Povezane vesti
"Od rakije nema bolje žene": Zakazana čuvena "Rakijada"
B92 pre 6 dana
Tradicionalna i nadaleko čuvena manifestacija "Rakijada" održava se 20. septembra u selu Pranjani kod Gornjeg Milanovca. Ova manifestacija duže od dve decenije okuplja najbolje proizvođače, ljubitelje rakije, kao i sve ljubitelje dobrog druženja i… »
"Od rakije nema bolje žene - po 3 dana ona ljulja mene": Pravi je hit kako se Srbi spremaju za čuvenu Rakijadu
Telegraf pre 6 dana
Tradicionalna i nadaleko čuvena manifestacija „ Rakijada“ održava se 20. septembra u selu Pranjani kod Gornjeg Milanovca. Ova manifestacija duže od dve decenije okuplja najbolje proizvođače, ljubitelje rakije, kao i sve ljubitelje dobrog druženja i… »
Od rakije nema bolje žene - po tri dana ona ljulja mene: Čuvena Rakijada zakazana u selu Pranjani, četiri člana ekipe piju a…
RINA pre 6 dana
Od rakije nema bolje žene - po tri dana ona ljulja mene: Čuvena Rakijada zakazana u selu Pranjani, četiri člana ekipe piju a peti im sipa pa vozi kući Gornji Milanovac – Tradicionalna i nadaleko čuvena manifestacija „Rakijada“ održava se 20. septembra u… »
Od rakije nema bolje žene - po tri dana ona ljulja mene: Čuvena Rakijada zakazana u selu Pranjani, četiri člana ekipe piju i…
RINA pre 6 dana
Od rakije nema bolje žene - po tri dana ona ljulja mene: Čuvena Rakijada zakazana u selu Pranjani, četiri člana ekipe piju i takmiče se a peti sipa i vozi kući Gornji Milanovac – Tradicionalna i nadaleko čuvena manifestacija „Rakijada“ održava se 20… »
"Od rakije nema bolje žene...": Čuvena Rakijada zakazana u selu Pranjani
B92 pre 6 dana
Četiri člana ekipe piju i takmiče se, a peti sipa i vozi kući. Tradicionalna i nadaleko čuvena manifestacija "Rakijada" održava se 20. septembra u selu Pranjani kod Gornjeg Milanovca. Ova manifestacija duže od dve decenije okuplja najbolje proizvođače… »
Tradicionalna “Rakijada“ u Pranjanima 20. septembra
Morava info pre 6 dana
PRANJANI – U Pranjanima će se subotu, 20. septembra, održati tradicionalna manifestacija “Rakijada“, 23. po redu. Ova manifestacija već više od dve decenije okuplja najbolje proizvođače, ljubitelje rakije, kao i sve ljubitelje dobrog druženja i očuvanja… »
Vesti dana »

FBI: Uhapšeni zbog ubistva Kirka pušten na slobodu, istraga se nastavlja
Nova pre 17 minutajoš 23 povezane

Evo gde od jutra pljušti: Danas nigde bez kišobrana, a u ovom delu dana Srbiji prete i oluje
Telegraf pre 22 minutajoš 13 povezanih

Jak zemljotres pogodio Severnu Makedoniju: Puklo je na opasnoj dubini
Mondo pre 52 minutajoš 9 povezanih

Danas je Usekovanje glave Svetog Jovana: Ovo obavezno skinite sa ruke, a jedan predmet nikako ne uzimajte!
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih