Повезане вести
Швјонтек напала новинара на УС опену ВИДЕО
Б92 пре 15 дана
Пољска тенисерка Ига Швјонтек имала је расправу са новинаром на УС опену. Швјонтек је елиминисана у четвртфиналу од Аманде Анисимове са 6:4, 6:3, али је инсистирала да није преморена. "Не знам, не чини ми се да су претходни… »
Швјонтек напала новинара: Зашто си ти дошао овде!?
Спорт клуб пре 15 дана
Иако феноменална тенисерка, Ига Швјонтек не ужива велику популарност. Пре се може рећи да је вероватно најнепопуларнија у светском врху. Један од главних разлога за то је њен лош однос према свима када изгуби. Арогантна… »
Свађа Иге Швјонтек и новинара, изнервирала се због питања: "Зашто си то рекао? Шта радиш још увек овде?"
Телеграф пре 15 дана
Ига Швјонтек је на крају доживела неславан крај на УС Опену - испала је у четвртфиналу од Аманде Анисимове коју је практично понизила на претходном Вимблдону, а новинарска питања су је по други пут довела у веома незгодну… »
Вести дана »

Први пут на "Блиц" ТВ: Вучић: 15. марта многи делови полиције су били спремни да учествују у обојеној револуцији, многи су били окренули цеви према Ћациленду. Без обзира на то, увек сам веровао полицији
Блиц пре 5 минутајош 19 повезаних

Седница Скупштине Београда: Одборници расправљају о ребалансу буџета и плановима детаљне регулације
Сербиан Невс Медиа пре 14 минутајош 15 повезаних

Лига шампиона: Барселона без Јамала стигла до три бода у Енглеској, Вања није могао сам да спасе Наполи
Данас пре 30 минутајош 13 повезаних