Povezane vesti

Obeležavanje tragedije u senci policijske represije: "Pamtićemo do kraja života"

Obeležavanje tragedije u senci policijske represije: "Pamtićemo do kraja života"

Radio 021 pre 5 dana
Pripadnici medicinskog tima iz redova studenata, koji su bili na ulicama kada je policija 1. septembra agresivno krenula na mirno okupljene građane, kažu da će taj dan pamtiti do kraja života. "Nije mi jasno šta je policija znala i planirala, jer nije… »
Prva pomoć o represiji u Novom Sadu: Pamtićemo do kraja života, krvožednost policajaca je bila ogromna

Prva pomoć o represiji u Novom Sadu: Pamtićemo do kraja života, krvožednost policajaca je bila ogromna

N1 Info pre 5 dana
Pripadnici medicinskog tima, koji su bili na ulicama kada je policija 1. septembra agresivno krenula na mirno okupljene građane, kažu da će taj dan pamtiti do kraja života. "Nije mi jasno šta je policija znala i planirala, jer nije bilo akcije naroda da… »

Nova pre 5 dana
Pripadnici Hitne pomoći, koji su bili na ulicama kada je policija 1. septembra agresivno krenula na mirno okupljene građane, kažu da će taj dan pamtiti do kraja života. „Nije mi jasno šta je policija znala i planirala, jer nije bilo akcije naroda da bi… »

Vesti dana »