Povezane vesti
Nakon tvrdnji da su Kristina i kristijan lažirali razvod oglasila se spalevićka! Otkrila da li ulaze zajedno u rijaliti, a evo…
Kurir 04.09.2025
Nakon vesti da je "pukla tikva" između Kristine Spalević i Kristijana Golubovića, pojavile su se šok tvrdnje da su oni sve izmislili. Neki tvrde da su ovo uradili ne bi li napravili priču za ulazak u rijaliti, a Kristina se sad oglasila i otkrila svoju… »
"Dobro su odglumili raskid, sve je unapred smišljeno" Kristijan i Kristina na meti osuda, pojavile se skandalozne tvrdnje
Alo 04.09.2025
Njih dvoje su poslednjih dana u centru medijske pažnje zbog raskida. Rastanak Kristine Spalević i Kristijana Golubovića iznenadio je javnost, a sve češće kruže priče da su sve osmislili i namenski uradili zarad pažnje javnosti i karte za rijaliti. Njih… »
Nakon raskida se suočava sa zdravstvenim problemom Kristina Spalević pokazala promene, pa otkrila kroz šta prolazi: "Osuđena…
Alo 04.09.2025
Pokazala je i promene na licu. Kristina Spalević nedavno je napustila dom u kom je živela sa Kristijanom Golubovićem sa kojim ima dva sina. U saopštenju je navela da je raskinula emotivnu vezu sa njim, a sada je otkrila i da ima zdravstveni problem… »
Kristini narušeno zdravlje nakon što je ostavila Kristijana: Oglasila se i požalila na strašan problem
Telegraf 04.09.2025
Nakon priča da su Kristina Spalević i Kristijan Golubović izmislili raskid, ona se oglasila i otkrila da ima zdravstveni problem. Naime, Kristijan Golubović i Kristina Spalević su u centru medijske pažnje zbog raskida, međutim, korisnici na društvenim… »
Kristini Spalević nakon raskida narušeno zdravlje: Otkrila kroz šta prolazi: "Osuđena sam na to"
Blic 04.09.2025
Nakon priča da su Kristina Spalević i Kristijan Golubović izmislili raskid, ona se oglasila i otkrila da ima zdravstveni problem. Naime, Kristijan Golubović i Kristina Spalević su u centru medijske pažnje zbog raskida, međutim, korisnici na društvenim… »
Kristini Spalević narušeno zdravlje: Oglasila se zbog raskida: Osuđena sam da idem po emisijama kao neka karakondžula (video)…
Kurir 04.09.2025
Poslednjih dana medijsku pažnju su privukli Kristijan Golubović i Kristina Spalević svojim raskidom, međutim korisnici društvenih mreža smatraju da je u pitanju velika obmana, kako bi skrenuli pažnju na sebe Kristina se oglasila na svom Instagramu i… »
"Dobro su odglumili razvod" Isplivale šok tvrdnje o Kristijanu i Kristini, fanovi besni zbog prevare
Telegraf 04.09.2025
Kristina Spalević i Kristijan Golubović su se nedavno rastali, a sada kruže priče da su sve to osmislili kako bi privukli pažnju javnosti. Naime, Kristijan Golubović i Kristina Spalević su poslednjih dana u centru medijske pažnje zbog raskida, a… »
"Kristina i Kristijan su dobro odglumili razvod": Isplivale nove tvrdnje, fanovi besni zbog obmane
Blic 04.09.2025
Kristina Spalević i Kristijan Golubović su se nedavno rastali, a sada kruže priče da su sve to osmislili kako bi privukli pažnju javnosti. Naime, Kristijan Golubović i Kristina Spalević su poslednjih dana u centru medijske pažnje zbog raskida, a… »
Kristina i Kristijan samo dobro odglumili razvod! Fanovi na mrežama raskrinkali supružnike
Kurir 04.09.2025
Kristina Spalević i Kristijan Golubović osmislili su scenario razlaza da bi što više naplatitli ulazak u rijaliti. Par je poslednjih dana u žiži interesovanja zbog razalaza, a korisnici društvenih mreža koji prate njihov život i rad, smatraju da se radi… »
Vesti dana »
"Novi Sad se umiriti ne može": Zborovi zovu na novo okupljanje večeras kod Banovine
Moj Novi Sad pre 16 minutajoš 59 povezanih
Vučić o Izveštaju EK: „Vi ste rekli da je to ogledalo, ja bih rekao da je to vaše mišljenje“
Danas pre 56 minutajoš 28 povezanih
Đorđević (ZLF) tražila povlačenje predloga zakona koji vodi rušenju zgrada Generalštaba u Beogradu
Beta pre 46 minutajoš 21 povezana
Novak demantovao vest koja je odjeknula: „Ne znam odakle mu te informacije“
Nova pre 31 minutajoš 23 povezane