Povezane vesti
Malecke, hrabre, neodoljive -spasene u poslednji čas, Zoi i Lili vas zovu da ih upoznate, zavolite i udomite
Blic 04.09.2025
Neki životi počinju suzama, ali je najvažnije kako će se završiti. A mi se nadamo da će se sve završiti osmesima. Vašim i našim! Ovu priču ću vam ispričati ja, pas Zoi, ali pričam vam i u ime svoje sestre koja je manja i bez mene ne bi preživela ni tri… »
Malecke, hrabre i neodoljive Spasene u poslednji čas, Zoi i Lili su spremne za svoj novi dom
Alo 04.09.2025
Imaju oko tri meseca i nikada neće prerasti 10 kilograma. Prave su džepne dame. Neki životi počinju suzama, ali je najvažnije kako će se završiti. A mi se nadamo da će se sve završiti osmesima. Vašim i našim! Ovu priču ću vam ispričati ja, ali pričam vam… »
Vesti dana »
Američki ministar odbrane: Pronađena i ubijena osoba odgovorna za planiranje atentata na Trampa
Danas pre 42 minutajoš 29 povezanih
Blokade poljoprivrednika: Sastanak sa ministrom u Vladi Srbije, blokiran saobraćaj u Nemanjinoj
NIN pre 7 minutajoš 12 povezanih
BLOG UŽIVO: Izrael pokrenuo novi talas napada na ciljeve u Teheranu, Senat SAD prvi put glasa o ratu s Iranom
Insajder pre 42 minutajoš 149 povezanih
U EU bez problema sa snabdevanjem naftom i gasom, ali postoji zabrinutost
Danas pre 42 minutajoš 37 povezanih