Povezane vesti

Knežević: Spajić ćuti o rekonstrukciji, DPS jedva čeka!

Knežević: Spajić ćuti o rekonstrukciji, DPS jedva čeka!

Alo pre 6 dana
Nemam informaciju da premijer Milojko Spajić planira rekonstrukciju Vlade, saopštio je predsednik DNP-a Milan Knežević. „Imao sam sastanak nedavno sa Spajićem, ali na neku drugu temu. Smatram da bi nas na tom sastanku on svakako obavestio i pozvao na… »
Knežević: Imao sam sastanak sa Spajićem, nemam informaciju o rekonstrukciji Vlade Crne Gore

Knežević: Imao sam sastanak sa Spajićem, nemam informaciju o rekonstrukciji Vlade Crne Gore

Euronews pre 6 dana
Predsednik DNP Crne Gore Milan Knežević, koji se nedavno video sa premijerom Milojkom Spajićem, rekao je da nema informaciju da se planira rekonstrukcija Vlade i potvrdio da se nedavno sastao sa izaslanikom američkog predsednika Ričardom Grenelom. "Imao… »
Knežević: Uprkos optužbama doveli smo Crnu Goru u predvorje Brisela

Knežević: Uprkos optužbama doveli smo Crnu Goru u predvorje Brisela

Euronews pre 6 dana
Nakon što je evropska komesarka za proširenje Marta Kos ocenila nedavno da bi Crna Gora do 2028. godine mogla da postane naredna članica EU, predsednik DNP Milan Knežević ističe da je to zasluga aktuelne vlasti i da je zadovoljan svojom ulogom u tome… »
Šampanjac se hladi za 2028. Knežević poručio da Jasenovac nije prepreka EU integracijama

Šampanjac se hladi za 2028. Knežević poručio da Jasenovac nije prepreka EU integracijama

Alo pre 6 dana
Demokratska partija socijalista (DPS), čini mi se, ne može da podnese što će ova Vlada i parlamentarna većina uvesti Crnu Goru u Evropsku uniju, kazao je predsednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević. „Zadovoljan sam svojom ulogom u svemu… »
Knežević: DPS sabotira evropski put, a ova vlast uvodi Crnu Goru u EU

Knežević: DPS sabotira evropski put, a ova vlast uvodi Crnu Goru u EU

Politika pre 6 dana
DPS preko svojih medija stvara atmosferu da je Crna Gora nestabilna država i da je sve podređeno „srpskom svetu“. Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević poručio je da će aktuelna vladajuća većina dovesti Crnu Goru do punopravnog… »

Vesti dana »