Povezane vesti
Fondacija Alek Kavčić pozvala građane da glasaju na takmičenju za najboljeg nastavnika
N1 Info 03.09.2025
Fondacija "Alek Kavčić" saopštila je da građani do 30. septembra mogu da glasaju za jednog od osam polufinalista koji se takmiče za nagradu "Prosvetitelj". U saopštenju piše da građani mogu putem sajta ;prosvetitelj.rs ;da daju glas nastavniku kog… »
Prosvetitelj 2025: Građani Srbije glasaju za omiljenog nastavnika
PC Press 03.09.2025
Fondacija Alek Kavčić, koja drugu godinu zaredom promoviše inovativno obrazovanje kroz istaknute vaspitače, učitelje, nastavnike i instruktore, otvorila je za građane glasanje za najboljeg nastavnika Srbije u okviru nagrade Prosvetitelj 2025. Fotograf… »
Vesti dana »
"Prebrojaćemo svaki glas!" Neverovatno tesna borba, odlučuju decimale! Prvi rezultati izbora u Sloveniji, oglasili se Golob i Janša: "Ovo je bilo zaista napeto"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Eduar Filip ponovo izabran za gradonačelnika Avra, na putu ka predsedničkim izborima
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana