Povezane vesti
Snežana Dakić o roditeljstvu: "Jednom me je ćerka pitala: Zašto druge mame kuvaju, a ti ne kuvaš?"
Blic 03.09.2025
Snežana Dakić jednom prilikom izjavom o roditeljstvu izazvala je pravu lavinu u javnosti. Voditeljka je u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem dobila ćerku, a pričao se da mesečno dobija alimentaciju od 350.000 dinara. "Jednom me je ćerka pitala… »
Ne kuvam, ali da li druge majke vode decu na Mikonos? Snežana Dakić jednom izjavom izazvala polemiku
Story 03.09.2025
Ćerka Snežane Dakić koju je dobila u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem, najveće je bogatstvo i ponos svoje majke Snežana Dakić je jedna od retkih dama s javne scene koja bez dlake na jeziku govori o problemima, kako svojim tako i onim društvenim… »
Snežana Dakić od alimentacije mesečno uzima 350.000 dinara: Jednom izjavom razbesnela "ne kuvam, ali da li druge majke vode…
Kurir 03.09.2025
Snežana Dakić jednom prilikom izjavom o roditeljstvu izazvala je pravu lavinu u javnosti. Voditeljka je u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem dobila ćerku, a pričao se da mesečno dobija alimentaciju od 350.000 dinara. "Jednom me je ćerka pitala… »
"Ne kuvam, ali da li druge majke vode decu na Mikonos": Snežana Dakić skandaloznom izjavom razbesnela Srbe
Mondo 03.09.2025
Voditeljka i novinarka Snežana Dakić iznela je jednom prilikom svoj o tome da li žene sa javne scene moraju biti i žene, majke, kraljice i domaćice da bi i u društvu bile adekvatno vrednovane ili im izostanak jedne od tih titula umanjuje značaj. Sada se… »
Vesti dana »

Petković odgovorio Vjosi Osmani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Izrael i Hamas razmenili spiskove zatvorenika: Sutra potpis sporazuma o oslobađanju živih talaca i prekidu vatre u Gazi
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Od sunca do kiše u samo par dana! Evo šta nas očekuje narednih dana: Rhmz najavio veliku promenu vremena
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Veliki požar zahvatio dve porodične kuće u Zemunu: Vatrogasci na terenu (video)
Blic pre 51 minutajoš 1 povezana