Povezane vesti
Viki šokirala izjavom o Saši Popoviću: Ovo je pravi razlog odlaska iz Zvezda Granda
Mondo 03.09.2025
Viki Miljković se pojavila u cvetnoj haljini na snimanju "Pinkovih zvezda" čiji je član žirija od ove sezone. Poznato je da je pevačica napustila "Zvezde Granda" i postala je deo žirija u Pinkovim zvezdama. Ona je sada progovorila o novom angažmanu, i… »
"Zbog Saše Popovića sam napustila Zvezde Granda": Viki Miljković se utegla u haljinu, grudi prelivaju: Otkrila da li je…
Blic 03.09.2025
Viki Miljković se pojavila u cvetnoj haljini na snimanju "Pinkovih zvezda" čiji je član žirija od ove sezone. Ona je progovorila o novom angažmanu i otkrila da je "Zvezde Granda" napustila zbog Saše Popovića. Naime, Viki Miljković je napustila " Zvezde… »
"Zbog Saše Popovića sam otišla iz Zvezda Granda, emotivno sam bila vezana": Viki otkrila istinu o prelasku
Telegraf 03.09.2025
Viki Miljković pojavila se danas, 3. septembra u uskoj cvetnoj haljini na ausiciji Pinkovih zvezda, čiji je član žirija od ove sezone. Ona je progovorila o novom angažmanu i otkrila da je "Zvezde Granda" napustila zbog Saše Popovića. - Ovde mi je… »
Vesti dana »
Diplomatija u doba skrinšotova: Makronova poruka Trampu čitana između redova
NIN pre 1 satjoš 33 povezane
Uživo Forum u Davosu: Evropski parlament zamrznuo ratifikaciju trgovinskog sporazuma EU-SAD posle Trampovih pretnji
Euronews pre 1 satjoš 56 povezanih
Ministarka Đedović Handanović za Kurir: Šta sve Srbija dobija s dodatnih 5 odsto vlasništva u NIS-u
Kurir pre 7 satijoš 31 povezana
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 4 satijoš 6 povezanih
Izbila snažna eksplozija u fabrici "Krušik": Užas u Valjevu, ima povređenih
Mondo pre 4 satijoš 20 povezanih