Повезане вести
Ноле све насмејао: Можда Кирјос може да ме напије! Никола Јовић скрхан: „Видело се да нисмо били спремни!“
Хот спорт 04.09.2025
Новак Ђоковић се припрема за полуфиналне, а за Телеграф је испричао занимљиву причу у којој је главни актер Ник Кирјос. Познато је да је Ноле породични човек, који води здрав живот, али његов пријатељ Аустралијанац воли да се… »
Синер преко Музетија до полуфинала УС Опена
РТВ 04.09.2025
ЊУЈОРК - Бранилац титуле у Њујорку, италијански тенисер Јаник Синер, пласирао се у полуфинале Ју Ес опена пошто је резултатом 3:0 (6:1, 6:4, 6:2) савладао земљака Лоренца Музетија за тачно два сата игре. Синер је лако оправдао… »
ВИДЕО Синер се огласио о покушају крађе на УС Опену – обезбеђење реаговало и спречило скандал, све снимљено
Нова 04.09.2025
Јаник Синер, италијански тенисер, доживео је непријатну сцену након једног меча на УС Опену. Доминантно је Синер дошао до полуфинала, где га чека Феликс Оже-Алијасим, али је после меча са Александером Бубликом умало постао део… »
Ју-Ес опен! Јаник Синер прегазио земљака за полуфинале
Вечерње новости 04.09.2025
Први рекет света Јаник Синер победио је сународника Лоренца Музетија са 3:0 (6:1, 6:4, 6:2) у сетовима у четвртфиналу Ју-Ес опена. Фото: АП Синер је показао потпуну контролу против 10. игарча света. Први и трећи сет је надмоћно… »
Јаник Синер у шоку! Цео свет бруји о скандалу какав тенис не памти
Вечерње новости 04.09.2025
Бранилац титуле на Ју Ес опену Јаник Синер изјавио је данас да је после победе у четвртом колу имао неуобичајену ситуацију када је један навијач покушао да отвори његову торбу. Фото: АП "Одмах сам проверио да ли је нешто узео… »
Кирјос послао Ђоковићу снимак из провода са Србима: Новак зато има занимљив предлог за Аустралијанца
Данас 04.09.2025
Новак Ђоковић је стигао до полуфинала на УС опену, али наравно да жели више. После тријумфа над Фрицом у четвртфиналу после процедуралних ствари на конференцији за медије, најбољи тенисер свих времена био је упитан да ли зна шта… »
Кирјос ми пијан шаље снимке са Србима
Вести онлине 04.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић открио је како тренутно тече његово пријатељство са Ником Кирјосом. Иако га је претходно мрзео, Кирјос је заволео Новака и годинама прича о њему само похвално, а Србин и Аустралијанац су чак… »
"Кирјос ми пијан шаље снимке са Србима" Новак поделио хит причу о контроверзном асу, па поручио: Ако освојим УС опен може да…
Курир 04.09.2025
Након пласмана у полуфинале УС опена, најбољи српски тенисер Новак Ђоквић, причао је о разним темама, па се тако дотакао и свог односа са чувеним аустралијским тенисером Ником Кирјосом. Новинаре је занимало да ли Новак, који је… »
„Пије са Србима, па ми шаље поруке из клубова“: Ђоковић открио луду причу о Кирјосу
Нова 04.09.2025
Новак Ђоковић наставља да одушевљава у Њујорку! Најбољи тенисер свих времена пласирао се у полуфинале УС Опена након што је у четвртфиналу савладао домаћег адута Тејлора Фрица пред пуним трибинама стадиона „Артур Еш“. Наредни… »
"То у животу нисам доживео": Јаник Синер умало опљачкан насред терена УС Опена и то буквално
Мондо 04.09.2025
Италијански тенисер Јаник Синер лако се пласирао у полуфинале УС Опена пошто је "испрашио" земљака Лоренца Музетија за два сата (3:0), а може да се каже да је за њега највећа непријатност у досадашњем делу турнира био један… »
Новак: Не памтим кад сам био у кафани! Нема ту опуштања…
Спорт клуб 04.09.2025
Тридесет година Новак Ђоковић живи тенис. Знао је Ноле да се опусти и ван терена, наравно, али каже да му то прија само у најближем друштво. Разумљиво – јер, где год да се појави, изазива огромну пажњу. Како смо уопште дошли до… »
(Видео) Покушао да му украде ствари из торбе, на сред терена Јаник Синер шокиран дешавањима након меча, ево шта се десило
Дневник 04.09.2025
Италијански тенисер Јаник Синер лако се пласирао у полуфинале УС Опена пошто је "испрашио" земљака Лоренца Музетија за два сата (3:0), а може да се каже да је за њега највећа непријатност у досадашњем делу турнира био један… »
Синер: "Никад нисам имао овакву ситуацију" ВИДЕО
Б92 04.09.2025
Бранилац титуле на УС опену Јаник Синер изјавио је да је после победе у четвртом колу имао неуобичајену ситуацију када је један навијач покушао да отвори његову торбу. "Одмах сам проверио да ли је нешто узео, јер у торби немам… »
"Кирјос ми пијан шаље снимке са Србима, ако освојим УСО нек ме напије где хоће!"
Б92 04.09.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић открио је како тренутно тече његово пријатељство са Ником Кирјосом. Иако га је претходно мрзео, Кирјос је заволео Новака и годинама прича о њему само похвално, а Србин и Аустралијанац су чак… »
Ђоковић испричао најлуђу причу о Кирјосу и снимку из ноћног клуба: "Налети на неког нашег који му каже..."
Телеграф 04.09.2025
Новак Ђоковић је још једном одушевио и по четврти пут ушао у полуфинале Гренд слема само ове сезоне, али док он бриљира на УС Опену, његов пријатељ Ник Кирјос не успева да се врати тенису. Отказао је турнир у Њујорку, а када… »
Вести дана »
Вучић из Париза: Са Макроном три сата о сарадњи, до 15. децембра потписујемо уговор за метро
ИндексОнлине пре 4 сатијош 6 повезаних
"Бивши, али будући председник чим буде прилике": Додик подвукао да се не повлачи из политике
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић: „Моји играчи су хероји, уз најбољу публику чуда су могућа“
Данас пре 4 сатијош 3 повезане