Povezane vesti

Viki šokirala izjavom o Saši Popoviću: Ovo je pravi razlog odlaska iz Zvezda Granda

Viki šokirala izjavom o Saši Popoviću: Ovo je pravi razlog odlaska iz Zvezda Granda

Mondo 03.09.2025
Viki Miljković se pojavila u cvetnoj haljini na snimanju "Pinkovih zvezda" čiji je član žirija od ove sezone. Poznato je da je pevačica napustila "Zvezde Granda" i postala je deo žirija u Pinkovim zvezdama. Ona je sada progovorila o novom angažmanu, i… »
"Zbog Saše Popovića sam napustila Zvezde Granda": Viki Miljković se utegla u haljinu, grudi prelivaju: Otkrila da li je…

"Zbog Saše Popovića sam napustila Zvezde Granda": Viki Miljković se utegla u haljinu, grudi prelivaju: Otkrila da li je…

Blic 03.09.2025
Viki Miljković se pojavila u cvetnoj haljini na snimanju "Pinkovih zvezda" čiji je član žirija od ove sezone. Ona je progovorila o novom angažmanu i otkrila da je "Zvezde Granda" napustila zbog Saše Popovića. Naime, Viki Miljković je napustila " Zvezde… »
"Zbog Saše Popovića sam otišla iz Zvezda Granda, emotivno sam bila vezana": Viki otkrila istinu o prelasku

"Zbog Saše Popovića sam otišla iz Zvezda Granda, emotivno sam bila vezana": Viki otkrila istinu o prelasku

Telegraf 03.09.2025
Viki Miljković pojavila se danas, 3. septembra u uskoj cvetnoj haljini na ausiciji Pinkovih zvezda, čiji je član žirija od ove sezone. Ona je progovorila o novom angažmanu i otkrila da je "Zvezde Granda" napustila zbog Saše Popovića. - Ovde mi je… »

Vesti dana »

Princ Endru pušten na slobodu dok traje istražni postupak

Princ Endru pušten na slobodu dok traje istražni postupak

Nedeljnik pre 50 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo naložilo policiji da istraži incident kod Palate pravde

Tužilaštvo naložilo policiji da istraži incident kod Palate pravde

Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 38 povezanih
Gorski Matović saslušan, tužilaštvo traži pritvor

Gorski Matović saslušan, tužilaštvo traži pritvor

Radio 021 pre 8 satijoš 3 povezane
Počela blokada u selu Vrbava

Počela blokada u selu Vrbava