Povezane vesti
Ispovest Darka Lazića o teškoj saobraćajnoj nezgodi koju je jedva preživeo: „Posle mesec dana sam se probudio i pokidao sve sa…
Nova 03.09.2025
Darko Lazić posle dužeg vremena progovorio je o saobraćajnoj nezgodi zbog koje je dugo bio životno ugrožen. Darko je demantovao priče o tome da je bio pod dejstvom narkotika, već da je problem bio to što je neispavan i umoran. On je priznao da je te… »
Ispovest Darka Lazića o traumama nakon udesa: Počupao sam sve sa sebe, potpisao sam na svoju odgovornost... Slali su moje…
Kurir 03.09.2025
Darko Lazić nakon mnogo vremena od saobraćajne nesreće kada mu je život visio o koncu progovorio je o kobnom jutru i dešavanjima nakon što se probudio iz kome posle mesec dana. U intervjuu za Skandal pevač je otkrio do sada nepoznate detalje. - Nije… »
Vesti dana »

Sednica Narodne skupštine – poslanici raspravljaju o legalizaciji objekata, izvršiteljima, Ekspu 2027
RTS pre 13 minutajoš 38 povezanih

Nis i dalje na udaru sankcija! Janaf ipak dobio licencu za produženje transporta nafte, evo kakav je plan
Kurir pre 8 minutajoš 37 povezanih

Putnički vozovi krenuli brzom prugom Beograd-Subotica – do kada su karte besplatne i koji je red vožnje
RTS pre 38 minutajoš 28 povezanih

Sa njom je dočekao poslednje dane: Profesorka sa kojom je Zdravko Šotra bio u ljubavi je ovako pričala o njemu
Blic pre 23 minutajoš 70 povezanih