Povezane vesti
Obeležavanje tragedije u senci policijske represije: "Pamtićemo do kraja života"
Radio 021 04.09.2025
Pripadnici medicinskog tima iz redova studenata, koji su bili na ulicama kada je policija 1. septembra agresivno krenula na mirno okupljene građane, kažu da će taj dan pamtiti do kraja života. "Nije mi jasno šta je policija znala i planirala, jer nije… »
Prva pomoć o represiji u Novom Sadu: Pamtićemo do kraja života, krvožednost policajaca je bila ogromna
N1 Info 04.09.2025
Pripadnici medicinskog tima, koji su bili na ulicama kada je policija 1. septembra agresivno krenula na mirno okupljene građane, kažu da će taj dan pamtiti do kraja života. "Nije mi jasno šta je policija znala i planirala, jer nije bilo akcije naroda da… »
Prva pomoć o represiji u Novom Sadu: Pamtićemo do kraja života, krvožednost policajaca je bila ogromna
Nova 04.09.2025
Pripadnici Hitne pomoći, koji su bili na ulicama kada je policija 1. septembra agresivno krenula na mirno okupljene građane, kažu da će taj dan pamtiti do kraja života. „Nije mi jasno šta je policija znala i planirala, jer nije bilo akcije naroda da bi… »
Vesti dana »
Tramp nakon razgovora sa Zelenskim: Imali smo sjajan sastanak! (video)
Pravda pre 7 minutajoš 26 povezanih
Studenti u blokadi prikupljali potpise za vanredne izbore, podržao ih deo opozicije
Euronews pre 1 satjoš 66 povezanih
Penjaroja: Igrali smo konstantno, očekuje nas važna utakmica protiv Valensije
RTS pre 37 minutajoš 43 povezane
Srpska lista: Osvojili smo svih 10 mandata; Kurti proglasio pobedu na izborima na KiM
RTS pre 12 minutajoš 63 povezane
FOTO, VIDEO Održana akcija "Raspiši pobedu": Studenti prikupljali potpise za izbore
Radio 021 pre 1 satjoš 56 povezanih