Povezane vesti
Zvezda Granda operisala tumor: Pevač objavom raznežio region: Dete je bilo celu noć uz mene!
Kurir 04.09.2025
Pevač Semir Krantić, koji se takmičio u " Zvezdama Granda", nedavno je operisao tumor, a nakon što se oporavio imao je svoj prvi nastup na slavlju. Semir Krantić, koji se takmičio u Zvezdama Granda, pevao je na jednom slavlju, a tokom celog nastupa sa… »
Pevač operisao tumor: Objava zvezde "Granda" raznežila region: "Dete je bilo celu noć uz mene"
Blic 04.09.2025
Pevač Semir Krantić, koji se takmičio u "Zvezdama Granda", nedavno je operisao tumor, a nakon što se oporavio imao je svoj prvi nastup na slavlju. Semir Krantić, koji se takmičio u Zvezdama Granda, je, naime, pevao na jednom slavlju, a tokom celog… »
Pevač iz zvezda Granda operisao tumor Potresni detalji rasplakali javnost: "Dete je bilo celu noć uz mene"
Alo 04.09.2025
Nakon operacije se vratio poslovnim obavezama. Semir Krantić, pevač i muzičkog takmičenja Zvezde Granda nedavno je operisao tumor, nakon čega se vratio poslovnim obavezama. Koliko je emotivan zbog teškog perioda koji je iza njega objasnio je u objavi na… »
"Dete je bilo celu noć uz mene" Pevač iz Zvezda Granda operisao tumor, njegova objava je rasplakala region
Telegraf 04.09.2025
Pevač Semir Krantić iz Zvezda Granda operisa je nedavno tumor, a sada se vratio na posao i podelio emotivnu objavu. Naime, Semir je u objavio na Fejsbuku i to sa jednog privatnog slavlja, objasnio u opisu koliko je emotivan. On je pozirao držeći mikrofon… »
Vesti dana »
Niš pod vodom! Kiša pretvorila ulice u reke i jezera, a neće stati do subote: Evo kada se očekuje pravi potop (foto/video)
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana
Nakon Kongresa, i američki Senat usvojio odluku o objavljivanju Epstinovih dosijea
Politika pre 3 satajoš 4 povezane