Povezane vesti
Putinova armija gazi sve pred sobom: "Šta dobijamo ako ovo odbranimo, a izgubimo 100.000 ljudi?"
Mondo 02.09.2025
U Donbasu, na istoku Ukrajine, vode se trenutno najkrvavije bitke od početka rata u Ukrajini, piše "DW". Situacija je sve teža kako za vojnike, tako i za civile. "Umoran sam, jako sam umoran. Ali uprkos tome nastavljam", rekao je Oleksij iz Nacionalne… »
Ovde se vode najkrvavije bitke u Ukrajini: „Ako padne, Putin za nedelju dana ide na Kijev“
Nova 02.09.2025
U Donbasu se vode najkrvavije borbe u Ukrajini, a situacija je sve teža i za vojnike i za civile. Ukrajinski vojnici danima su na prvim linijama fronta. „Umoran sam, jako umoran. Ali nastavljam“, kaže Oleksij iz Nacionalne garde, koji je već mesecima u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak, 13. februar: Danas oblačno i hladnije, do 13 stepeni
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih
Fedorov ukrajinskim saveznicima: Pošaljite nam PVO rakete PAC-3; Zaharova: Kijev i EU ne žele pravedan mir
RTS pre 42 minutajoš 1 povezana
Skupština u Prištini usvojila rezoluciju o podršci bivšim vođama OVK: Srpska lista napustila salu
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Čelnici Medijane pozvali studente Pravnog fakulteta da otkazanu tribinu održe u ovoj opozicionoj opštini
Medijska kutija pre 2 satajoš 2 povezane