Повезане вести

"Памтићу га целог живота" Певач проговорио о здравственом стању Халида Бешлића: "Имам поуздане информације да..."

"Памтићу га целог живота" Певач проговорио о здравственом стању Халида Бешлића: "Имам поуздане информације да..."

Ало 03.09.2025
Халид Бешлић није добро. Халид Бешлић се последњих недеља суочава са озбиљним здравственим проблемима, због чега се налази на лечењу у Клиничком центру у Сарајеву. Због погоршаног стања био је приморан да откаже и заказани… »
"Имам информације да није добро": Лепи Мића сломљен, открио новости о стању Халида Бешлића

"Имам информације да није добро": Лепи Мића сломљен, открио новости о стању Халида Бешлића

Телеграф 03.09.2025
Певача народне музике, Халид Бешлић, последњих недеља се суочава са озбиљним здравственим проблемима, због чега се налази на лечењу у Клиничком центру у Сарајеву. Због погоршаног стања био је приморан да откаже и заказани… »
"Памтићу га целог живота..." Певач сломљен због стања Халида Бешлића: Изнео детаље пријатељства које су неговали…

"Памтићу га целог живота..." Певач сломљен због стања Халида Бешлића: Изнео детаље пријатељства које су неговали…

Курир 03.09.2025
Халид Бешлић се последњих недеља суочава са озбиљним здравственим проблемима, због чега се налази на лечењу у Клиничком центру у Сарајеву. Због погоршаног стања био је приморан да откаже и заказани концерт у Лудбергу, што је… »
Огласио се Халид Бешлић са онколошке клинике, послао јаку поруку

Огласио се Халид Бешлић са онколошке клинике, послао јаку поруку

Хелло 03.09.2025
Халид Бешлић пре 10 дана је хитно примљен у Ургентни центар услед нарушеног здравственог стања и непосредно после отказивања концерта. Легендарни певач неколико дана је лежао на одељењу нефрологије да би био пребачен на… »
Прво оглашавање Халида Бешлића из болнице: Цели регион шаље речи подршке, певач објавио усред ноћи пост

Прво оглашавање Халида Бешлића из болнице: Цели регион шаље речи подршке, певач објавио усред ноћи пост

Курир 03.09.2025
Након што је примљен у болницу, Халид Бешлић се први пут огласио на свом инстаграм налогу. Наиме, Сарајевска видео продукција објавила је снимак престонице Босне и Херцеговине, уз Халидову песму "Годино врела". Сташа Кошарац… »
Прва објава на профилу Халида Бешлића након хоспитализације: Емотиван снимак Сарајева и песма многе расплакали

Прва објава на профилу Халида Бешлића након хоспитализације: Емотиван снимак Сарајева и песма многе расплакали

Мондо 03.09.2025
На званичном Инстаграм профилу легендарног певача Халида Бешлића осванула је прва објава откако је због здравствених проблема хоспитализован. Наиме, Бешлић се већ неко време налази у болници, а његови обожаваоци сада су на… »
Прва објава на инстаграму Халида Бешлића након хоспитализације: Емотиван снимак разнежио многе, у позадини његова песма

Прва објава на инстаграму Халида Бешлића након хоспитализације: Емотиван снимак разнежио многе, у позадини његова песма

Блиц 03.09.2025
На званичном Инстаграм налогу певача Халида Бешлића осванула је прва објава након што је хоспитализован. Наиме, Халид Бешлић се тренутно налази у болници због лошег здравственог стања, а на његовом Инстаграм налогу осванула је… »
Огласио се министар у влади БиХ због стања Халида Бешлића: "Уверен сам да ће изаћи као победник", објавио емотивну фотографију…

Огласио се министар у влади БиХ због стања Халида Бешлића: "Уверен сам да ће изаћи као победник", објавио емотивну фотографију…

Блиц 03.09.2025
Легендарни певач Халид Бешлић пребачен је на онкологију где прима терапију, а бројне његове колеге и пријатељи му пружају подршку. Сташа Кошарац, министар спољне трговине и економских односа у Савету министара Босне и… »
Огласио се министар у влади БиХ због Халида Бешлића: „Мом пријатељу упућујем…“

Огласио се министар у влади БиХ због Халида Бешлића: „Мом пријатељу упућујем…“

Нова 03.09.2025
Фолкер Халид Бешлић већ неко време лежи у Клиничком центру Сарајево, а јуче је пребачен на онкологију ради даљег лечења. Министар спољне трговине и економских односа у Савету министара Босне и Херцеговине, Сташа Кошарац… »
Прво оглашавање халида бешлића Након што је пребачен на онкологију, певач објавио само једно!

