Povezane vesti
Moćna poruka Dušana vlahovića: "Podrške porodice je ključna za snažnu psihu"
Kurir 03.09.2025
„Veoma je važno da mladi imaju podršku, jer kada je čovek prepušten sam sebi, zaista je teško. Potrebno je pronaći nekoga ko će uvek biti tu za vas, zato smo mi i UNICEF ovde, kako bi mladi mogli da nam se obrate za pomoć i razgovor, a mi ćemo im uvek… »
Dušan Vlahović „otvorio dušu“: Bez podrške porodice moja psiha ne bi izdržala
Nova 03.09.2025
Dušan Vlahović, jedan od najpoznatijih fudbalskih reprezentativaca Srbije, govorio je u prvoj epizodi UNICEF-ovog podkasta o mentalnom zdravlju dece i mladih i značaju podrške porodice i okoline, istakavši da mu porodica tokom odrastanja nije bila samo… »
Dušan Vlahović: "Podrška porodice je ključna za snažnu psihu"
Telegraf 03.09.2025
Reprezentativac Srbije u fudbalu, Dušan Vlahović, gostovao je u prvoj epizodi UNICEF podkasta gde je pričao o važnosti podrške poridice za snažnu psihu. Podrške porodice je ključna za snažnu psihu“, izjavio je Dušan Vlahović, jedan od najpoznatijih… »
Vesti dana »
Košmar Zvezde u Češkoj, crni niz Partizana - šta će biti sa ostavkama
BBC News pre 23 minutajoš 29 povezanih
Strah od novih poplava: Kina obustavila spasavanje na granici Nepala i Tibeta, najmanje 472 mrtvih
BBC News pre 43 minutajoš 19 povezanih
BLOG UŽIVO Požari u Srbiji: Situacija stabilna, vetar za vikend razlog za oprez, gori deponija kod Leskovca
Insajder pre 3 minutajoš 16 povezanih
Danas je Velika Gospojina, jedan od najvećih hrišćanskih praznika posvećen Bogorodici
Pirotske vesti pre 13 minutajoš 13 povezanih