Povezane vesti
"Taj prizor me je zgrozio": Kristina otkrila šokantne detalje raskida sa Kristijanom, dotakla se i Aleksandre Babejić
Mondo 02.09.2025
Kristina Spalević otkrila je sve detalje o turbulenciji koju je prošao njen odnos sa Kristijanom Golubovićem, razloge koji su doveli do rastanka, ali i intrigantne detalje iz života Aleksandre Babejić. Ona je za početak otkrila kako je izgledao odnos sa… »
Kristina priznala zašto je napustila Kristijana: Sve je počelo zbog njegove bivše žene, a potom…
Svet & Skandal 02.09.2025
Kristina o rastanku sa Kristijanom otkrila sve Bivša rijaliti učesnica, Kristina Spalević nedavno je sa decom napustila porodični dom i Kristijana Golubovića. Kristina o rastanku sa Kristijanom konačno je progovorila i otkrila zašto ga je napustila… »
"Dečje stvari su mi doneli u džakovima" Kristinina šok ispovest, otkrila pravi razlog raskida: Tražio mi je...
Telegraf 02.09.2025
U iskrenoj ispovest, Kristina Spalević otkrila je sve detalje o turbolentnom odnosu sa Kristijanom Golubovićem. Otkrila je pravi razlog zbog kog je raskinula, ali i intrigantne detalje iz života Aleksandre Bajebić, koja im se uselila u stan. - Naš odnos… »
Prva velika ispovest kristine nakon rastanka sa Golubovićem! Otkrila prave razloge i mračne detalje o Aleksandri Babejić: Taj…
Kurir 02.09.2025
U svojoj prvoj ispovest za Kurir, Kristina Spalević otkrila je sve detalje o turbulenciji koju je prošao njen odnos sa Kristijanom Golubovićem, razloge koji su doveli do rastanka, ali i intrigantne detalje iz života Aleksandre Bajebić. Šta se to dešava s… »
Vesti dana »
Kubilijus: EU da snabde Ukrajinu naoružanjem, a ne da proizvodi oružje "visoke mode"
NIN pre 35 minutajoš 19 povezanih
Osnovni sud u Podgorici odbacio tužbu Andreja Vučića protiv Vijesti
Serbian News Media pre 1 satjoš 14 povezanih
Novi Beograd u lošoj poziciji - gladović poručio: Radnički je dobio prve dve utakmice, ali mi se nećemo predati do kraja
Kurir pre 10 minutajoš 26 povezanih
Oboleli više neće biti sami! Srbija dobija moderan centar za lečenje multiple skleroze
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih