Povezane vesti
Viki šokirala izjavom o Saši Popoviću: Ovo je pravi razlog odlaska iz Zvezda Granda
Mondo 03.09.2025
Viki Miljković se pojavila u cvetnoj haljini na snimanju "Pinkovih zvezda" čiji je član žirija od ove sezone. Poznato je da je pevačica napustila "Zvezde Granda" i postala je deo žirija u Pinkovim zvezdama. Ona je sada progovorila o novom angažmanu, i… »
"Zbog Saše Popovića sam napustila Zvezde Granda": Viki Miljković se utegla u haljinu, grudi prelivaju: Otkrila da li je…
Blic 03.09.2025
Viki Miljković se pojavila u cvetnoj haljini na snimanju "Pinkovih zvezda" čiji je član žirija od ove sezone. Ona je progovorila o novom angažmanu i otkrila da je "Zvezde Granda" napustila zbog Saše Popovića. Naime, Viki Miljković je napustila " Zvezde… »
"Zbog Saše Popovića sam otišla iz Zvezda Granda, emotivno sam bila vezana": Viki otkrila istinu o prelasku
Telegraf 03.09.2025
Viki Miljković pojavila se danas, 3. septembra u uskoj cvetnoj haljini na ausiciji Pinkovih zvezda, čiji je član žirija od ove sezone. Ona je progovorila o novom angažmanu i otkrila da je "Zvezde Granda" napustila zbog Saše Popovića. - Ovde mi je… »
Vesti dana »
Napad u San Dijegu: Dvoje tinejdžera pucalo u džamiji, pa izvršilo samoubistvo
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
"Partizan nas je jednostavno nadigrao" Nvora otvorio dušu posle poraza od Partizana! Surovo je iskren, otkrio šta je najveći problem!
Kurir pre 28 minutajoš 23 povezane
Putin danas i sutra u Pekingu: Biće potpisano 40 bilateralnih dokumenata
RTV pre 13 minutajoš 14 povezanih