Povezane vesti

Čuvala je lepe vesti, u strogoj tajnosti Džejla Ramović prima čestitke

Čuvala je lepe vesti, u strogoj tajnosti Džejla Ramović prima čestitke

Alo pre 5 dana
Pevačica danima prima čestitke. Džejlu Ramović dugo nismo videli u javnosti, a čini nam se da je imala baš dobar razlog da bude u medijskoj ilegali i samo nastupa po gradskim klubovima. Pevačica je odlučila da se oproba kao glumica a film, na kojem se… »
Džejla Ramović postala glumica, dobila ulogu: Evo u kojem će ostvarenju igrati

Džejla Ramović postala glumica, dobila ulogu: Evo u kojem će ostvarenju igrati

Telegraf pre 5 dana
Pevačica Džejla Ramović odlučila je da se oproba u još jednoj profesiji, te je zakoračila i u svet glume. Naime, Džejla Ramović obavestila je svoje fanove na Instagramu da će se oprobati kao glumica. - Septembar je u znaku novih početaka i izazova… »
"Moja prva uloga": Džejla Ramović postaje glumica, otkrila u kom filmu će glumiti

"Moja prva uloga": Džejla Ramović postaje glumica, otkrila u kom filmu će glumiti

Mondo pre 5 dana
Pevačica Džejla Ramović napravila je iznenađujući korak u karijeri i uplovila u glumačke vode. Na svom Instagram profilu otkrila je da će se okušati kao glumica, što je obradovalo njene brojne fanove. Pogledajte fotografije Džejle Ramović: "Septembar je… »
Džejla Ramović postala glumica: Evo u kom filmu ćete je gledati: "Moja prva uloga"

Džejla Ramović postala glumica: Evo u kom filmu ćete je gledati: "Moja prva uloga"

Blic pre 6 dana
Pevačica Džejla Ramović odlučila je da se oproba u još jednoj profesiji, te je zakoračila i u svet glume. Naime, Džejla Ramović obavestila je svoje fanove na Instagramu da će se oprobati kao glumica. - Septembar je u znaku novih početaka i izazova… »

Vesti dana »