Povezane vesti
Nole sve nasmejao: Možda Kirjos može da me napije! Nikola Jović skrhan: „Videlo se da nismo bili spremni!“
Hot sport pre 5 dana
Novak Đoković se priprema za polufinalne, a za Telegraf je ispričao zanimljivu priču u kojoj je glavni akter Nik Kirjos. Poznato je da je Nole porodični čovek, koji vodi zdrav život, ali njegov prijatelj Australijanac voli da se opusti, o čemu je govorio… »
Siner preko Muzetija do polufinala US Opena
RTV pre 4 dana
NJUJORK - Branilac titule u Njujorku, italijanski teniser Janik Siner, plasirao se u polufinale Ju Es opena pošto je rezultatom 3:0 (6:1, 6:4, 6:2) savladao zemljaka Lorenca Muzetija za tačno dva sata igre. Siner je lako opravdao ulogu favorita protiv… »
VIDEO Siner se oglasio o pokušaju krađe na US Openu – obezbeđenje reagovalo i sprečilo skandal, sve snimljeno
Nova pre 4 dana
Janik Siner, italijanski teniser, doživeo je neprijatnu scenu nakon jednog meča na US Openu. Dominantno je Siner došao do polufinala, gde ga čeka Feliks Ože-Alijasim, ali je posle meča sa Aleksanderom Bublikom umalo postao deo skandala. Naime, Siner je… »
Ju-Es open! Janik Siner pregazio zemljaka za polufinale
Večernje novosti pre 4 dana
Prvi reket sveta Janik Siner pobedio je sunarodnika Lorenca Muzetija sa 3:0 (6:1, 6:4, 6:2) u setovima u četvrtfinalu Ju-Es opena. Foto: AP Siner je pokazao potpunu kontrolu protiv 10. igarča sveta. Prvi i treći set je nadmoćno uzeo sa dva brejka… »
Janik Siner u šoku! Ceo svet bruji o skandalu kakav tenis ne pamti
Večernje novosti pre 4 dana
Branilac titule na Ju Es openu Janik Siner izjavio je danas da je posle pobede u četvrtom kolu imao neuobičajenu situaciju kada je jedan navijač pokušao da otvori njegovu torbu. Foto: AP "Odmah sam proverio da li je nešto uzeo, jer u torbi nemam samo… »
Kirjos poslao Đokoviću snimak iz provoda sa Srbima: Novak zato ima zanimljiv predlog za Australijanca
Danas pre 4 dana
Novak Đoković je stigao do polufinala na US openu, ali naravno da želi više. Posle trijumfa nad Fricom u četvrtfinalu posle proceduralnih stvari na konferenciji za medije, najbolji teniser svih vremena bio je upitan da li zna šta se dešava sa Nikom… »
Kirjos mi pijan šalje snimke sa Srbima
Vesti online pre 4 dana
Srpski teniser Novak Đoković otkrio je kako trenutno teče njegovo prijateljstvo sa Nikom Kirjosom. Iako ga je prethodno mrzeo, Kirjos je zavoleo Novaka i godinama priča o njemu samo pohvalno, a Srbin i Australijanac su čak razvili i lepo prijateljstvo… »
"Kirjos mi pijan šalje snimke sa Srbima" Novak podelio hit priču o kontroverznom asu, pa poručio: Ako osvojim US open može da…
Kurir pre 4 dana
Nakon plasmana u polufinale US opena, najbolji srpski teniser Novak Đokvić, pričao je o raznim temama, pa se tako dotakao i svog odnosa sa čuvenim australijskim teniserom Nikom Kirjosom. Novinare je zanimalo da li Novak, koji je poslednjih godina blizak… »
(Video) Pokušao da mu ukrade stvari iz torbe, na sred terena Janik Siner šokiran dešavanjima nakon meča, evo šta se desilo
Dnevnik pre 4 dana
Italijanski teniser Janik Siner lako se plasirao u polufinale US Opena pošto je "isprašio" zemljaka Lorenca Muzetija za dva sata (3:0), a može da se kaže da je za njega najveća neprijatnost u dosadašnjem delu turnira bio jedan navijač koji je pokušao da… »
„Pije sa Srbima, pa mi šalje poruke iz klubova“: Đoković otkrio ludu priču o Kirjosu
Nova pre 4 dana
Novak Đoković nastavlja da oduševljava u Njujorku! Najbolji teniser svih vremena plasirao se u polufinale US Opena nakon što je u četvrtfinalu savladao domaćeg aduta Tejlora Frica pred punim tribinama stadiona „Artur Eš“. Naredni rival srpskog šampiona… »
"To u životu nisam doživeo": Janik Siner umalo opljačkan nasred terena US Opena i to bukvalno
Mondo pre 4 dana
Italijanski teniser Janik Siner lako se plasirao u polufinale US Opena pošto je "isprašio" zemljaka Lorenca Muzetija za dva sata (3:0), a može da se kaže da je za njega najveća neprijatnost u dosadašnjem delu turnira bio jedan navijač koji je pokušao da… »
Novak: Ne pamtim kad sam bio u kafani! Nema tu opuštanja…
Sport klub pre 4 dana
Trideset godina Novak Đoković živi tenis. Znao je Nole da se opusti i van terena, naravno, ali kaže da mu to prija samo u najbližem društvo. Razumljivo – jer, gde god da se pojavi, izaziva ogromnu pažnju. Kako smo uopšte došli do teme posle Novakove… »
Siner: "Nikad nisam imao ovakvu situaciju" VIDEO
B92 pre 4 dana
Branilac titule na US openu Janik Siner izjavio je da je posle pobede u četvrtom kolu imao neuobičajenu situaciju kada je jedan navijač pokušao da otvori njegovu torbu. "Odmah sam proverio da li je nešto uzeo, jer u torbi nemam samo rekete. Tamo su mi i… »
"Kirjos mi pijan šalje snimke sa Srbima, ako osvojim USO nek me napije gde hoće!"
B92 pre 4 dana
Srpski teniser Novak Đoković otkrio je kako trenutno teče njegovo prijateljstvo sa Nikom Kirjosom. Iako ga je prethodno mrzeo, Kirjos je zavoleo Novaka i godinama priča o njemu samo pohvalno, a Srbin i Australijanac su čak razvili i lepo prijateljstvo… »
Đoković ispričao najluđu priču o Kirjosu i snimku iz noćnog kluba: "Naleti na nekog našeg koji mu kaže..."
Telegraf pre 4 dana
Novak Đoković je još jednom oduševio i po četvrti put ušao u polufinale Grend slema samo ove sezone, ali dok on briljira na US Openu, njegov prijatelj Nik Kirjos ne uspeva da se vrati tenisu. Otkazao je turnir u Njujorku, a kada će se vratiti ponovo na… »
Vesti dana »

Pljuskovi sa grmljavinom stižu u Srbiju: Evo kada se očekuje jaka promena vremena, temperatura u padu
Telegraf pre 42 minutajoš 21 povezana

Izrael Kac: Gaza će biti sravnjena sa zemljom ako se Hamas ne preda
NIN pre 58 minutajoš 12 povezanih

Piksi presekao! Ovo je sastav Srbije za meč sa Engleskom
Večernje novosti pre 23 minutajoš 13 povezanih