Povezane vesti

Zvezda Granda operisala tumor: Pevač objavom raznežio region: Dete je bilo celu noć uz mene!

Zvezda Granda operisala tumor: Pevač objavom raznežio region: Dete je bilo celu noć uz mene!

Kurir pre 5 dana
Pevač Semir Krantić, koji se takmičio u " Zvezdama Granda", nedavno je operisao tumor, a nakon što se oporavio imao je svoj prvi nastup na slavlju. Semir Krantić, koji se takmičio u Zvezdama Granda, pevao je na jednom slavlju, a tokom celog nastupa sa… »
Pevač operisao tumor: Objava zvezde "Granda" raznežila region: "Dete je bilo celu noć uz mene"

Pevač operisao tumor: Objava zvezde "Granda" raznežila region: "Dete je bilo celu noć uz mene"

Blic pre 5 dana
Pevač Semir Krantić, koji se takmičio u "Zvezdama Granda", nedavno je operisao tumor, a nakon što se oporavio imao je svoj prvi nastup na slavlju. Semir Krantić, koji se takmičio u Zvezdama Granda, je, naime, pevao na jednom slavlju, a tokom celog… »
Pevač iz zvezda Granda operisao tumor Potresni detalji rasplakali javnost: "Dete je bilo celu noć uz mene"

Pevač iz zvezda Granda operisao tumor Potresni detalji rasplakali javnost: "Dete je bilo celu noć uz mene"

Alo pre 6 dana
Nakon operacije se vratio poslovnim obavezama. Semir Krantić, pevač i muzičkog takmičenja Zvezde Granda nedavno je operisao tumor, nakon čega se vratio poslovnim obavezama. Koliko je emotivan zbog teškog perioda koji je iza njega objasnio je u objavi na… »
"Dete je bilo celu noć uz mene" Pevač iz Zvezda Granda operisao tumor, njegova objava je rasplakala region

"Dete je bilo celu noć uz mene" Pevač iz Zvezda Granda operisao tumor, njegova objava je rasplakala region

Telegraf pre 6 dana
Pevač Semir Krantić iz Zvezda Granda operisa je nedavno tumor, a sada se vratio na posao i podelio emotivnu objavu. Naime, Semir je u objavio na Fejsbuku i to sa jednog privatnog slavlja, objasnio u opisu koliko je emotivan. On je pozirao držeći mikrofon… »

Vesti dana »