Povezane vesti
Snežana Dakić o roditeljstvu: "Jednom me je ćerka pitala: Zašto druge mame kuvaju, a ti ne kuvaš?"
Blic pre 7 dana
Snežana Dakić jednom prilikom izjavom o roditeljstvu izazvala je pravu lavinu u javnosti. Voditeljka je u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem dobila ćerku, a pričao se da mesečno dobija alimentaciju od 350.000 dinara. "Jednom me je ćerka pitala… »
Ne kuvam, ali da li druge majke vode decu na Mikonos? Snežana Dakić jednom izjavom izazvala polemiku
Story pre 6 dana
Ćerka Snežane Dakić koju je dobila u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem, najveće je bogatstvo i ponos svoje majke Snežana Dakić je jedna od retkih dama s javne scene koja bez dlake na jeziku govori o problemima, kako svojim tako i onim društvenim… »
Snežana Dakić od alimentacije mesečno uzima 350.000 dinara: Jednom izjavom razbesnela "ne kuvam, ali da li druge majke vode…
Kurir pre 6 dana
Snežana Dakić jednom prilikom izjavom o roditeljstvu izazvala je pravu lavinu u javnosti. Voditeljka je u braku sa biznismenom Vladimirom Mikićem dobila ćerku, a pričao se da mesečno dobija alimentaciju od 350.000 dinara. "Jednom me je ćerka pitala… »
"Ne kuvam, ali da li druge majke vode decu na Mikonos": Snežana Dakić skandaloznom izjavom razbesnela Srbe
Mondo pre 6 dana
Voditeljka i novinarka Snežana Dakić iznela je jednom prilikom svoj o tome da li žene sa javne scene moraju biti i žene, majke, kraljice i domaćice da bi i u društvu bile adekvatno vrednovane ili im izostanak jedne od tih titula umanjuje značaj. Sada se… »
Vesti dana »

Marta Kos u EP: Vučićev odlazak u Moskvu i Peking i napad na evroposlanike nisu ono što očekujemo
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Sablasna, naopaka i zla Vučićeva izjava: Opozicija poručuje – zatvor, a ne „nepalski scenario“
Danas pre 31 minutajoš 1 povezana

‘Petarda’: Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike ‘Piksi, odlazi’
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih