Povezane vesti
Ispovest Darka Lazića o teškoj saobraćajnoj nezgodi koju je jedva preživeo: „Posle mesec dana sam se probudio i pokidao sve sa…
Nova 03.09.2025
Darko Lazić posle dužeg vremena progovorio je o saobraćajnoj nezgodi zbog koje je dugo bio životno ugrožen. Darko je demantovao priče o tome da je bio pod dejstvom narkotika, već da je problem bio to što je neispavan i umoran. On je priznao da je te… »
Ispovest Darka Lazića o traumama nakon udesa: Počupao sam sve sa sebe, potpisao sam na svoju odgovornost... Slali su moje…
Kurir 03.09.2025
Darko Lazić nakon mnogo vremena od saobraćajne nesreće kada mu je život visio o koncu progovorio je o kobnom jutru i dešavanjima nakon što se probudio iz kome posle mesec dana. U intervjuu za Skandal pevač je otkrio do sada nepoznate detalje. - Nije… »
Vesti dana »
Jutro hladno, tokom dana umereno oblačno, temperatura do 14 stepeni
RTV pre 16 minutajoš 6 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Rusija poziva SAD i Izrael da obustave "vojnu avanturu" u Iranu; Netanjahu: Izrael je delovao sam u napadu na Južni Pars
RTV pre 16 minutajoš 2 povezane
NSZ: Danas i sutra isplata redovne i privremene novčane naknade za februar
RTV pre 21 minutajoš 2 povezane
Vučić danas na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost predstavlja energetske mere
RTV pre 21 minutajoš 4 povezane
Samit EU traži otvaranje Ormuskog moreuza i prestanak napada na energetiku i vodosnabdevanje
Beta pre 6 satijoš 1 povezana