Povezane vesti

Vučić: Narod je zadovoljan…

Vučić: Narod je zadovoljan…

Vesti online pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Uredba Vlade Srbije o ograničenim maržama na 23 grupe proizvoda imati odličan uticaj na narod, a da su trgovci do sada lepo zarađivali. Reagujući na saopštenje kompanije Delez Srbija da će nove… »
Novi dan: Ko plaća cenu nižih cena?

Novi dan: Ko plaća cenu nižih cena?

N1 Info pre 5 dana
Kakav efekat ostvaruju Vučićeva ograničenja marži na proizvode? Građani ih ne primećuju, a kompanija “Delez Srbija”, u čijem je vlasništvu trgovinski lanac “Maxi”, saopštila je da novi propisi Vlade Srbije imaju negativan uticaj na čitav maloprodajni… »
Sukob interesa: Vlada ograničava marže, kompanije se bune, Vučić brani potez

Sukob interesa: Vlada ograničava marže, kompanije se bune, Vučić brani potez

Serbian News Media pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ga ne brine upozorenje trgovinskog lanca Delez o negativnom uticaju uredbe Vlade Srbije o ograničavanju marži na 20 odsto na maloprodajni sektor. Vučić je istakao da ova mera ima odličan uticaj na narod i… »
Vučić odgovorio Delezu: "Građani zadovoljni novim ekonomskim merama, trgovci će uvek zarađivati"

Vučić odgovorio Delezu: "Građani zadovoljni novim ekonomskim merama, trgovci će uvek zarađivati"

Blic pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su nove ekonomske mere u Srbiji dobre za narod i da su građani njima zadovoljni, kao i da se njima štite i interesi trgovaca. "Ovo (mere) ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi da zaštitimo interese… »
Vučić: Nije me briga što su trgovci nezadovoljni smanjenim maržama, narod je zadovoljan

Vučić: Nije me briga što su trgovci nezadovoljni smanjenim maržama, narod je zadovoljan

Nova ekonomija pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da ga ne brine što je trgovinski lanac Delez upozorio da uredba Vlade Srbije o ograničavanju marži na 20 odsto ima negativan uticaj na maloprodajni sektor. „Ovo ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi… »
Vučić iz Pekinga: Građani zadovoljni novim ekonomskim merama, dobre su za narod

Vučić iz Pekinga: Građani zadovoljni novim ekonomskim merama, dobre su za narod

B92 pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su nove ekonomske mere u Srbiji dobre za narod i da su građani njima zadovoljni, kao i da se njima štite i interesi trgovaca. "Ovo (mere) ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi da zaštitimo interese… »
Oglasio se Vučić o ekonomskim merama

Oglasio se Vučić o ekonomskim merama

Telegraf pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su nove ekonomske mere u Srbiji dobre za narod i da su građani njima zadovoljni, kao i da se njima štite i interesi trgovaca. - Ovo (mere) ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi da zaštitimo… »
Vučić odgovorio trgovcima: Nije me briga što su nezadovoljni smanjenim maržama, narod je zadovoljan

Vučić odgovorio trgovcima: Nije me briga što su nezadovoljni smanjenim maržama, narod je zadovoljan

Danas pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da ga ne brine što je trgovinski lanac Delez upozorio da uredba Vlade Srbije o ograničavanju marži na 20 odsto ima negativan uticaj na maloprodajni sektor. „Ovo ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi… »

Novi magazin pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da ga ne brine što je trgovinski lanac Delez upozorio da uredba Vlade Srbije o ograničavanju marži na 20 odsto ima negativan uticaj na maloprodajni sektor. "Ovo ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi… »

Vesti dana »