Povezane vesti

Vučić: Narod je zadovoljan…

Vučić: Narod je zadovoljan…

Vesti online pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Uredba Vlade Srbije o ograničenim maržama na 23 grupe proizvoda imati odličan uticaj na narod, a da su trgovci do sada lepo zarađivali. Reagujući na saopštenje kompanije Delez Srbija da će nove… »
Novi dan: Ko plaća cenu nižih cena?

Novi dan: Ko plaća cenu nižih cena?

N1 Info pre 27 dana
Kakav efekat ostvaruju Vučićeva ograničenja marži na proizvode? Građani ih ne primećuju, a kompanija “Delez Srbija”, u čijem je vlasništvu trgovinski lanac “Maxi”, saopštila je da novi propisi Vlade Srbije imaju negativan uticaj na čitav maloprodajni… »
Sukob interesa: Vlada ograničava marže, kompanije se bune, Vučić brani potez

Sukob interesa: Vlada ograničava marže, kompanije se bune, Vučić brani potez

Serbian News Media pre 26 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ga ne brine upozorenje trgovinskog lanca Delez o negativnom uticaju uredbe Vlade Srbije o ograničavanju marži na 20 odsto na maloprodajni sektor. Vučić je istakao da ova mera ima odličan uticaj na narod i… »
Vučić odgovorio Delezu: "Građani zadovoljni novim ekonomskim merama, trgovci će uvek zarađivati"

Vučić odgovorio Delezu: "Građani zadovoljni novim ekonomskim merama, trgovci će uvek zarađivati"

Blic pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su nove ekonomske mere u Srbiji dobre za narod i da su građani njima zadovoljni, kao i da se njima štite i interesi trgovaca. "Ovo (mere) ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi da zaštitimo interese… »
Vučić: Nije me briga što su trgovci nezadovoljni smanjenim maržama, narod je zadovoljan

Vučić: Nije me briga što su trgovci nezadovoljni smanjenim maržama, narod je zadovoljan

Nova ekonomija pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da ga ne brine što je trgovinski lanac Delez upozorio da uredba Vlade Srbije o ograničavanju marži na 20 odsto ima negativan uticaj na maloprodajni sektor. „Ovo ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi… »
Oglasio se Vučić o ekonomskim merama

Oglasio se Vučić o ekonomskim merama

Telegraf pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su nove ekonomske mere u Srbiji dobre za narod i da su građani njima zadovoljni, kao i da se njima štite i interesi trgovaca. - Ovo (mere) ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi da zaštitimo… »
Vučić iz Pekinga: Građani zadovoljni novim ekonomskim merama, dobre su za narod

Vučić iz Pekinga: Građani zadovoljni novim ekonomskim merama, dobre su za narod

B92 pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su nove ekonomske mere u Srbiji dobre za narod i da su građani njima zadovoljni, kao i da se njima štite i interesi trgovaca. "Ovo (mere) ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi da zaštitimo interese… »
Vučić odgovorio trgovcima: Nije me briga što su nezadovoljni smanjenim maržama, narod je zadovoljan

Vučić odgovorio trgovcima: Nije me briga što su nezadovoljni smanjenim maržama, narod je zadovoljan

Danas pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da ga ne brine što je trgovinski lanac Delez upozorio da uredba Vlade Srbije o ograničavanju marži na 20 odsto ima negativan uticaj na maloprodajni sektor. „Ovo ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi… »

Novi magazin pre 27 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da ga ne brine što je trgovinski lanac Delez upozorio da uredba Vlade Srbije o ograničavanju marži na 20 odsto ima negativan uticaj na maloprodajni sektor. "Ovo ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi… »

Vesti dana »