Povezane vesti

"Šta, bre, hoćeš više?! Ostavi me" Anastasija Ražnatović van sebe, Ceca otkrila šta se dešava u porodičnoj vili: "u panici sam"…

"Šta, bre, hoćeš više?! Ostavi me" Anastasija Ražnatović van sebe, Ceca otkrila šta se dešava u porodičnoj vili: "u panici sam"…

Alo pre 6 dana
Ceca otkrila šta se dešava u porodičnom domu. Iako više ne živi sa svojim naslednicima Ceca Ražnatović rado ističe da fizičko prisustvo nadomešćuju telefonskim pozivima. Sa Veljkom i Anastasijom je neprekidno na vezi, a sada je otkrila ko je od njih… »
"Veljko me zove 78 puta, anastasija mu viče: Šta hoćeš više?" Ceca iskreno o deci, poslovnim obavezama i novoj ljubavi

"Veljko me zove 78 puta, anastasija mu viče: Šta hoćeš više?" Ceca iskreno o deci, poslovnim obavezama i novoj ljubavi

Kurir pre 6 dana
Svetlana Ceca Ražnatović za medije govorila je o deci, putovanjima ali i novoj ljubavi. Pevačica je na početku objasnila kako uspeva da uskladi posao i porodične obaveze. - Bila sam nekih 11 dana na Kipru, između nastupa sam iskoristila i kod Anastasije… »
Ceca o progovorila o Anastasiji i Veljkovom biznisu

Ceca o progovorila o Anastasiji i Veljkovom biznisu

Vesti online pre 6 dana
Muzička diva Ceca Ražnatović progovorila je o svojim naslednicima Anastasiji i Veljku, koji su već ostvareni ljudi i žive s porodicama koje su oni stvorili s svojim partnerima. Ne jurim ljubav Pesme su gotove, ulazim u studio. Iza Cece je veoma burno i… »
"Veljko me zove 78 puta dnevno, a muškarci me čude": Ceca konačno otkrila šta se dešava u njenom ljubavnom životu

"Veljko me zove 78 puta dnevno, a muškarci me čude": Ceca konačno otkrila šta se dešava u njenom ljubavnom životu

Mondo pre 6 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja se nedavno pojavila na snimanju prve emisije nove sezona Zvezde Granda, koja je počela u izmenjenom sastavu, otkrila je da je ovog leta ponovo boravila kod ćerke Anastasije u Španiji, u vili u kojoj živi sa… »
"Zove me 78 puta dnevno" Ceca o progovorila o Anastasiji i Veljkovom biznisu: "Srećna sam što je svoj čovek"

"Zove me 78 puta dnevno" Ceca o progovorila o Anastasiji i Veljkovom biznisu: "Srećna sam što je svoj čovek"

Telegraf pre 6 dana
Muzička diva Ceca Ražnatović progovorila je o svojim naslednicima Anastasiji i Veljku, koji su već ostvareni ljudi i žive s porodicama koje su oni stvorili s svojim partnerima. Iza Cece je veoma burno i radno leto, koncerti i nastupi, a ono što sada… »
(Video) "veljko me zove 78 puta, anastasija mu viče: Šta hoćeš više?" Ceca iskreno o karijeri, životu i deci: "Pravi se nije…

(Video) "veljko me zove 78 puta, anastasija mu viče: Šta hoćeš više?" Ceca iskreno o karijeri, životu i deci: "Pravi se nije…

Blic pre 6 dana
Muzička zvezda kaže da ima blizak odnos sa svojim naslednicima i da je srećna jer su izrasli u smostalne i srećne ljude, ali da su karakterno potpuno različiti. Svetlana Ceca Ražnatović ovo leto je provela više radno nego paradno, ipak uspela je između… »

Vesti dana »