Povezane vesti
"Zbog roditelja sam završila na lekovima" Luna Đogani prvi put o teškom periodu: "Bila sam mentalno uništena sa 40 kilograma"…
Alo pre 6 dana
Ističe da je doživela veliku osudu zbog Zadruge 1, u drugoj sezoni je pobedila sebe, dok joj je Zadruga 3 najteže pala zbog roditelja. Luna Đogani posle mnogo godina progovorila je o problemima sa kojima se suočila nakon prve sezone rijalitija "Zadruga"… »
"Imala sam napade, bila sam mentalno uništena": Luna Đogani smršala 40 kilograma zbog terora koji je prošla
Telegraf pre 6 dana
Luna Đogani otvorila je dušu i progovorila sa kojim problemima se suočila nakon učešća u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Kako Luna kaže, kada je izašla iz rijalitija, potražila je stručnu pomoć i krenula je odmah kod psihijatra. Navodi da je… »
"Šetalo mi je oko, imala sam 40 KG i pila antidepresive" Jeziva ispovest Lune Đogani: Nakon 10 godina otkrila sve o traumama…
Kurir pre 6 dana
Luna Đogani nakon skoro deset godina progovorila je o svim problemima nakon prve sezone Zadruge koja joj je donela veliku popularnost, ali i veliku traumu iz koje se jedva izvukla. U prvoj sezoni je uplovila u ljubavnu vezu sa tada oženjenim pevačem… »
"Spala sam na 40 kilograma, imala sam anksiozne napade, bila sam mentalno uništena" Luna Đogani posle 10 godina progovorila o…
Blic pre 6 dana
Luna Đogani otvorila je dušu i progovorila sa kojim problemima se suočila nakon učešća u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Kako Luna kaže, kada je izašla iz rijalitija, potražila je stručnu pomoć i krenula je odmah kod psihijatra. Navodi da je… »
Vesti dana »

"Građani će odlučivati ko će upravljati sa pozicije vlasti": Oglasio se Starović o zahtevu opozicije u EP za uvođenje sankcija Vučiću, Dačiću i Macutu
Blic pre 31 minutajoš 32 povezane

Napetosti na Kosmetu rastu dok Izrael izvodi napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Katar osuđuje akciju
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 51 povezana

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 39 povezanih

Ujedinjen nastup opozicje u Strazburu: Vučiča treba tretirati kao Lukašenka
Vreme pre 4 satijoš 32 povezane

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 2 satajoš 37 povezanih