Povezane vesti
Navijač pokušao da otvori Sinerovu torbu i odžepari Italijana (video)
Sportski žurnal 04.09.2025
Obezbeđenje sprečilo krađu. Branilac titule na Ju Es openu Janik Siner izjavio je danas da je posle pobede u četvrtom kolu imao neuobičajenu situaciju kada je jedan navijač pokušao da otvori njegovu torbu. - Odmah sam proverio da li je nešto uzeo, jer u… »
Sinera pitali za pokušaj pljačke: "Odmah sam proverio da li je uzeo nešto, tu su mi bili novčanik i telefon"
Telegraf 04.09.2025
Najbolji teniser sveta Janik Siner prošao je u polufinale US Opena, ali su ga na konferenciji za medije upitali da prokomentariše incident koji se dogodio još u osmini finala kada je posle meča sa Aleksandrom Bublikom jedan navijač pokušao da mu otvori… »
Vesti dana »
VIDEO Sava Manojlović pozvao građane da sutra dođu ispred Tužilaštva na Novom Beogradu: Tražićemo pokretanje krivičnog postupka protiv Šapića i njegov pritvor
Nova pre 2 satajoš 4 povezane
10.000 Severnokorejaca stiže u Rusiju? Ukrajina: Sprema se novi talas mobilizacije, Putin dodatno povećava vojsku
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Pobedili, pa zapeli! Švedska levica osvojila većinu, ali Anderson ne može da formira vladu, sada je Ulf na potezu! Mogući novi izbori?
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Konferencija “Ključni trendovi 2026” na Zlatiboru: Povezivanje finansija i privrede
Radio sto plus pre 9 minutajoš 1 povezana