Povezane vesti

Petrovaradin mesecima u vanrednom stanju zbog izmeštanja železničkog saobraćaja: Sledeća tragedija je pitanje dana

Petrovaradin mesecima u vanrednom stanju zbog izmeštanja železničkog saobraćaja: Sledeća tragedija je pitanje dana

Luftika pre 12 dana
Stanari bloka 8 u Petrovaradinu obratili su se javnosti upozoravajući na, kako tvrde, ozbiljno narušenu bezbednost i stanje koje opisuju kao „vanredno, ali neformalno“ — bez zvaničnog proglašenja. – Od novembra 2024. godine stanovnici Petrovaradina… »
Stanari bloka 8 u Petrovaradinu zbog premeštanja železničke stanice žive u kolapsu: „Dok nadležni ćute mi čekamo novu…

Stanari bloka 8 u Petrovaradinu zbog premeštanja železničke stanice žive u kolapsu: „Dok nadležni ćute mi čekamo novu…

Danas pre 12 dana
Stanari bloka 8 u Petrovaradinu uputili su javni apel zbog, kako kažu, ugrožene bezbednosti i „vanrednog stanja, bez proglašenja“, zbog izmeštanja železničkog saobraćaja iz Novog Sada u Petrovaradin. Zakrčeni putevi kroz koje ne može da prođe ni hitna… »
Petrovaradinci upozoravaju na "vanredno stanje bez proglašenja" i na ugroženu bezbednost, posebno nakon premeštanja železničke…

Petrovaradinci upozoravaju na "vanredno stanje bez proglašenja" i na ugroženu bezbednost, posebno nakon premeštanja železničke…

Moj Novi Sad pre 13 dana
Stanari bloka 8 u Petrovaradinu uputili su javni apel zbog, kako kažu, ugrožene bezbednosti i "vanrednog stanja, bez proglašenja". – Od novembra 2024. godine stanovnici Petrovaradina, posebno naselja Blok 8, trpe posledice izmeštanja železničkog… »

Vesti dana »