Povezane vesti

Stigla torta na četiri sprata i to kakva! Bora Santana dobio od prijatelja rođendanski poklon, ovakvu poslasticu još nismo…

Stigla torta na četiri sprata i to kakva! Bora Santana dobio od prijatelja rođendanski poklon, ovakvu poslasticu još nismo…

Alo pre 7 dana
Bori Santani stigla rođendanska torta. Bivši i budući rijaliti igrač, Borivoj Marinković, poznatiji kao Bora Santana uskoro ulazi u rijaliti šou "Elita 9", a povodom toga danas je priredio veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu, gde se okupio… »
Versaće odelo, a tek da vidite mokasine Bora Santana stigao pre svih gostiju, ima tri razloga za slavlje (foto)

Versaće odelo, a tek da vidite mokasine Bora Santana stigao pre svih gostiju, ima tri razloga za slavlje (foto)

Alo pre 7 dana
Bora Santana stigao pre svih gostiju. Bivši i budući rijaliti igrač, Borivoj Marinković, poznatiji kao Bora Santana uskoro ulazi u rijaliti šou "Elita 9", a povodom toga danas je priredio veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu, gde će se okupiti… »
"Ubacila mi je prisluškivače u kuću i kola": Bora izneo "prljav veš" o Milici Kemez, otkrio šta je sa imovinom

"Ubacila mi je prisluškivače u kuću i kola": Bora izneo "prljav veš" o Milici Kemez, otkrio šta je sa imovinom

Telegraf pre 7 dana
Rijaliti zvezda, Bora Santana, danas 2. septembra, napravio je veliko slavlje u Beogradu, gde je okupio najbiže prijatelje i buduće i bivše zadrugare. Bora Santana ima čak tri razloga za slavlje! Nedavno mu je bio rođendan, uskoro ponovo ulazi u "Elitu"… »
"Ubacila mi je prisluškivače u kuću i kola..." Bora Santana otkrio nove šok detalje razlaza sa Milicom Kemez, evo da li ju je…

"Ubacila mi je prisluškivače u kuću i kola..." Bora Santana otkrio nove šok detalje razlaza sa Milicom Kemez, evo da li ju je…

Kurir pre 8 dana
Rijaliti igrač Bora Santana uskoro će se ponovo oprobati kao rijaliti igrač u devetoj sezoni "Elite". Tim povodom odlučio je da napravi veliko slavlje u Beogradu i okupi svoje najbliže prijatelje, saradnike i porodicu kako bi podelio radost pred novi… »
Bora Santana šokirao izjavom Otkrio koliko trenutno ima partnerki: "Sve je to normalno!"

Bora Santana šokirao izjavom Otkrio koliko trenutno ima partnerki: "Sve je to normalno!"

Alo pre 8 dana
Bora Santana o devojkama iskreno. Bivši i budući rijaliti igrač, Borivoj Marinković, poznatiji kao Bora Santana uskoro ulazi u rijaliti šou "Elita 9", a povodom toga danas je priredio veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu, gde se okuplja veliki… »
Trostruko slavlje kod Bore Santane: Obukao Versaće odelo i hit mokasine, dovezao se sam skupocenom "mečkom"

Trostruko slavlje kod Bore Santane: Obukao Versaće odelo i hit mokasine, dovezao se sam skupocenom "mečkom"

Telegraf pre 8 dana
Rijaliti igrač, Bora Santana, uskoro će postati takmičar devete sezone "Elite", a tim povodom danas je priredio veliko slavlje u Beogradu, gde će okupiti najbiže ljude. Inače, Bora Santana ima čak tri razloga za slavlje! Nedavno mu je bio rođendan, što… »

Vesti dana »