Povezane vesti
Bujanovac uz studente: Napad na Stefana je napad na sve nas
Bujanovačke 04.09.2025
Bujanovac, 4. septembar 2025. Neformalna grupa “Bujanovac uz studente” osudila je napad na Bujanovčanina Stefana Stevanovića, koji tvrdi da su ga u sredu napala dvojica muškaraca i sumnja da iza napada stoji lokalni političar Saša Arsić, koji mu je, kako… »
POKS: Arsić ne sme da se “šešelji” u Bujanovcu, hitna istraga napada na Stefana
Bujanovačke 04.09.2025
Bujanovac, 4. septembar 2025. – Arsić ne sme da se “šešelji” u Bujanovcu – poručuju iz bujanovačkog odbora POKS i zahtevaju da nadležni organi odmah sprovedu istragu i zaštite građane. Iz POKS su reagovali nakon što je Bujanovčanin Stefan Stevanović za… »
Stefan Stevanović: Napadnut sam u centru grada, Saša Arsić mi je pretio
Bujanovačke 04.09.2025
Piše: N. Stevanović Bujanovac, 4. septembar 2025. Bujanovčanin Stefan Stevanović (31) tvrdi da je fizički napadnut u centru Bujanovca, u sredu. Stevanović je Bujanovačkim rekao da sumnja da iza napada stoji Saša Arsić, političar blizak SNS, koji mu je… »
Vesti dana »

Pripremite i kišobrane i sunčane naočare! Rhmz otkrio kakvo vreme nas očekuje narednih dana: Biće svega!
Blic pre 4 minutajoš 1 povezana

Slovački premijer Fico: Ne zanimaju me nove sankcije Rusiji dok EU ne reši svoje ekonomske probleme
Kurir pre 29 minutajoš 1 povezana

"Bojim se da se ista stvar ne ponovi": Majka devojčice koju su pokušala da otmu dva Albanca: Ne mogu da verujem da su napadači pušteni da se brane sa slobode!
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Rajaner smanjio kapacite ka Nemačkoj za 800.000 sedišta zbog spora oko poreza
Blic pre 1 satjoš 1 povezana