Повезане вести

Звезда Гранда оперисала тумор: Певач објавом разнежио регион: Дете је било целу ноћ уз мене!

Звезда Гранда оперисала тумор: Певач објавом разнежио регион: Дете је било целу ноћ уз мене!

Курир 04.09.2025
Певач Семир Крантић, који се такмичио у " Звездама Гранда", недавно је оперисао тумор, а након што се опоравио имао је свој први наступ на слављу. Семир Крантић, који се такмичио у Звездама Гранда, певао је на једном слављу, а… »
Певач оперисао тумор: Објава звезде "Гранда" разнежила регион: "Дете је било целу ноћ уз мене"

Певач оперисао тумор: Објава звезде "Гранда" разнежила регион: "Дете је било целу ноћ уз мене"

Блиц 04.09.2025
Певач Семир Крантић, који се такмичио у "Звездама Гранда", недавно је оперисао тумор, а након што се опоравио имао је свој први наступ на слављу. Семир Крантић, који се такмичио у Звездама Гранда, је, наиме, певао на једном… »
Певач из звезда Гранда оперисао тумор Потресни детаљи расплакали јавност: "Дете је било целу ноћ уз мене"

Певач из звезда Гранда оперисао тумор Потресни детаљи расплакали јавност: "Дете је било целу ноћ уз мене"

Ало 04.09.2025
Након операције се вратио пословним обавезама. Семир Крантић, певач и музичког такмичења Звезде Гранда недавно је оперисао тумор, након чега се вратио пословним обавезама. Колико је емотиван због тешког периода који је иза њега… »
"Дете је било целу ноћ уз мене" Певач из Звезда Гранда оперисао тумор, његова објава је расплакала регион

"Дете је било целу ноћ уз мене" Певач из Звезда Гранда оперисао тумор, његова објава је расплакала регион

Телеграф 04.09.2025
Певач Семир Крантић из Звезда Гранда опериса је недавно тумор, а сада се вратио на посао и поделио емотивну објаву. Наиме, Семир је у објавио на Фејсбуку и то са једног приватног славља, објаснио у опису колико је емотиван. Он… »

Вести дана »