Povezane vesti

Tramp: Mogući i raskidi trgovinskih sporazuma, sve zavisi od odluke Vrhovnog suda SAD

Tramp: Mogući i raskidi trgovinskih sporazuma, sve zavisi od odluke Vrhovnog suda SAD

RTV pre 6 dana
VAŠINGTON - Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će narediti intervenciju savezne policije kako bi se suzbio kriminal u Čikagu i Baltimoru, uprkos odlučnom protivljenju državnih i lokalnih zvaničnika u tim gradovima. "Čikago je veoma zanimljiv, jer… »
Vojska je spremna; Tramp: UIazimo VIDEO

Vojska je spremna; Tramp: UIazimo VIDEO

B92 pre 7 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će narediti intervenciju savezne policije kako bi se suzbio kriminal u Čikagu i Baltimoru, uprkos odlučnom protivljenju državnih i lokalnih zvaničnika u tim gradovima. "Čikago je veoma zanimljiv, jer sam ih… »
Uprkos odlučnom protivljenju: Tramp najavio da će poslati Nacionalnu gardu i u Čikago i Baltimor

Uprkos odlučnom protivljenju: Tramp najavio da će poslati Nacionalnu gardu i u Čikago i Baltimor

Radio 021 pre 7 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će narediti intervenciju savezne policije kako bi se suzbio kriminal u Čikagu i Baltimoru, uprkos odlučnom protivljenju državnih i lokalnih zvaničnika u tim gradovima. "Čikago je veoma zanimljiv, jer sam ih… »
Tramp najavio slanje nacionalne garde u Čikago i Baltimor

Tramp najavio slanje nacionalne garde u Čikago i Baltimor

Politika pre 7 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će narediti intervenciju savezne policije kako bi se suzbio kriminal u Čikagu i Baltimoru, uprkos odlučnom protivljenju državnih i lokalnih zvaničnika u tim gradovima. “Čikago je veoma zanimljiv, jer sam ih… »

Vesti dana »