je to izučila, baviću se… »

Vesti dana »