Povezane vesti
"Od rakije nema bolje žene": Zakazana čuvena "Rakijada"
B92 pre 27 dana
Tradicionalna i nadaleko čuvena manifestacija "Rakijada" održava se 20. septembra u selu Pranjani kod Gornjeg Milanovca. Ova manifestacija duže od dve decenije okuplja najbolje proizvođače, ljubitelje rakije, kao i sve ljubitelje dobrog druženja i… »
"Od rakije nema bolje žene - po 3 dana ona ljulja mene": Pravi je hit kako se Srbi spremaju za čuvenu Rakijadu
Telegraf pre 28 dana
Tradicionalna i nadaleko čuvena manifestacija „ Rakijada“ održava se 20. septembra u selu Pranjani kod Gornjeg Milanovca. Ova manifestacija duže od dve decenije okuplja najbolje proizvođače, ljubitelje rakije, kao i sve ljubitelje dobrog druženja i… »
Od rakije nema bolje žene - po tri dana ona ljulja mene: Čuvena Rakijada zakazana u selu Pranjani, četiri člana ekipe piju a…
RINA pre 28 dana
Od rakije nema bolje žene - po tri dana ona ljulja mene: Čuvena Rakijada zakazana u selu Pranjani, četiri člana ekipe piju a peti im sipa pa vozi kući Gornji Milanovac – Tradicionalna i nadaleko čuvena manifestacija „Rakijada“ održava se 20. septembra u… »
Od rakije nema bolje žene - po tri dana ona ljulja mene: Čuvena Rakijada zakazana u selu Pranjani, četiri člana ekipe piju i…
RINA pre 28 dana
Od rakije nema bolje žene - po tri dana ona ljulja mene: Čuvena Rakijada zakazana u selu Pranjani, četiri člana ekipe piju i takmiče se a peti sipa i vozi kući Gornji Milanovac – Tradicionalna i nadaleko čuvena manifestacija „Rakijada“ održava se 20… »
"Od rakije nema bolje žene...": Čuvena Rakijada zakazana u selu Pranjani
B92 pre 28 dana
Četiri člana ekipe piju i takmiče se, a peti sipa i vozi kući. Tradicionalna i nadaleko čuvena manifestacija "Rakijada" održava se 20. septembra u selu Pranjani kod Gornjeg Milanovca. Ova manifestacija duže od dve decenije okuplja najbolje proizvođače… »
Tradicionalna “Rakijada“ u Pranjanima 20. septembra
Morava info pre 28 dana
PRANJANI – U Pranjanima će se subotu, 20. septembra, održati tradicionalna manifestacija “Rakijada“, 23. po redu. Ova manifestacija već više od dve decenije okuplja najbolje proizvođače, ljubitelje rakije, kao i sve ljubitelje dobrog druženja i očuvanja… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 81 povezana

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 40 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 63 povezane

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 10 minutajoš 21 povezana