Povezane vesti
Prvi musliman u reprezentaciji Englske možda i protiv Srbije!
Sportske.net pre 21 dana
Fudbaler Totenhema Džed Spens mogao bi da uđe u istoriju kao prvi musliman koji će nastupiti za reprezentaciju Engleske, preneo je danas Skaj Sport. Spens (25) se našao među dvojicom debitantskih imena u timu selektora Tomasa Tuhela za predstojeće… »
Protiv Srbije debituje prvi musliman u dresu Engleske
Sportski žurnal pre 21 dana
“Bio sam iznenađen kada sam čuo da sam prvi ikada”. Bek Totenhema Džed Spens mogao bi da uđe u istoriju kao prvi musliman koji će igrati za reprezentaciju Engleske, preneo je danas Skaj Sport. Spens (25) se našao među dvojicom debitantskih imena u timu… »
Prvi musliman u "Gordom Albionu" možda debituje na "Marakani"
B92 pre 21 dana
Fudbaler Totenhema Džed Spens mogao bi da uđe u istoriju kao prvi musliman koji će nastupiti za reprezentaciju Engleske, preneo je Skaj Sport. Spens (25) se našao među dvojicom debitantskih imena u timu selektora Tomasa Tuhela za predstojeće… »
Džed Spens može da postane prvi musliman u dresu reprezentacije Engleske
Radio sto plus pre 21 dana
Spens (25) se našao među dvojicom debitantskih imena u timu selektora Tomasa Tuhela za predstojeće kvalifikacione mečeve za Svetsko prvenstvo protiv Andore i Srbije. “Video sam to. To je blagoslov, neverovatno. Bio sam iznenađen kada sam čuo da sam prvi… »
Vesti dana »

Oglasio se Janaf zbog sankcija NIS-u: "Važno je i za Hrvatsku, ostajemo bez prihoda"! Traže rešenje
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Ministar spoljnih poslova Srbije i predsednici jevrejskih organizacija traže slobodu za taoce u Gazi
Danas pre 5 satijoš 1 povezana