Povezane vesti
"Taj prizor me je zgrozio": Kristina otkrila šokantne detalje raskida sa Kristijanom, dotakla se i Aleksandre Babejić
Mondo pre 7 dana
Kristina Spalević otkrila je sve detalje o turbulenciji koju je prošao njen odnos sa Kristijanom Golubovićem, razloge koji su doveli do rastanka, ali i intrigantne detalje iz života Aleksandre Babejić. Ona je za početak otkrila kako je izgledao odnos sa… »
Kristina priznala zašto je napustila Kristijana: Sve je počelo zbog njegove bivše žene, a potom…
Svet & Skandal pre 7 dana
Kristina o rastanku sa Kristijanom otkrila sve Bivša rijaliti učesnica, Kristina Spalević nedavno je sa decom napustila porodični dom i Kristijana Golubovića. Kristina o rastanku sa Kristijanom konačno je progovorila i otkrila zašto ga je napustila… »
"Dečje stvari su mi doneli u džakovima" Kristinina šok ispovest, otkrila pravi razlog raskida: Tražio mi je...
Telegraf pre 8 dana
U iskrenoj ispovest, Kristina Spalević otkrila je sve detalje o turbolentnom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. Otkrila je pravi razlog zbog kog je raskinula, ali i intrigantne detalje iz života Aleksandre Bajebić, koja im se uselila u stan. - Naš odnos… »
Prva velika ispovest kristine nakon rastanka sa Golubovićem! Otkrila prave razloge i mračne detalje o Aleksandri Babejić: Taj…
Kurir pre 8 dana
U svojoj prvoj ispovest za Kurir, Kristina Spalević otkrila je sve detalje o turbulenciji koju je prošao njen odnos sa Kristijanom Golubovićem, razloge koji su doveli do rastanka, ali i intrigantne detalje iz života Aleksandre Bajebić. Šta se to dešava s… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 55 povezanih

Oglasilo se Ministarstvo prosvete o incidentu u beogradskoj školi: Osudili napad na direktora
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Radio sto plus pre 21 minutajoš 35 povezanih

Orban: "Šteta što Ursula fon der Lajen mora da brine, lista mana EU svima je poznata"
Telegraf pre 1 satjoš 71 povezana