Povezane vesti
Obeležavanje tragedije u senci policijske represije: "Pamtićemo do kraja života"
Radio 021 pre 5 dana
Pripadnici medicinskog tima iz redova studenata, koji su bili na ulicama kada je policija 1. septembra agresivno krenula na mirno okupljene građane, kažu da će taj dan pamtiti do kraja života. "Nije mi jasno šta je policija znala i planirala, jer nije… »
Prva pomoć o represiji u Novom Sadu: Pamtićemo do kraja života, krvožednost policajaca je bila ogromna
N1 Info pre 5 dana
Pripadnici medicinskog tima, koji su bili na ulicama kada je policija 1. septembra agresivno krenula na mirno okupljene građane, kažu da će taj dan pamtiti do kraja života. "Nije mi jasno šta je policija znala i planirala, jer nije bilo akcije naroda da… »
Prva pomoć o represiji u Novom Sadu: Pamtićemo do kraja života, krvožednost policajaca je bila ogromna
Nova pre 5 dana
Pripadnici Hitne pomoći, koji su bili na ulicama kada je policija 1. septembra agresivno krenula na mirno okupljene građane, kažu da će taj dan pamtiti do kraja života. „Nije mi jasno šta je policija znala i planirala, jer nije bilo akcije naroda da bi… »
Vesti dana »

Srbija - Engleska: Stojković Piksi totalno pretumbao tim za Engleze
Kurir pre 13 minutajoš 43 povezane

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Trampova administracija obaveštena
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 56 povezanih

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 40 povezanih

Opozicija u Strazburu tražila da EP uvede sankcije Vučiću, Brnabić, Dačiću i Macutu
Vreme pre 5 satijoš 32 povezane

Francuska dobila novog premijera: Makron imenovao Sebastijana Lekornija za predsednika vlade
Euronews pre 13 minutajoš 43 povezane