Povezane vesti
Čarli Šin danas slavi 60. rođendan
Vesti online 03.09.2025
Poznati glumac Čarli Šin, koji danas, 3. septembra, slavi 60. rođendan, sada je osam godina trezan i priča svoju celu priču (uključujući drogu i seks) u novim memoarima i dvodelnom Netfliks dokumentarcu. “Imam više dana iza sebe nego ispred sebe, i to je… »
Ispovest Čarlija Šina, koji slavi 60. rođendan: Trezan sam i praštam sebi, "drhtavice srama" još me proganjaju
Telegraf 03.09.2025
Poznati glumac Čarli Šin, koji danas, 3. septembra, slavi 60. rođendan, sada je osam godina trezan i priča svoju celu priču (uključujući drogu i seks) u novim memoarima i dvodelnom Netfliks dokumentarcu. "Imam više dana iza sebe nego ispred sebe, i to je… »
Vesti dana »
Teške povrede grudnog koša i glave: Poznato stanje dve ženske osobe povređene u nesreći na auto-putu Miloš Veliki, treća žena smrtno stradala
Dnevnik pre 2 satajoš 40 povezanih
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 8 satijoš 13 povezanih
SRCE: Krnji REM dobar samo za predstavnike vlasti, kontrola nad medijima ostaje u njihovim rukama
Beta pre 2 satajoš 39 povezanih
Novi Pazar uz Srebrenicu: Delegacija Grada prisustvovala komemoraciji i dženazi u Potočarima
RTV Novi Pazar pre 3 satajoš 30 povezanih