Povezane vesti
(Foto): Oglasila se Mina Vrbaški nakon što ju je Kristijan Golubović javno izvređao: "Ja sam uz Kristinu", evo šta mu je…
Blic 03.09.2025
Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški oglasila se nakon uvreda koje je dobila od Kristijana Golubovića. Kako Mina kaže, ona je samo stala na stranu Kristine Spalević, a da ništa ružno za njega nije izrekla. - Poštovani pratioci, dužna sam da vam se… »
"Klo**rko, jela si hleb u mojoj kući" Kristijan Golubović kipti od besa: Objavio prepisku sa Minom Vrbaški, pa ovo obelodanio…
Blic 02.09.2025
Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški otkrila je detalje raskida Kristijana Golubovića i Kristine Spalević, pa je objasnila da je stala na stranu drugarice, dok sa Kristijanom nema trenutno lep odnos. On se sada oglasio na društvenim mrežama, pa je… »
Vesti dana »
MOL dobio dodatno odobrenje SAD za nastavak pregovora o kupovini udela u NIS
Newsmax Balkans pre 31 minutajoš 23 povezane
Počinje primena Zakona o roditeljima negovateljima: Na koji način može da se podnese zahtev?
Euronews pre 56 minutajoš 24 povezane
'Gospodine premijeru, gledam dokumentarce o avionskim nesrećama'
BBC News pre 46 minutajoš 25 povezanih
Krista Pajk preživela dve smrtonosne injekcije na pogubljenju, nadziru je lekari
BBC News pre 11 minutajoš 20 povezanih
Oktobar počinje kao da je leto: Sunčani dani i do 26 stepeni, a evo kada stiže preokret
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane