Повезане вести

Обележавање трагедије у сенци полицијске репресије: "Памтићемо до краја живота"

Обележавање трагедије у сенци полицијске репресије: "Памтићемо до краја живота"

Радио 021 04.09.2025
Припадници медицинског тима из редова студената, који су били на улицама када је полиција 1. септембра агресивно кренула на мирно окупљене грађане, кажу да ће тај дан памтити до краја живота. "Није ми јасно шта је полиција знала… »
Прва помоћ о репресији у Новом Саду: Памтићемо до краја живота, крвожедност полицајаца је била огромна

Прва помоћ о репресији у Новом Саду: Памтићемо до краја живота, крвожедност полицајаца је била огромна

Н1 Инфо 04.09.2025
Припадници медицинског тима, који су били на улицама када је полиција 1. септембра агресивно кренула на мирно окупљене грађане, кажу да ће тај дан памтити до краја живота. "Није ми јасно шта је полиција знала и планирала, јер… »

Нова 04.09.2025
Припадници Хитне помоћи, који су били на улицама када је полиција 1. септембра агресивно кренула на мирно окупљене грађане, кажу да ће тај дан памтити до краја живота. „Није ми јасно шта је полиција знала и планирала, јер није… »

Вести дана »