Повезане вести
Звезда Гранда оперисала тумор: Певач објавом разнежио регион: Дете је било целу ноћ уз мене!
Курир 04.09.2025
Певач Семир Крантић, који се такмичио у " Звездама Гранда", недавно је оперисао тумор, а након што се опоравио имао је свој први наступ на слављу. Семир Крантић, који се такмичио у Звездама Гранда, певао је на једном слављу, а… »
Певач оперисао тумор: Објава звезде "Гранда" разнежила регион: "Дете је било целу ноћ уз мене"
Блиц 04.09.2025
Певач Семир Крантић, који се такмичио у "Звездама Гранда", недавно је оперисао тумор, а након што се опоравио имао је свој први наступ на слављу. Семир Крантић, који се такмичио у Звездама Гранда, је, наиме, певао на једном… »
Певач из звезда Гранда оперисао тумор Потресни детаљи расплакали јавност: "Дете је било целу ноћ уз мене"
Ало 04.09.2025
Након операције се вратио пословним обавезама. Семир Крантић, певач и музичког такмичења Звезде Гранда недавно је оперисао тумор, након чега се вратио пословним обавезама. Колико је емотиван због тешког периода који је иза њега… »
"Дете је било целу ноћ уз мене" Певач из Звезда Гранда оперисао тумор, његова објава је расплакала регион
Телеграф 04.09.2025
Певач Семир Крантић из Звезда Гранда опериса је недавно тумор, а сада се вратио на посао и поделио емотивну објаву. Наиме, Семир је у објавио на Фејсбуку и то са једног приватног славља, објаснио у опису колико је емотиван. Он… »
Вести дана »
Протестна шетња студената у блокади ФДУ, блокирана раскрсница Таковске и Булевара краља Александра
Блиц пре 40 минутајош 38 повезаних
Амерички мировни план за Украјину „основа која захтева додатни рад"
Политика пре 5 минутајош 78 повезаних
Вучић о НИС-у: Тешки преговори о изласку Руса, Американци траже све детаље уговора
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 23 повезане
Хладно и облачно време са кишом и снегом у Србији и снежне падавине у Хрватској 22. и 23. новембра 2025.
Наслови.аи пре 15 минутајош 25 повезаних