Povezane vesti
Oglasila se ponovo kristinina drugarica nakon što ju je kristijan javno izvređao! Evo šta mu je poručila, čeka se Golubovićev…
Kurir pre 6 dana
Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški oglasila se nakon uvreda koje je dobila od Kristijana Golubovića. Kako Mina kaže, ona je samo stala na stranu Kristine Spalević, a da ništa ružno za njega nije izrekla. - Poštovani pratioci, dužna sam da vam se… »
(Foto): Oglasila se Mina Vrbaški nakon što ju je Kristijan Golubović javno izvređao: "Ja sam uz Kristinu", evo šta mu je…
Blic pre 6 dana
Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški oglasila se nakon uvreda koje je dobila od Kristijana Golubovića. Kako Mina kaže, ona je samo stala na stranu Kristine Spalević, a da ništa ružno za njega nije izrekla. - Poštovani pratioci, dužna sam da vam se… »
"Klo**rko, jela si hleb u mojoj kući" Kristijan Golubović kipti od besa: Objavio prepisku sa Minom Vrbaški, pa ovo obelodanio…
Blic pre 7 dana
Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški otkrila je detalje raskida Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, pa je objasnila da je stala na stranu drugarice, dok sa Kristijanom nema trenutno lep odnos. On se sada oglasio na društvenim mrežama, pa je… »
Vesti dana »

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 13 minutajoš 4 povezane

FOTO Jad i beda: Ovi Vučićevi batinaši su tukli ljude na Marakani
Sport klub pre 3 satajoš 5 povezanih