Povezane vesti

Viki šokirala izjavom o Saši Popoviću: Ovo je pravi razlog odlaska iz Zvezda Granda

Viki šokirala izjavom o Saši Popoviću: Ovo je pravi razlog odlaska iz Zvezda Granda

Mondo pre 7 dana
Viki Miljković se pojavila u cvetnoj haljini na snimanju "Pinkovih zvezda" čiji je član žirija od ove sezone. Poznato je da je pevačica napustila "Zvezde Granda" i postala je deo žirija u Pinkovim zvezdama. Ona je sada progovorila o novom angažmanu, i… »
"Zbog Saše Popovića sam napustila Zvezde Granda": Viki Miljković se utegla u haljinu, grudi prelivaju: Otkrila da li je…

"Zbog Saše Popovića sam napustila Zvezde Granda": Viki Miljković se utegla u haljinu, grudi prelivaju: Otkrila da li je…

Blic pre 7 dana
Viki Miljković se pojavila u cvetnoj haljini na snimanju "Pinkovih zvezda" čiji je član žirija od ove sezone. Ona je progovorila o novom angažmanu i otkrila da je "Zvezde Granda" napustila zbog Saše Popovića. Naime, Viki Miljković je napustila " Zvezde… »
"Zbog Saše Popovića sam otišla iz Zvezda Granda, emotivno sam bila vezana": Viki otkrila istinu o prelasku

"Zbog Saše Popovića sam otišla iz Zvezda Granda, emotivno sam bila vezana": Viki otkrila istinu o prelasku

Telegraf pre 7 dana
Viki Miljković pojavila se danas, 3. septembra u uskoj cvetnoj haljini na ausiciji Pinkovih zvezda, čiji je član žirija od ove sezone. Ona je progovorila o novom angažmanu i otkrila da je "Zvezde Granda" napustila zbog Saše Popovića. - Ovde mi je… »

Vesti dana »