Povezane vesti
Viki šokirala izjavom o Saši Popoviću: Ovo je pravi razlog odlaska iz Zvezda Granda
Mondo pre 7 dana
Viki Miljković se pojavila u cvetnoj haljini na snimanju "Pinkovih zvezda" čiji je član žirija od ove sezone. Poznato je da je pevačica napustila "Zvezde Granda" i postala je deo žirija u Pinkovim zvezdama. Ona je sada progovorila o novom angažmanu, i… »
"Zbog Saše Popovića sam napustila Zvezde Granda": Viki Miljković se utegla u haljinu, grudi prelivaju: Otkrila da li je…
Blic pre 7 dana
Viki Miljković se pojavila u cvetnoj haljini na snimanju "Pinkovih zvezda" čiji je član žirija od ove sezone. Ona je progovorila o novom angažmanu i otkrila da je "Zvezde Granda" napustila zbog Saše Popovića. Naime, Viki Miljković je napustila " Zvezde… »
"Zbog Saše Popovića sam otišla iz Zvezda Granda, emotivno sam bila vezana": Viki otkrila istinu o prelasku
Telegraf pre 7 dana
Viki Miljković pojavila se danas, 3. septembra u uskoj cvetnoj haljini na ausiciji Pinkovih zvezda, čiji je član žirija od ove sezone. Ona je progovorila o novom angažmanu i otkrila da je "Zvezde Granda" napustila zbog Saše Popovića. - Ovde mi je… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 58 povezanih

Ministarstvo prosvete osudilo ponašanje roditelja u školi “Pavle Savić”
Serbian News Media pre 2 satajoš 30 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 3 satajoš 49 povezanih

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih

Furlas: Vizija koju je predstavila Fon der Lajen znači jasan evropski put za Srbiju
RTV pre 1 satjoš 72 povezane