Povezane vesti
Ime za ćerku je spremno! Tanja Savić progovorila o trećoj trudnoći
Alo pre 27 dana
U odnos sa 11 godina mlađim verenikom ne sumnja, te bi isti volela da podigne na viši nivo, a već je smislila i ime za ćerku. Tanja Savić iz prvog braka ima dvojicu sinova, a sada je otkrila da bi volela da rodi devojčicu. U odnos sa 11 godina mlađim… »
„Drugarice uvek savetujem da…“: Tanja Savić otkrila trik zahvaljujući kome je skinula višak kilograma posle trudnoće
Nova pre 27 dana
Pevačica je sinoć posle dužeg vremena imala nastup u prestonici, a to je bila prilika i da otkrije kako se provela u Turskoj. Tanja se nedavno vratila sa odmora u Turskoj, ali i pored toga što se tamo opustila, uspela je da održi vitku liniju. Sada je… »
Tanja Savić dobila poziv da bude član žirija Javno priznala: "Ostajem uz Grand, ne želim da takmičenje stane"
Alo pre 27 dana
Nije mogla da prihvati poziv iako je emotivno vezana za ovu produkcijsku kuću. Pevačica Tanja Savić sinoć je nastupila u jednom prestoničkom klubu, a pre toga je govorila o letovanju, porodici i deci. - Bila sam na letovanju u Turskoj, žao mi je što nije… »
"Ostajem uz Grand!" Tanja Savić dobila poziv da bude član žirija - Ne želim da stane sve nakon Sašine smrti!
Telegraf pre 27 dana
Pevačica Tanja Savić nastupila je sinoć u najpopularnijem mestu za provod u Beogradu, u Nacionalnoj klasi, koja je bila puna do poslednjeg mesta. Vidno raspoložena i odmorna, Tanja Savić je malo pre ponoći stigla u Klasu u pratnji partnera Mukija, a pre… »
"Želim još dece i kuću sa velikim dvorištem" Tanja Savić otkrila najintimnije želje, pa javno čestitala Priji prinovu (foto)…
Kurir pre 27 dana
Tanja Savić nastupila je u jednom beogradskom lokalu, a u razgovoru sa medijima je govorila o letovanju, kilogramima, koleginici Aleksandri Prijović ali i deci. - Bila sam na letovanju u Turskoj, žao mi što duže nije trajalo. Ja sam neko ko voli da jede… »
"Imam mnogo želja. Dete, muško, pa žensko": Tanja Savić priželjkuje trudnoću sa 11 godina mlađim partnerom
Mondo pre 27 dana
Tanja Savić uživa u vezi sa 11 godina mlađim partnerom, a sada je otkrila i planove za blisku budućnost.Pevačica je nedavno nastupila u jednom beogradskom lokalu, a tom prilikom razgovarala je s medijima o raznim temama, odnosu s koleginicom Aleksandrom… »
(Video) "alisa, ikonija, Milica, volim stara srpska imena": Tanja Savić želi dete sa Mukijem, kupila i plac, priznala kako je…
Blic pre 27 dana
Tanja Savić večeras ima nastup u jednom poznatom lokalu u Beogradu, a za "Blic" je otkrila da želi dete sa svojim partnerom Mukijem. Tanja Savić ima dvojicu sinova sa bivšim suprugom Dušan Jovančevićem, međutim, sada bi opet mogla sebe da zamisli trudnu… »
Vesti dana »

Sećanje širom Srbije: Šesnaestominutna tišina za žrtve pada nadstrešnice
Vreme pre 1 satjoš 55 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 91 povezana

Struja za domaćinstva i male kupce u Srbiji od danas skuplja 6,6 odsto, crvena zona od 1.200 kWh
Jugmedia pre 4 satijoš 40 povezanih

Kriza u Americi: Vlada obustavila rad – kongres nije usvojio budžet, Tramp zaposlenima preti otkazima
Mondo pre 1 satjoš 49 povezanih