Povezane vesti
Vučić: Moja poseta Kini neće uticati na evropski put Srbije, bila je nedavno ovde cela Evropska komisija
Euronews 03.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da njegova poseta Pekingu neće uticati na evropski put Srbije i istakao da bi i za Evropu i Kinu i sve ostale bilo bolje kada bi međusobno više razgovarali i sarađivali. Vučić je za RTS, odgovarajući na… »
Vučić: Moja poseta Kini neće uticati na evropski put Srbije
Telegraf 03.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da njegova poseta Pekingu neće uticati na evropski put Srbije i istakao da bi i za Evropu i Kinu i sve ostale bilo bolje kada bi međusobno više razgovarali i sarađivali. Vučić je za RTS, odgovarajući na… »
Vesti dana »

Hapšenje u Smederevu: Osumnjičen za poresku utaju od oko 196 miliona dinara
Telegraf pre 40 minutajoš 35 povezanih

BLOG UŽIVO „Mi glas iz naroda“ glasali za rezoluciju o Srebrenici u Skupštini, nastao haos kad su shvatili da su pogrešili: Neverovatne scene iz Skupštine Srbije
Nova pre 6 minutajoš 59 povezanih

"Nemam snage..." Šerif Konjević skrhan od tuge zbog smrti Halida Bešlića, ne može ni da govori od tuge
Kurir pre 50 minutajoš 50 povezanih

Vanredna situacija u 4 opštine u Srbiji: Skoro 5.000 korisnika još bez struje, sneg iskidao elektromrežu
Blic pre 5 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 1 satjoš 32 povezane