Povezane vesti
Bivša načelnica anesteziologije u Kraljevu: Posle "dobro jutro" v. d. direktora mi je rekla da sam smenjena
N1 Info 02.09.2025
Slađana Petrović Ćika smenjena je sa mesta načelnice Službe za anesteziologijju Opšte bolnice u Kraljevu. Smenjena je prvog dana godišnjeg odmora, samo nedelju dana nakon što je na skupu zaposlenih ispred bolnice kazala da je nova direktorka postavljena… »
„Prvo mi je rekla dobro jutro, a onda da sam smenjena“: Bivša načelnica anesteziologije u Kraljevu o ponašanju nove direktorke…
Nova 02.09.2025
Slađana Petrović Ćika smenjena je sa mesta načelnice Službe za anesteziologijju Opšte bolnice u Kraljevu. Smenjena je prvog dana godišnjeg odmora, samo nedelju dana nakon što je na skupu zaposlenih ispred bolnice kazala da je nova direktorka postavljena… »
Vesti dana »
Počela isporuka sirove nafte u Srbiju nakon gotovo 100 dana od početka sankcija koje su SAD uvela NI
Radio sto plus pre 50 minutajoš 32 povezane
Počeo sastanak zaposlenih i dekana Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Insajder pre 15 minutajoš 20 povezanih
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih, preko 150 povređenih i detalji o vozovima i pruzi
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 66 povezanih
Crna nedelja na putevima: sedam osoba poginulo, policija apeluje na poseban oprez zbog početka škole
Valjevska posla pre 3 satajoš 31 povezana