Povezane vesti
Zvezda Granda operisala tumor: Pevač objavom raznežio region: Dete je bilo celu noć uz mene!
Kurir pre 5 dana
Pevač Semir Krantić, koji se takmičio u " Zvezdama Granda", nedavno je operisao tumor, a nakon što se oporavio imao je svoj prvi nastup na slavlju. Semir Krantić, koji se takmičio u Zvezdama Granda, pevao je na jednom slavlju, a tokom celog nastupa sa… »
Pevač operisao tumor: Objava zvezde "Granda" raznežila region: "Dete je bilo celu noć uz mene"
Blic pre 5 dana
Pevač Semir Krantić, koji se takmičio u "Zvezdama Granda", nedavno je operisao tumor, a nakon što se oporavio imao je svoj prvi nastup na slavlju. Semir Krantić, koji se takmičio u Zvezdama Granda, je, naime, pevao na jednom slavlju, a tokom celog… »
Pevač iz zvezda Granda operisao tumor Potresni detalji rasplakali javnost: "Dete je bilo celu noć uz mene"
Alo pre 6 dana
Nakon operacije se vratio poslovnim obavezama. Semir Krantić, pevač i muzičkog takmičenja Zvezde Granda nedavno je operisao tumor, nakon čega se vratio poslovnim obavezama. Koliko je emotivan zbog teškog perioda koji je iza njega objasnio je u objavi na… »
"Dete je bilo celu noć uz mene" Pevač iz Zvezda Granda operisao tumor, njegova objava je rasplakala region
Telegraf pre 6 dana
Pevač Semir Krantić iz Zvezda Granda operisa je nedavno tumor, a sada se vratio na posao i podelio emotivnu objavu. Naime, Semir je u objavio na Fejsbuku i to sa jednog privatnog slavlja, objasnio u opisu koliko je emotivan. On je pozirao držeći mikrofon… »
Vesti dana »

Ne možete normalno da funkcionišete od alergije? Lekari otkrivaju načine da ublažite simptome
N1 Info pre 3 satajoš 11 povezanih

Neredi u Nepalu: Vojska na ulicama, protesti su ‘oteti’, tvrdi Generacija Z
Južne vesti pre 20 minutajoš 35 povezanih

Zaključci diskusije u EP o Srbiji staju u šest tačaka: Kolike su izvesne sankcije Vučiću?
Radio 021 pre 4 satijoš 5 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 21 minutajoš 62 povezane