Povezane vesti
Tramp: Mogući i raskidi trgovinskih sporazuma, sve zavisi od odluke Vrhovnog suda SAD
RTV 03.09.2025
VAŠINGTON - Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će narediti intervenciju savezne policije kako bi se suzbio kriminal u Čikagu i Baltimoru, uprkos odlučnom protivljenju državnih i lokalnih zvaničnika u tim gradovima. "Čikago je veoma zanimljiv, jer… »
Vojska je spremna; Tramp: UIazimo VIDEO
B92 03.09.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će narediti intervenciju savezne policije kako bi se suzbio kriminal u Čikagu i Baltimoru, uprkos odlučnom protivljenju državnih i lokalnih zvaničnika u tim gradovima. "Čikago je veoma zanimljiv, jer sam ih… »
Uprkos odlučnom protivljenju: Tramp najavio da će poslati Nacionalnu gardu i u Čikago i Baltimor
Radio 021 03.09.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će narediti intervenciju savezne policije kako bi se suzbio kriminal u Čikagu i Baltimoru, uprkos odlučnom protivljenju državnih i lokalnih zvaničnika u tim gradovima. "Čikago je veoma zanimljiv, jer sam ih… »
Tramp najavio slanje nacionalne garde u Čikago i Baltimor
Politika 03.09.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će narediti intervenciju savezne policije kako bi se suzbio kriminal u Čikagu i Baltimoru, uprkos odlučnom protivljenju državnih i lokalnih zvaničnika u tim gradovima. “Čikago je veoma zanimljiv, jer sam ih… »
Vesti dana »
Fudbaleri Srbije stigli u London – Vlahović, Kostić, Samardžić i Petrović u centru pažnje
RTS pre 20 minutajoš 28 povezanih
Protest ispred NišTV zbog intervjua s ministrom prosvete, ali njega nije bilo, razgovor bio snimljen
Beta pre 45 minutajoš 35 povezanih
Šabić: Kriminalnom kombinacijom Brnabić i SVM sabotiran izbor u kategoriji saveta nacionalnih manjina
N1 Info pre 2 satajoš 82 povezane
Dijana Hrka prevezena u privatnu bolnicu na Novom Beogradu, oglasila se klinika
Sputnik pre 19 minutajoš 120 povezanih
Kragujevčani na korak od elite: Odbojkaši Radničkog se plasirali u poslednje kolo kvalifikacija za LŠ
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana