Повезане вести

Име за ћерку је спремно! Тања Савић проговорила о трећој трудноћи

Име за ћерку је спремно! Тања Савић проговорила о трећој трудноћи

Ало 04.09.2025
У однос са 11 година млађим вереником не сумња, те би исти волела да подигне на виши ниво, а већ је смислила и име за ћерку. Тања Савић из првог брака има двојицу синова, а сада је открила да би волела да роди девојчицу. У… »
„Другарице увек саветујем да…“: Тања Савић открила трик захваљујући коме је скинула вишак килограма после трудноће

„Другарице увек саветујем да…“: Тања Савић открила трик захваљујући коме је скинула вишак килограма после трудноће

Нова 04.09.2025
Певачица је синоћ после дужег времена имала наступ у престоници, а то је била прилика и да открије како се провела у Турској. Тања се недавно вратила са одмора у Турској, али и поред тога што се тамо опустила, успела је да одржи… »
Тања Савић добила позив да буде члан жирија Јавно признала: "Остајем уз Гранд, не желим да такмичење стане"

Тања Савић добила позив да буде члан жирија Јавно признала: "Остајем уз Гранд, не желим да такмичење стане"

Ало 04.09.2025
Није могла да прихвати позив иако је емотивно везана за ову продукцијску кућу. Певачица Тања Савић синоћ је наступила у једном престоничком клубу, а пре тога је говорила о летовању, породици и деци. - Била сам на летовању у… »
"Остајем уз Гранд!" Тања Савић добила позив да буде члан жирија - Не желим да стане све након Сашине смрти!

"Остајем уз Гранд!" Тања Савић добила позив да буде члан жирија - Не желим да стане све након Сашине смрти!

Телеграф 04.09.2025
Певачица Тања Савић наступила је синоћ у најпопуларнијем месту за провод у Београду, у Националној класи, која је била пуна до последњег места. Видно расположена и одморна, Тања Савић је мало пре поноћи стигла у Класу у… »
"Желим још деце и кућу са великим двориштем" Тања Савић открила најинтимније жеље, па јавно честитала Прији принову (фото)…

"Желим још деце и кућу са великим двориштем" Тања Савић открила најинтимније жеље, па јавно честитала Прији принову (фото)…

Курир 04.09.2025
Тања Савић наступила је у једном београдском локалу, а у разговору са медијима је говорила о летовању, килограмима, колегиници Александри Пријовић али и деци. - Била сам на летовању у Турској, жао ми што дуже није трајало. Ја… »
"Имам много жеља. Дете, мушко, па женско": Тања Савић прижељкује трудноћу са 11 година млађим партнером

"Имам много жеља. Дете, мушко, па женско": Тања Савић прижељкује трудноћу са 11 година млађим партнером

Мондо 04.09.2025
Тања Савић ужива у вези са 11 година млађим партнером, а сада је открила и планове за блиску будућност.Певачица је недавно наступила у једном београдском локалу, а том приликом разговарала је с медијима о разним темама, односу с… »
(Видео) "алиса, иконија, Милица, волим стара српска имена": Тања Савић жели дете са Мукијем, купила и плац, признала како је…

(Видео) "алиса, иконија, Милица, волим стара српска имена": Тања Савић жели дете са Мукијем, купила и плац, признала како је…

Блиц 04.09.2025
Тања Савић вечерас има наступ у једном познатом локалу у Београду, а за "Блиц" је открила да жели дете са својим партнером Мукијем. Тања Савић има двојицу синова са бившим супругом Душан Јованчевићем, међутим, сада би опет… »

Вести дана »