Повезане вести
"Због родитеља сам завршила на лековима" Луна Ђогани први пут о тешком периоду: "Била сам ментално уништена са 40 килограма"…
Ало 03.09.2025
Истиче да је доживела велику осуду због Задруге 1, у другој сезони је победила себе, док јој је Задруга 3 најтеже пала због родитеља. Луна Ђогани после много година проговорила је о проблемима са којима се суочила након прве… »
"Имала сам нападе, била сам ментално уништена": Луна Ђогани смршала 40 килограма због терора који је прошла
Телеграф 03.09.2025
Луна Ђогани отворила је душу и проговорила са којим проблемима се суочила након учешћа у првој сезони ријалити програма "Задруга". Како Луна каже, када је изашла из ријалитија, потражила је стручну помоћ и кренула је одмах код… »
"Спала сам на 40 килограма, имала сам анксиозне нападе, била сам ментално уништена" Луна Ђогани после 10 година проговорила о…
Блиц 03.09.2025
Луна Ђогани отворила је душу и проговорила са којим проблемима се суочила након учешћа у првој сезони ријалити програма "Задруга". Како Луна каже, када је изашла из ријалитија, потражила је стручну помоћ и кренула је одмах код… »
"Шетало ми је око, имала сам 40 КГ и пила антидепресиве" Језива исповест Луне Ђогани: Након 10 година открила све о траумама…
Курир 03.09.2025
Луна Ђогани након скоро десет година проговорила је о свим проблемима након прве сезоне Задруге која јој је донела велику популарност, али и велику трауму из које се једва извукла. У првој сезони је упловила у љубавну везу са… »
Вести дана »
Моди на руском поздравио Путинову посету Индији: Односи две земље издржали тест времена
Спутник пре 1 сатјош 30 повезаних
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних
И сељаци под надзором: БИА убацивала шпијунски софтвер у телефоне пољопривредника
Глас Шумадије пре 6 сатијош 8 повезаних
Адвокат Кочић: Радивоја Јововића неовлашћено прислушкују, одлука о продужењу и пооштравању његовог притвора је политичка
Мој Нови Сад пре 25 минута
Џеред Батлер пред Барселону: „Обожавам атмосферу – зближавам се са саиграчима!“
Хот спорт пре 50 минутајош 29 повезаних