Повезане вести
Трамп зна нешто? Збунио свет коментаром о Урсули
Вести онлине 03.09.2025
Амерички председник Доналд Трамп осврнуо се на инцидент са авионом председнице Европске комисије Урсуле фон дер Лајен, који је био приморан да слети у Бугарску након што је Русија наводно ометала његов ГПС сигнал, пише… »
Трамп зна нешто? Збунио свет коментаром о Урсули
Б92 03.09.2025
Амерички председник Доналд Трамп осврнуо се на инцидент са авионом председнице Европске комисије Урсуле фон дер Лајен, који је био приморан да слети у Бугарску након што је Русија наводно ометала његов ГПС сигнал, пише… »
Трамп у свом стилу: "Волео бих да сам ја имао инцидент са авионом као Урсула фон дер Лајен"
Курир 03.09.2025
Амерички председник Доналд Трамп осврнуо се на инцидент са авионом председнице Европске комисије Урсуле фон дер Лајен, који је био принуђен да слети у Бугарској након што је Русија наводно ометала његов ГПС сигнал, пише… »
Вести дана »
"Два лица приведена": Огласио се МУП након инцидента у Новом Саду испред Бановине: "Гађали и вређали службена лица"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
"Говорила је да ће ми неко сломити ноге и покупити аутом" Хана проговорила о Ситиним претњама, сва се тресла у студију! (фото)
Ало пре 34 минутајош 4 повезане
(Фото, видео) од заглављеног штапића у уху до убода ексера: Почела са радом ноћна смена у домовима здравља у Србији: Ево због чега су се све грађани вечерас јавили
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана