Povezane vesti

"Vredi svake suze i znoja..." Andrijana Radonjić otkrila ime ćerkice: Objavila emotivnu fotku sa njom

"Vredi svake suze i znoja..." Andrijana Radonjić otkrila ime ćerkice: Objavila emotivnu fotku sa njom

Telegraf pre 5 dana
Pevačica Andrijana Radonjić danas je na svet donela drugo dete. Presrećna mama oglasila se na društvenim mrežama sa emotivnim fotografijama u zagrljaju ćerkice. Ona je grlila i ljubila ćerkicu a sada je otkrila i koje su joj ime dali. Naime, Andrijana je… »
Naša pevačica rodila dete hrvatskom biznismenu: Bivša učesnica Zadruge radosne vesti podelila na Instagramu

Naša pevačica rodila dete hrvatskom biznismenu: Bivša učesnica Zadruge radosne vesti podelila na Instagramu

Mondo pre 5 dana
Široj poblici poznata iz "Pinkovih zvezda" i "Zadruge", pevačica Andrijana Radonjić podelila je radosne vesti na Instagramu - na svet je donela devojčicu. Izrazila je zahvalnost na čestitkama od strane fanova i prijatelja. Lepe vesti je upravo Andrijana… »
Porodila se đeksonova bivša bivša! Pevačica hrvatskom biznismenu rodila drugo dete!

Porodila se đeksonova bivša bivša! Pevačica hrvatskom biznismenu rodila drugo dete!

Kurir pre 5 dana
Pevačica Andrijana Radonjić se porodila i dobila je drugo dete sa hrvatskim biznismenom. Lepe vesti je Andrijana podelila na Instagramu i pokazala svoju naslednicu. - Imam toliko poruka da ni ne znam da li ću svima uspeti da odgovorim pojedinačno. Hvala… »
Porodila se naša pevačica: Hrvatskom biznismenu rodila drugo dete, oglasila se iz porodilišta: "Imam toliko poruka..."

Porodila se naša pevačica: Hrvatskom biznismenu rodila drugo dete, oglasila se iz porodilišta: "Imam toliko poruka..."

Blic pre 5 dana
Pevačica Andrijana Radonjić se porodila i dobila je drugo dete sa hrvatskim biznismenom. Andrijana Radonjić, koja se proslavila takmičenjem u "Pinkovim zvezdama" i takmičenjem u " Zadruzi", je rodila ćerku. Lepe vesti je upravo Andrijana podelila na… »
Porodila se naša poznata pevačica Hrvatskom biznismenu rodila drugo dete, evo kog pola je beba

Porodila se naša poznata pevačica Hrvatskom biznismenu rodila drugo dete, evo kog pola je beba

Alo pre 5 dana
Andrijana je udata za hrvatskog biznismena Frana Mikulića sa kojim je u skladnom braku. Pevačica i bivša učesnica Zadruge 1, Andrijana Radonjić koja se proslavila učešćem u Pinkovim zvezdama, porodila se i dobila drugo dete sa hrvatskim biznismenom… »
Porodila se Pinkova zvezda! Otišla iz Srbije zbog njega, sad bogatom Hrvatu rodila drugo dete

Porodila se Pinkova zvezda! Otišla iz Srbije zbog njega, sad bogatom Hrvatu rodila drugo dete

Telegraf pre 5 dana
Pevačica i bivša učesnica Zadruge 1, Andrijana Radonjić koja se proslavila učešćem u Pinkovim zvezdama, porodila se i dobila drugo dete sa hrvatskim biznismenom. Andrijana je dobila ćerkicu, a nakon porođaja se oglasila iz porodilišta. Ona je prvo… »

Vesti dana »