Povezane vesti
Vučić: Narod je zadovoljan…
Vesti online 04.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Uredba Vlade Srbije o ograničenim maržama na 23 grupe proizvoda imati odličan uticaj na narod, a da su trgovci do sada lepo zarađivali. Reagujući na saopštenje kompanije Delez Srbija da će nove… »
Novi dan: Ko plaća cenu nižih cena?
N1 Info 04.09.2025
Kakav efekat ostvaruju Vučićeva ograničenja marži na proizvode? Građani ih ne primećuju, a kompanija “Delez Srbija”, u čijem je vlasništvu trgovinski lanac “Maxi”, saopštila je da novi propisi Vlade Srbije imaju negativan uticaj na čitav maloprodajni… »
Sukob interesa: Vlada ograničava marže, kompanije se bune, Vučić brani potez
Serbian News Media 04.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ga ne brine upozorenje trgovinskog lanca Delez o negativnom uticaju uredbe Vlade Srbije o ograničavanju marži na 20 odsto na maloprodajni sektor. Vučić je istakao da ova mera ima odličan uticaj na narod i… »
Vučić odgovorio Delezu: "Građani zadovoljni novim ekonomskim merama, trgovci će uvek zarađivati"
Blic 04.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su nove ekonomske mere u Srbiji dobre za narod i da su građani njima zadovoljni, kao i da se njima štite i interesi trgovaca. "Ovo (mere) ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi da zaštitimo interese… »
Vučić: Nije me briga što su trgovci nezadovoljni smanjenim maržama, narod je zadovoljan
Nova ekonomija 04.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da ga ne brine što je trgovinski lanac Delez upozorio da uredba Vlade Srbije o ograničavanju marži na 20 odsto ima negativan uticaj na maloprodajni sektor. „Ovo ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi… »
Oglasio se Vučić o ekonomskim merama
Telegraf 04.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su nove ekonomske mere u Srbiji dobre za narod i da su građani njima zadovoljni, kao i da se njima štite i interesi trgovaca. - Ovo (mere) ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi da zaštitimo… »
Vučić iz Pekinga: Građani zadovoljni novim ekonomskim merama, dobre su za narod
B92 04.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su nove ekonomske mere u Srbiji dobre za narod i da su građani njima zadovoljni, kao i da se njima štite i interesi trgovaca. "Ovo (mere) ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi da zaštitimo interese… »
Vučić odgovorio trgovcima: Nije me briga što su nezadovoljni smanjenim maržama, narod je zadovoljan
Danas 04.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da ga ne brine što je trgovinski lanac Delez upozorio da uredba Vlade Srbije o ograničavanju marži na 20 odsto ima negativan uticaj na maloprodajni sektor. „Ovo ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi… »
Vučić: Nije me briga što su trgovci nezadovoljni smanjenim maržama, narod je zadovoljan
Novi magazin 04.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da ga ne brine što je trgovinski lanac Delez upozorio da uredba Vlade Srbije o ograničavanju marži na 20 odsto ima negativan uticaj na maloprodajni sektor. "Ovo ima odličan uticaj na narod. Gledamo mi… »
Vesti dana »
Studenti traže hitne donacije za pešačenje od Beograda do Novog Sada: Potrebne gaze, zavoji, sprejevi…
Nova pre 42 minutajoš 31 povezana
Aljbin Kurti ostaje bez vlasti? Ili novi mandatar ili novi izbori na Kosovu
Južne vesti pre 47 minutajoš 33 povezane
Sutra umereno do potpuno oblačno, jutarnje temperature od 6 do 10 stepeni, dnevne do 16
Serbian News Media pre 2 satajoš 32 povezane