Povezane vesti
Oglasila se ponovo kristinina drugarica nakon što ju je kristijan javno izvređao! Evo šta mu je poručila, čeka se Golubovićev…
Kurir 03.09.2025
Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški oglasila se nakon uvreda koje je dobila od Kristijana Golubovića. Kako Mina kaže, ona je samo stala na stranu Kristine Spalević, a da ništa ružno za njega nije izrekla. - Poštovani pratioci, dužna sam da vam se… »
(Foto): Oglasila se Mina Vrbaški nakon što ju je Kristijan Golubović javno izvređao: "Ja sam uz Kristinu", evo šta mu je…
Blic 03.09.2025
Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški oglasila se nakon uvreda koje je dobila od Kristijana Golubovića. Kako Mina kaže, ona je samo stala na stranu Kristine Spalević, a da ništa ružno za njega nije izrekla. - Poštovani pratioci, dužna sam da vam se… »
"Klo**rko, jela si hleb u mojoj kući" Kristijan Golubović kipti od besa: Objavio prepisku sa Minom Vrbaški, pa ovo obelodanio…
Blic 02.09.2025
Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški otkrila je detalje raskida Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, pa je objasnila da je stala na stranu drugarice, dok sa Kristijanom nema trenutno lep odnos. On se sada oglasio na društvenim mrežama, pa je… »
Vesti dana »
"Očekuje se stabilizacija na vodosistemu 'Rzav'": Iz Gradske uprave Čačak najavljuju kraj na zameni oštećenih cevi
Kurir pre 26 minutajoš 32 povezane
26 osoba uhapšeno zbog korupcije u Srbiji: Oštetili državu za više od 200 miliona dinara
Nova pre 16 minutajoš 15 povezanih
Danas tropski toplo, temperatura do 34 stepena, a evo kakve nas vremenske prilike očekuju narednih dana
Dnevnik pre 2 satajoš 18 povezanih
ANEM: Alo i Informer dobili 58 miliona, Radoica Milosavljević 50 miliona na medijskim konkursima
Glas Zaječara pre 56 minutajoš 9 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, Iran i Oman pregovaraju o režimu plovidbe kroz Ormuski moreuz
Euronews pre 1 minutjoš 12 povezanih