Povezane vesti
"Nezgodna sam kad nije po dogovoru": Milica Pavlović iskreno o saradnicima: Evo zbog čega tačno uvek brzo plane (video)
Blic 04.09.2025
Milica Pavlović je prva pevačica našoj estradi koja je snimila dokumentarni serijal svoje turneje, a sada i koncertni film “Lav” kojim je prikazala sve ono što se dešavalo na njenim koncertima. Ona je za Blic otkrila i šta je najlakše iznervira, iako… »
Milica Pavlović otkrila šta se desilo u vili Saše Popovića: Nakon 6 meseci od njegove smrti progovorila o tome
Mondo 04.09.2025
Milica Pavlović je stekla popularnost učešćem u "Zvezdama Granda", a imala je tu čast da Saša Popović da poslednji intervju upravo za njen dokumentarac. Pevačica je otkrila detalje njihovog poslednjeg razgovora i kako je protekao intervju, i šta se… »
Milica Pavlović otkrila šta se desilo u dvorištu vile Saše Popovića! Pevačica nakon 6 meseci od njegove smrti otkrila sve: Kad…
Kurir 04.09.2025
Milica Pavlović sinoć je u "House of Boginja" promovisala koncertni film “Lav”, a nakon završetka oficijalnog dela programa, regionalna zvezda je odgovarala i na pitanja brojnih medijskih ekipa. Kako je već poznato, Milica je stekla popularnost učešćem u… »
"Raspravljali su da li me treba zvati ili ne" Milica Pavlović o estradi i Grandu: "Uvek sam ja završavala"
Telegraf 04.09.2025
Muzička zvezda, Milica Pavlović, iznenadila je juče svoje fanove s kojima se družila na posebnom događaju, nakon čega je objavila dokumentarni koncertni film "Lav the show". Milica se družila i sa "sedmom silom" i našoj ekipi je odmah otkrila kako je… »
Vesti dana »
"Kakav skandal, sram vas bre bilo" Skupština Srbije: Brnabić dala opomenu poslaniku "Mi, glas iz naroda" zbog vređanja žena (video)
Blic pre 58 minutajoš 24 povezane
'Snažno smo udarili', kaže Tramp, Iran poručuje 'kršenje sporazuma nije besplatno'
BBC News pre 2 satajoš 49 povezanih
Cene zlata su nastavile da padaju u julu 2026: zašto se investitori okreću bitkoin rudarenju koje ne zahteva hardver
Ozon press pre 2 satajoš 25 povezanih