Повезане вести

Кнежевић: Спајић ћути о реконструкцији, ДПС једва чека!

Кнежевић: Спајић ћути о реконструкцији, ДПС једва чека!

Ало 03.09.2025
Немам информацију да премијер Милојко Спајић планира реконструкцију Владе, саопштио је председник ДНП-а Милан Кнежевић. „Имао сам састанак недавно са Спајићем, али на неку другу тему. Сматрам да би нас на том састанку он свакако… »
Кнежевић: Имао сам састанак са Спајићем, немам информацију о реконструкцији Владе Црне Горе

Кнежевић: Имао сам састанак са Спајићем, немам информацију о реконструкцији Владе Црне Горе

Еуроневс 03.09.2025
Председник ДНП Црне Горе Милан Кнежевић, који се недавно видео са премијером Милојком Спајићем, рекао је да нема информацију да се планира реконструкција Владе и потврдио да се недавно састао са изаслаником америчког председника… »
Кнежевић: Упркос оптужбама довели смо Црну Гору у предворје Брисела

Кнежевић: Упркос оптужбама довели смо Црну Гору у предворје Брисела

Еуроневс 03.09.2025
Након што је европска комесарка за проширење Марта Кос оценила недавно да би Црна Гора до 2028. године могла да постане наредна чланица ЕУ, председник ДНП Милан Кнежевић истиче да је то заслуга актуелне власти и да је задовољан… »
Шампањац се хлади за 2028. Кнежевић поручио да Јасеновац није препрека ЕУ интеграцијама

Шампањац се хлади за 2028. Кнежевић поручио да Јасеновац није препрека ЕУ интеграцијама

Ало 03.09.2025
Демократска партија социјалиста (ДПС), чини ми се, не може да поднесе што ће ова Влада и парламентарна већина увести Црну Гору у Европску унију, казао је председник Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић. „Задовољан… »
Кнежевић: ДПС саботира европски пут, а ова власт уводи Црну Гору у ЕУ

Кнежевић: ДПС саботира европски пут, а ова власт уводи Црну Гору у ЕУ

Политика 03.09.2025
ДПС преко својих медија ствара атмосферу да је Црна Гора нестабилна држава и да је све подређено „српском свету“. Председник Демократске народне партије (ДНП) Милан Кнежевић поручио је да ће актуелна владајућа већина довести Црну… »

Вести дана »