Povezane vesti
Ispovest Darka Lazića o teškoj saobraćajnoj nezgodi koju je jedva preživeo: „Posle mesec dana sam se probudio i pokidao sve sa…
Nova 03.09.2025
Darko Lazić posle dužeg vremena progovorio je o saobraćajnoj nezgodi zbog koje je dugo bio životno ugrožen. Darko je demantovao priče o tome da je bio pod dejstvom narkotika, već da je problem bio to što je neispavan i umoran. On je priznao da je te… »
Ispovest Darka Lazića o traumama nakon udesa: Počupao sam sve sa sebe, potpisao sam na svoju odgovornost... Slali su moje…
Kurir 03.09.2025
Darko Lazić nakon mnogo vremena od saobraćajne nesreće kada mu je život visio o koncu progovorio je o kobnom jutru i dešavanjima nakon što se probudio iz kome posle mesec dana. U intervjuu za Skandal pevač je otkrio do sada nepoznate detalje. - Nije… »
Vesti dana »
Zaseda Štab za vanredne situacije: Novi kvar na vodosistemu koji snabdeva 5 gradova u Srbiji: "Sistem gubi 70 litara vode u sekundi"
Kurir pre 2 satajoš 59 povezanih
Iran: Prema nacrtu sporazuma sa SAD, Ormuski moreuz bi bio otvoren i ukinuta blokada
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane
Kraljevo: Isti mediji opet dele budžetski novac, i ovaj konkurs obeležio niz neregularnosti, tvrde zaposleni u nezavsnim medijima
Glas Šumadije pre 2 satajoš 20 povezanih
RG - Ispao Fokina, u trećem kolu Hačanov, De Minor, Švjontek
Sportske.net pre 11 minutajoš 24 povezane
Tepić: I tužilaštvo u Srbiji ima uvid u skaj prepisku kriminalaca ali ne reaguje
Danas pre 5 satijoš 16 povezanih