Povezane vesti
"Možda će da me zabrane..." Dunja progovorila o povratku na estradu, pa šokirala objavom: Dotakla se i bolesti
Telegraf pre 7 dana
Kontroverzna pevačica Dunja Ilić odnosno sada Ajla Begović, bila je dugo odsutna sa javne scene. Iako su mnogi mislili, kako je definitivno digla ruke od pevačke karijere, čini se da ipak nije tako. Naime, ona je posle mnogo godina odsustva i velikih… »
"Možda će da me zabrane" Pevačica ostavila fanove bez reči, a njeno priznanje o bolesti šokiralo je sve: "Sipala je otrov u…
Kurir pre 7 dana
Kontroverzna pevačica Dunja Ilić odnosno sada Ajla Begović, najavila je povratak na estradu posle mnogo godina odsustva i velikih trzavica koje su obeležile njen život. Ona je sada otkrila i neke detalje odgovarajući na pitanja na Instagramu, a može se… »
"Možda će da me zabrane": Dunja Ilić krišom radi na novom projektu, a njena prethodna objava šokirala je mnoge: Progovorila o…
Blic pre 7 dana
Kontroverzna pevačica Dunja Ilić odnosno sada Ajla Begović, najavila je povratak na estradu posle mnogo godina odsustva i velikih trzavica koje su obeležile njen život. Ona je spremnija nego ikada da svojim fanovima predstavi nove projekte, a sada je… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 81 povezana

"Koristila sam injekcije" Jana smršala 12kg, došla na slavlje i sve zasenila! A dekolte njene ćerke je bomba
Telegraf pre 11 minutajoš 60 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 6 satijoš 41 povezana

Oglasila se Zvezda nakon sramnog napada na Nikolu Kalinića, uvrede nazvala „pokušajem diskreditacije“
Nova pre 4 satijoš 15 povezanih