Povezane vesti
Pokušao sam da zapali skupoceni audi Q7 kako bi naplatio osiguranje: Krivična prijava protiv mladog Nikšićanina, upotrebljavao…
RINA 04.09.2025
Pokušao sam da zapali skupoceni audi Q7 kako bi naplatio osiguranje: Krivična prijava protiv mladog Nikšićanina, upotrebljavao ubrzivač požara na svom vozilu Niksić - Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta gde su utvrdili da je riječ o… »
Crnogorac sam zapalio svoj skupoceni "audi": Policija ga brzo provalila, evo zašto je to uradio!
Telegraf 04.09.2025
Protiv L. A. (23) iz Nikšića podignuta je krivična prijava zbog sumnje da je zapalio svoj skupoceni "audi" da bi prevario osiguranje. Naime, policiji je prijavljeno da je u Nikšiću, u Ulici Dinastije Balšića, došlo do požara na jednom putničkom motornom… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Zašto Ivica Dačić još nije podneo ostavku?": Glavna tema u Skupštini nisu izborni zakoni, već ministar policije i Veselin Milić
Nova pre 31 minutajoš 24 povezane
Obrušio se deo mosta na graničnom prelazu Gradiška, blokiran saobraćaj za vozila i pešake
Beta pre 21 minutajoš 23 povezane
Vremenska prognoza za utorak 19. maj 2026: Danas oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
Putin danas sa Sijem u Pekingu: Kina nastoji da održi veze sa Moskvom u Vašingtonu
Nedeljnik pre 1 satjoš 15 povezanih
Izrael presreo 41 brod Sumud flotile, još 10 nastavilo plovidbu ka Pojasu Gaze
RTV pre 36 minutajoš 12 povezanih