Повезане вести
Први муслиман у репрезентацији Енглске можда и против Србије!
Спортске.нет 04.09.2025
Фудбалер Тотенхема Џед Спенс могао би да уђе у историју као први муслиман који ће наступити за репрезентацију Енглеске, пренео је данас Скај Спорт. Спенс (25) се нашао међу двојицом дебитантских имена у тиму селектора Томаса… »
Против Србије дебитује први муслиман у дресу Енглеске
Спортски журнал 04.09.2025
“Био сам изненађен када сам чуо да сам први икада”. Бек Тотенхема Џед Спенс могао би да уђе у историју као први муслиман који ће играти за репрезентацију Енглеске, пренео је данас Скај Спорт. Спенс (25) се нашао међу двојицом… »
Први муслиман у "Гордом Албиону" можда дебитује на "Маракани"
Б92 04.09.2025
Фудбалер Тотенхема Џед Спенс могао би да уђе у историју као први муслиман који ће наступити за репрезентацију Енглеске, пренео је Скај Спорт. Спенс (25) се нашао међу двојицом дебитантских имена у тиму селектора Томаса Тухела за… »
Џед Спенс може да постане први муслиман у дресу репрезентације Енглеске
Радио сто плус 04.09.2025
Спенс (25) се нашао међу двојицом дебитантских имена у тиму селектора Томаса Тухела за предстојеће квалификационе мечеве за Светско првенство против Андоре и Србије. “Видео сам то. То је благослов, невероватно. Био сам изненађен… »
Вести дана »
Ђукановић: Високи савет судства да реагује на све судије које су дале подршку студентима
Нови магазин пре 1 сатјош 23 повезане
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 5 сатијош 51 повезана
Норис: "Невероватан је осећај освојити титулу, желим да уживам"
Спортске.нет пре 3 сатајош 47 повезаних