Povezane vesti
Bivša načelnica anesteziologije u Kraljevu: Posle "dobro jutro" v. d. direktora mi je rekla da sam smenjena
N1 Info 02.09.2025
Slađana Petrović Ćika smenjena je sa mesta načelnice Službe za anesteziologijju Opšte bolnice u Kraljevu. Smenjena je prvog dana godišnjeg odmora, samo nedelju dana nakon što je na skupu zaposlenih ispred bolnice kazala da je nova direktorka postavljena… »
„Prvo mi je rekla dobro jutro, a onda da sam smenjena“: Bivša načelnica anesteziologije u Kraljevu o ponašanju nove direktorke…
Nova 02.09.2025
Slađana Petrović Ćika smenjena je sa mesta načelnice Službe za anesteziologijju Opšte bolnice u Kraljevu. Smenjena je prvog dana godišnjeg odmora, samo nedelju dana nakon što je na skupu zaposlenih ispred bolnice kazala da je nova direktorka postavljena… »
Vesti dana »
Tajrik Džouns poslao poruku Grobarima iz Pionira: Ako je kraj, neka bar bude dostojanstven
Mondo pre 16 minutajoš 39 povezanih
Sastanak predsednika Amerike i Ukrajine Tramp: Mislim da i Putin i Zelenski žele da postignu dogovor
Dnevnik pre 1 satjoš 24 povezane
(FOTO) Akcija "Raspiši pobedu": Studenti prikupljali potpise za raspisivanje izbora na skoro 500 štandova
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 56 povezanih
uživo (FOTO/VIDEO) Izbori na KiM: Samoopredeljenje osvojilo 50,25 odsto glasova, Srpska lista proglasila pobedu u Gračanici
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 61 povezana