Повезане вести

"Незгодна сам кад није по договору": Милица Павловић искрено о сарадницима: Ево због чега тачно увек брзо плане (видео)

"Незгодна сам кад није по договору": Милица Павловић искрено о сарадницима: Ево због чега тачно увек брзо плане (видео)

Блиц 04.09.2025
Милица Павловић је прва певачица нашој естради која је снимила документарни серијал своје турнеје, а сада и концертни филм “Лав” којим је приказала све оно што се дешавало на њеним концертима. Она је за Блиц открила и шта је… »
Милица Павловић открила шта се десило у вили Саше Поповића: Након 6 месеци од његове смрти проговорила о томе

Милица Павловић открила шта се десило у вили Саше Поповића: Након 6 месеци од његове смрти проговорила о томе

Мондо 04.09.2025
Милица Павловић је стекла популарност учешћем у "Звездама Гранда", а имала је ту част да Саша Поповић да последњи интервју управо за њен документарац. Певачица је открила детаље њиховог последњег разговора и како је протекао… »
Милица Павловић открила шта се десило у дворишту виле Саше Поповића! Певачица након 6 месеци од његове смрти открила све: Кад…

Милица Павловић открила шта се десило у дворишту виле Саше Поповића! Певачица након 6 месеци од његове смрти открила све: Кад…

Курир 04.09.2025
Милица Павловић синоћ је у "Хоусе оф Богиња" промовисала концертни филм “Лав”, а након завршетка официјалног дела програма, регионална звезда је одговарала и на питања бројних медијских екипа. Како је већ познато, Милица је… »
"Расправљали су да ли ме треба звати или не" Милица Павловић о естради и Гранду: "Увек сам ја завршавала"

"Расправљали су да ли ме треба звати или не" Милица Павловић о естради и Гранду: "Увек сам ја завршавала"

Телеграф 04.09.2025
Музичка звезда, Милица Павловић, изненадила је јуче своје фанове с којима се дружила на посебном догађају, након чега је објавила документарни концертни филм "Лав тхе схов". Милица се дружила и са "седмом силом" и нашој екипи је… »

Вести дана »