Povezane vesti
Kristijan Golubović zdravstveno loše! Prolazi kroz pakao nakon raskida s Kristinom, a sad ima i još jedan problem: Besno…
Kurir 03.09.2025
Nakon burnog raskida sa Kristinom Spalević, Kristijan Golubović prolazi kroz jedan od najtežih perioda u svom životu. Žestoki momak se oseća loše zdravstveno, što je otkrio u izjavi za Kurir. - Nisam dobro zdravstveno. Imam pritisak od cele situacije, a… »
Zdravlje mu ugroženo, Kristijan Golubović u lošem stanju: Otkriveno šta mu se desilo
Telegraf 03.09.2025
Nakon burnog raskida sa Kristinom Spalević, rijaliti igrač Kristijan Golubović prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu. Kako ističe, oseća se loše, a pored svega je zadobio povredu kolena na treningu. - Nisam dobro zdravstveno. Imam pritisak od… »
Vesti dana »
(BLOG) Dijana Hrka peti dan štrajkuje glađu, imunitet polako pada - srednjoškolci kod Skupštine pružaju podršku
N1 Info pre 1 satjoš 41 povezana
Vučić o Izveštaju EK: „Vi ste rekli da je to ogledalo, ja bih rekao da je to vaše mišljenje“
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Sneg očekuje ove delove Srbije, evo i kada: Zabeleće se ovi predeli naše zemlje brže nego što se mislilo
Telegraf pre 25 minutajoš 23 povezane
Dijana Hrka sa suzama u očima dočekuje srednjoškolce koji su došli da je podrže
Novi magazin pre 45 minutajoš 19 povezanih
Brnabić: Opozicija neće glasati za izmene Zakona o biračkom spisku jer bi izgubila alibi za poraze
Beta pre 3 satajoš 16 povezanih