Прво оглашавање халида бешлића Након што је пребачен на онкологију, певач објавио само једно!

Ало 03.09.2025
Халид је пре неколико дана хоспитализован у Клиничком центру Универзитета у Сарајеву, где је прво био на одељењу нефрологије, а потом пребачен на онкологију. Након што је примљен у болницу, Халид Бешлић се први пут огласио на… »
Издато саопштење о Халиду бешлићу Хитна реакција министра у Влади БиХ

Издато саопштење о Халиду бешлићу Хитна реакција министра у Влади БиХ

Ало 03.09.2025
Халид је пре неколико дана хоспитализован у Клиничком центру Универзитета у Сарајеву, где је прво био на одељењу нефрологије, а потом пребачен на онкологију. Сташа Кошарац, министар спољне трговине и економских односа у Савету… »
Огласио се министар због Бешлића: "Мом пријатељу Халиду..."

Огласио се министар због Бешлића: "Мом пријатељу Халиду..."

Б92 03.09.2025
Док се медији утркују да објаве најновије детаље о здравственом стању певача Халида Бешлића, огласио се Сташа Кошарац, министар спољне трговине и економских односа у Савету министара Босне и Херцеговине. Наиме, министар је на… »
Хитно се огласио министар у влади бих због Халида Бешлића: Поделио емотивну фотографију

Хитно се огласио министар у влади бих због Халида Бешлића: Поделио емотивну фотографију

Телеграф 03.09.2025
Сташа Кошарац, министар спољне трговине и економских односа у Савету министара Босне и Херцеговине, огласио се због стања певача Халида Бешлића. Наиме, министар је на друштвеној мрежи Инстаграм поделио фотографију с легендарним… »
Емотивна објава на мрежама Халида Бешлића осванула у току ноћи: Због овога многи плачу

Емотивна објава на мрежама Халида Бешлића осванула у току ноћи: Због овога многи плачу

Телеграф 03.09.2025
Легендарни фолкер Халид Бешлић пребачен је пре два дана на одељење Онкологије где прима неопходне терапије. Први пут након хоспитализације појавила се објава на његовом званичном профилу на друштвеној мрежи Инстаграм. Једна… »
Слоба Радановић се огласио због вести о Халиду Бешлићу: Обратио се снажном поруком

Слоба Радановић се огласио због вести о Халиду Бешлићу: Обратио се снажном поруком

Блиц 03.09.2025
Певач Халид Бешлић се налази у болници због лошег здравственог стања, а велики број колега му пружа подршку. Међу њима је и Слоба Радановић. Наиме, Слоба Радановић је поделио фотографију Халида Бешлића и упутио му речи подршке… »
Слоба Радановић се хитно огласио због стања његовог колеге: Пребачен на онкологију, ово му упутио

Слоба Радановић се хитно огласио због стања његовог колеге: Пребачен на онкологију, ово му упутио

Телеграф 03.09.2025
Певач Халид Бешлић се налази у болници због лошег здравственог стања, а велики број колега му пружа подршку, а међу њима је и Слоба Радановић. Наиме, Слоба Радановић је поделио фотографију Халида Бешлића и упутио му речи… »
"Имам 20 килограма мање, престао сам да пушим": Менаџер демантовао да су Халиду Бешлићу отказали органи, а певач је о…

"Имам 20 килограма мање, престао сам да пушим": Менаџер демантовао да су Халиду Бешлићу отказали органи, а певач је о…

Блиц 02.09.2025
Менаџер Халида Бешлића, Недим Срња, потврдио је данас да се легендарни певач и даље налази на лечењу, док је фолкер у више наврата у јавности причао о проблемима са којима се носи. - Халид је тренутно пребачен на клинику за… »

Вести дана »