Povezane vesti
Stigla torta na četiri sprata i to kakva! Bora Santana dobio od prijatelja rođendanski poklon, ovakvu poslasticu još nismo…
Alo pre 31 dana
Bori Santani stigla rođendanska torta. Bivši i budući rijaliti igrač, Borivoj Marinković, poznatiji kao Bora Santana uskoro ulazi u rijaliti šou "Elita 9", a povodom toga danas je priredio veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu, gde se okupio… »
Versaće odelo, a tek da vidite mokasine Bora Santana stigao pre svih gostiju, ima tri razloga za slavlje (foto)
Alo pre 31 dana
Bora Santana stigao pre svih gostiju. Bivši i budući rijaliti igrač, Borivoj Marinković, poznatiji kao Bora Santana uskoro ulazi u rijaliti šou "Elita 9", a povodom toga danas je priredio veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu, gde će se okupiti… »
"Ubacila mi je prisluškivače u kuću i kola": Bora izneo "prljav veš" o Milici Kemez, otkrio šta je sa imovinom
Telegraf pre 31 dana
Rijaliti zvezda, Bora Santana, danas 2. septembra, napravio je veliko slavlje u Beogradu, gde je okupio najbiže prijatelje i buduće i bivše zadrugare. Bora Santana ima čak tri razloga za slavlje! Nedavno mu je bio rođendan, uskoro ponovo ulazi u "Elitu"… »
"Ubacila mi je prisluškivače u kuću i kola..." Bora Santana otkrio nove šok detalje razlaza sa Milicom Kemez, evo da li ju je…
Kurir pre 31 dana
Rijaliti igrač Bora Santana uskoro će se ponovo oprobati kao rijaliti igrač u devetoj sezoni "Elite". Tim povodom odlučio je da napravi veliko slavlje u Beogradu i okupi svoje najbliže prijatelje, saradnike i porodicu kako bi podelio radost pred novi… »
Bora Santana šokirao izjavom Otkrio koliko trenutno ima partnerki: "Sve je to normalno!"
Alo pre 31 dana
Bora Santana o devojkama iskreno. Bivši i budući rijaliti igrač, Borivoj Marinković, poznatiji kao Bora Santana uskoro ulazi u rijaliti šou "Elita 9", a povodom toga danas je priredio veliko slavlje u jednom prestoničkom restoranu, gde se okuplja veliki… »
Trostruko slavlje kod Bore Santane: Obukao Versaće odelo i hit mokasine, dovezao se sam skupocenom "mečkom"
Telegraf pre 31 dana
Rijaliti igrač, Bora Santana, uskoro će postati takmičar devete sezone "Elite", a tim povodom danas je priredio veliko slavlje u Beogradu, gde će okupiti najbiže ljude. Inače, Bora Santana ima čak tri razloga za slavlje! Nedavno mu je bio rođendan, što… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac zbog eksplozije u Kosovskoj u kojoj je poginula jedna osoba
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih

'Veoma sam zabrinut': Bivši izraelski talac o Trampovom mirovnom planu
NIN pre 2 satajoš 34 povezane

Šangaj - Siner nije briljirao, ali ide dalje, Medvedev silovit, Zverev siguran
Sportske.net pre 23 minutajoš 38 povezanih