Повезане вести
Вики шокирала изјавом о Саши Поповићу: Ово је прави разлог одласка из Звезда Гранда
Мондо 03.09.2025
Вики Миљковић се појавила у цветној хаљини на снимању "Пинкових звезда" чији је члан жирија од ове сезоне. Познато је да је певачица напустила "Звезде Гранда" и постала је део жирија у Пинковим звездама. Она је сада… »
"Због Саше Поповића сам напустила Звезде Гранда": Вики Миљковић се утегла у хаљину, груди преливају: Открила да ли је…
Блиц 03.09.2025
Вики Миљковић се појавила у цветној хаљини на снимању "Пинкових звезда" чији је члан жирија од ове сезоне. Она је проговорила о новом ангажману и открила да је "Звезде Гранда" напустила због Саше Поповића. Наиме, Вики… »
"Због Саше Поповића сам отишла из Звезда Гранда, емотивно сам била везана": Вики открила истину о преласку
Телеграф 03.09.2025
Вики Миљковић појавила се данас, 3. септембра у уској цветној хаљини на аусицији Пинкових звезда, чији је члан жирија од ове сезоне. Она је проговорила о новом ангажману и открила да је "Звезде Гранда" напустила због Саше… »
Вести дана »
Жарко Паспаљ открио статус Оцокољића на месту тренера Партизана: „Мирко ће увек бити ту…“
Нова пре 26 минутајош 34 повезане
Ко је пропустио дерби - ово мора да погледа! Партизан стигао до филмског преокрета, Арена је експлодирала, а овај меч ће се препричавати годинама (видео)
Курир пре 2 сатајош 22 повезане
Џоел Ембид коначно на МВП нивоу! Брутална партија центра Филаделфије за победу против Индијане (видео)
Курир пре 2 сатајош 16 повезаних