Povezane vesti
Glasine o bolesti Donalda Trampa preplavile mreže: On sve demantovao
Nova pre 7 dana
Retuširane slike, fotografije izvučene iz konteksta, glasine prema kojima je predsednik SAD Donald Tramp ozbiljno bolestan, čak i mrtav, kružile su poslednjih dana na onlajn mrežama, uprkos tome što je to u utorak on sam demantovao. Na konferenciji za… »
Glasine o Trampovom pogoršanom zdravlju opstaju uprkos njegovom demantovanju
N1 Info pre 7 dana
Retuširane slike, fotografije izvučene iz konteksta, glasine prema kojima je predsednik SAD Donald Tramp ozbiljno bolestan, čak i mrtav, kružile su poslednjih dana na onlajn mrežama, uprkos tome što je to u utorak on sam demantovao. Na konferenciji za… »
Danas pre 7 dana
Beta pre 7 dana
Radio sto plus pre 7 dana
Na konferenciji za novinare u Beloj kući Tramp (79) rekao je da u “lažne vesti” glasine o njegovom lošem zdravlju koje su se pojavile prošle nedelj kada se neuobičajeno malo pojavljivao u medijima. Od petka oko 104.000 pominjanja sa heštagom “Tramp je… »
Otkrivena istina o Trampovom zdravstvenom stanju
Alo pre 7 dana
Predsednik SAD Donald Tramp demantovao je spekulacije da ima zdravstvenih problema, odnosno da je čak mrtav, prenosi Si-En-En (CNN). "Nisam imao konferencije dva dana, i mnogi su rekli da mora da nešto nije u redu sa mnom. (Bivši predsednik Džozef)… »
(Video) Novinar pitao Trampa da li je znao da je tokom vikenda bio: Mrtav!? Evo šta mu je američki predsednik odgovorio…
Blic pre 8 dana
Američki predsednik Donald Tramp je večeras u posebnom obraćanju iz Ovalnog kabineta objavio da se sedište Svemirske komande seli iz Kolorada u Alabamu. Ovo je bilo Trampovo prvo pojavljivanje pred kamerama u poslednjih nedelju dana. Njegovo odsustvo… »
Vesti dana »

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Zaustavljena isporuka gasa u nekoliko beogradskih naselja nakon oštećenja gasovoda na Trošarini
Danas pre 5 satijoš 1 povezana