Povezane vesti
Ime za ćerku je spremno! Tanja Savić progovorila o trećoj trudnoći
Alo pre 5 dana
U odnos sa 11 godina mlađim verenikom ne sumnja, te bi isti volela da podigne na viši nivo, a već je smislila i ime za ćerku. Tanja Savić iz prvog braka ima dvojicu sinova, a sada je otkrila da bi volela da rodi devojčicu. U odnos sa 11 godina mlađim… »
„Drugarice uvek savetujem da…“: Tanja Savić otkrila trik zahvaljujući kome je skinula višak kilograma posle trudnoće
Nova pre 6 dana
Pevačica je sinoć posle dužeg vremena imala nastup u prestonici, a to je bila prilika i da otkrije kako se provela u Turskoj. Tanja se nedavno vratila sa odmora u Turskoj, ali i pored toga što se tamo opustila, uspela je da održi vitku liniju. Sada je… »
Tanja Savić dobila poziv da bude član žirija Javno priznala: "Ostajem uz Grand, ne želim da takmičenje stane"
Alo pre 6 dana
Nije mogla da prihvati poziv iako je emotivno vezana za ovu produkcijsku kuću. Pevačica Tanja Savić sinoć je nastupila u jednom prestoničkom klubu, a pre toga je govorila o letovanju, porodici i deci. - Bila sam na letovanju u Turskoj, žao mi je što nije… »
"Ostajem uz Grand!" Tanja Savić dobila poziv da bude član žirija - Ne želim da stane sve nakon Sašine smrti!
Telegraf pre 6 dana
Pevačica Tanja Savić nastupila je sinoć u najpopularnijem mestu za provod u Beogradu, u Nacionalnoj klasi, koja je bila puna do poslednjeg mesta. Vidno raspoložena i odmorna, Tanja Savić je malo pre ponoći stigla u Klasu u pratnji partnera Mukija, a pre… »
"Želim još dece i kuću sa velikim dvorištem" Tanja Savić otkrila najintimnije želje, pa javno čestitala Priji prinovu (foto)…
Kurir pre 6 dana
Tanja Savić nastupila je u jednom beogradskom lokalu, a u razgovoru sa medijima je govorila o letovanju, kilogramima, koleginici Aleksandri Prijović ali i deci. - Bila sam na letovanju u Turskoj, žao mi što duže nije trajalo. Ja sam neko ko voli da jede… »
"Imam mnogo želja. Dete, muško, pa žensko": Tanja Savić priželjkuje trudnoću sa 11 godina mlađim partnerom
Mondo pre 6 dana
Tanja Savić uživa u vezi sa 11 godina mlađim partnerom, a sada je otkrila i planove za blisku budućnost.Pevačica je nedavno nastupila u jednom beogradskom lokalu, a tom prilikom razgovarala je s medijima o raznim temama, odnosu s koleginicom Aleksandrom… »
(Video) "alisa, ikonija, Milica, volim stara srpska imena": Tanja Savić želi dete sa Mukijem, kupila i plac, priznala kako je…
Blic pre 6 dana
Tanja Savić večeras ima nastup u jednom poznatom lokalu u Beogradu, a za "Blic" je otkrila da želi dete sa svojim partnerom Mukijem. Tanja Savić ima dvojicu sinova sa bivšim suprugom Dušan Jovančevićem, međutim, sada bi opet mogla sebe da zamisli trudnu… »
Vesti dana »

Danas u Srbiji promenljivo oblačno i toplo, popodne mestimično kiša
Nedeljnik pre 6 satijoš 12 povezanih

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 4 satijoš 13 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 18 satijoš 6 povezanih

Veliki problemi za Srbiju posle Engleske, dva igrača propuštaju najvažniji meč u kvalifikacijama za Mundijal
Nova pre 43 minutajoš 70 povezanih