Povezane vesti
Bivša načelnica anesteziologije u Kraljevu: Posle "dobro jutro" v. d. direktora mi je rekla da sam smenjena
N1 Info 02.09.2025
Slađana Petrović Ćika smenjena je sa mesta načelnice Službe za anesteziologijju Opšte bolnice u Kraljevu. Smenjena je prvog dana godišnjeg odmora, samo nedelju dana nakon što je na skupu zaposlenih ispred bolnice kazala da je nova direktorka postavljena… »
„Prvo mi je rekla dobro jutro, a onda da sam smenjena“: Bivša načelnica anesteziologije u Kraljevu o ponašanju nove direktorke…
Nova 02.09.2025
Slađana Petrović Ćika smenjena je sa mesta načelnice Službe za anesteziologijju Opšte bolnice u Kraljevu. Smenjena je prvog dana godišnjeg odmora, samo nedelju dana nakon što je na skupu zaposlenih ispred bolnice kazala da je nova direktorka postavljena… »
Vesti dana »
Novo krvoproliće: U izraelskim napadima na selo u južnom Libanu poginulo 12 ljudi
Kurir pre 18 minutajoš 1 povezana
Šokantno otkriće u Siriji! Asad je tajno spremao nuklearno oružje, inspektori probijali zidove do skrivenog materijala
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Palisa: Putin dao novi rok za zauzimanje Donjecke oblasti, za rusku vojsku nerealan
Blic pre 2 satajoš 1 povezana