Повезане вести

Вучић: Народ је задовољан…

Вучић: Народ је задовољан…

Вести онлине 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће Уредба Владе Србије о ограниченим маржама на 23 групе производа имати одличан утицај на народ, а да су трговци до сада лепо зарађивали. Реагујући на саопштење компаније… »
Нови дан: Ко плаћа цену нижих цена?

Нови дан: Ко плаћа цену нижих цена?

Н1 Инфо 04.09.2025
Какав ефекат остварују Вучићева ограничења маржи на производе? Грађани их не примећују, а компанија “Делез Србија”, у чијем је власништву трговински ланац “Макси”, саопштила је да нови прописи Владе Србије имају негативан утицај… »
Сукоб интереса: Влада ограничава марже, компаније се буне, Вучић брани потез

Сукоб интереса: Влада ограничава марже, компаније се буне, Вучић брани потез

Сербиан Невс Медиа 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да га не брине упозорење трговинског ланца Делез о негативном утицају уредбе Владе Србије о ограничавању маржи на 20 одсто на малопродајни сектор. Вучић је истакао да ова мера има… »
Вучић одговорио Делезу: "Грађани задовољни новим економским мерама, трговци ће увек зарађивати"

Вучић одговорио Делезу: "Грађани задовољни новим економским мерама, трговци ће увек зарађивати"

Блиц 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су нове економске мере у Србији добре за народ и да су грађани њима задовољни, као и да се њима штите и интереси трговаца. "Ово (мере) има одличан утицај на народ. Гледамо… »
Вучић: Није ме брига што су трговци незадовољни смањеним маржама, народ је задовољан

Вучић: Није ме брига што су трговци незадовољни смањеним маржама, народ је задовољан

Нова економија 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић данас је изјавио да га не брине што је трговински ланац Делез упозорио да уредба Владе Србије о ограничавању маржи на 20 одсто има негативан утицај на малопродајни сектор. „Ово има одличан… »
Огласио се Вучић о економским мерама

Огласио се Вучић о економским мерама

Телеграф 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су нове економске мере у Србији добре за народ и да су грађани њима задовољни, као и да се њима штите и интереси трговаца. - Ово (мере) има одличан утицај на народ… »
Вучић из Пекинга: Грађани задовољни новим економским мерама, добре су за народ

Вучић из Пекинга: Грађани задовољни новим економским мерама, добре су за народ

Б92 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су нове економске мере у Србији добре за народ и да су грађани њима задовољни, као и да се њима штите и интереси трговаца. "Ово (мере) има одличан утицај на народ. Гледамо… »
Вучић одговорио трговцима: Није ме брига што су незадовољни смањеним маржама, народ је задовољан

Вучић одговорио трговцима: Није ме брига што су незадовољни смањеним маржама, народ је задовољан

Данас 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић данас је изјавио да га не брине што је трговински ланац Делез упозорио да уредба Владе Србије о ограничавању маржи на 20 одсто има негативан утицај на малопродајни сектор. „Ово има одличан… »

Нови магазин 04.09.2025
Председник Србије Александар Вучић данас је изјавио да га не брине што је трговински ланац Делез упозорио да уредба Владе Србије о ограничавању маржи на 20 одсто има негативан утицај на малопродајни сектор. "Ово има одличан… »

Вести дана »