Повезане вести

Ко је Лео Дел’Орко, животни парнер Ђорђа Арманија? Бодрио га је у тешким тренуцима и остао уз њега до самог краја

Ко је Лео Дел’Орко, животни парнер Ђорђа Арманија? Бодрио га је у тешким тренуцима и остао уз њега до самог краја

Нова 04.09.2025
Ђорђо Армани био је један од најпознатијих модних дизајнера на свету. Ђорђо Армани је преминуо у свом дому у Милану, окружен својим најмилијима, како је званично саопштила компанија Армани. До краја његовог живота, уз дизајнера… »
Последњи интервју Ђорђа Арманија: Неколико дана пред смрт, чувени дизајнер је открио за чим највише жали

Последњи интервју Ђорђа Арманија: Неколико дана пред смрт, чувени дизајнер је открио за чим највише жали

Нова 04.09.2025
Легендарни модни дизајнер Ђорђо Армани преминуо је данас, како је његова компанија саопштила, у свом дому у Милану, окружен најмилијима. Ђорђо Армани ће, по сопственој жељи, бити сахрањен уз присуство породице и најближих… »
Једна трагедија заувек је променила живот Ђорђа Арманија: „Тада је умро део мене“

Једна трагедија заувек је променила живот Ђорђа Арманија: „Тада је умро део мене“

Нова 04.09.2025
Легендарни модни дизајнер Ђорђо Армани преминуо је у 92. години. Ђорђо Армани је, како је саопштено из његове компаније, преминуо у миру и окружен својим најмилијима, а ова тужна вест дошла је свега неколико недеља пре… »
Данијела Димитровска се опростила од Ђорђа Арманија уз заједничку слику: Открила какав је био иза камера

Данијела Димитровска се опростила од Ђорђа Арманија уз заједничку слику: Открила какав је био иза камера

Мондо 04.09.2025
Водитељка и манекенка Данијела Димитровска данас се опростила од Ђорђа Арманија, који је преминуо у 91. години, и био је један од највећих модних визионара. Данијела је на свом профилу на Инстаграму објавила слику из својих… »
Сахрана Ђорђа Арманија одржаће се онако како је он желео: Саопштени датум и време комеморације

Сахрана Ђорђа Арманија одржаће се онако како је он желео: Саопштени датум и време комеморације

Нова 04.09.2025
Италијански модни дизајнер Ђорђо Армани преминуо је у 92. години. Ђорђо Армани био је један од најпознатијих модних дизајнера на свету, а тужну вест о његовој смрти објавила је компанија Армани. Они су истакли да је дизајнер… »
"Имала сам ту срећу..." Данијела Димитровска се опростила од модног дизајнера "Увек је био сталожен..."

"Имала сам ту срећу..." Данијела Димитровска се опростила од модног дизајнера "Увек је био сталожен..."

Телеграф 04.09.2025
Данас је јавност затекла вест о смрти чувеног модног дизајнера Ђорђа Арманија који је преминуо у 92. години. Водитељка и манекенка Данијела Димитровска данас се опростила од њега, будући да је радила са њим и да је он био… »
„Имала сам срећу да годинама радим са њим“: Данијела Димитровска се опростила од Ђорђа Арманија

„Имала сам срећу да годинама радим са њим“: Данијела Димитровска се опростила од Ђорђа Арманија

Нова 04.09.2025
Манекенка Данијела Димитровска опростила се од Ђорђа Арманија. Данијела Димитровска се, путем Инстаграма, опростила од модног дизајнера Ђорђа Арманија. „Имала сам срећу да годинама радим са њим. Учила сам, гледала, упијала. Увек… »
"Годинама сам радила са њим, имала сам ту срећу": Данијела Димитровска се опростила од Ђорђа Арманија уз заједничку слику…

"Годинама сам радила са њим, имала сам ту срећу": Данијела Димитровска се опростила од Ђорђа Арманија уз заједничку слику…

Блиц 04.09.2025
Водитељка и манекенка Данијела Димитровска данас се опростила од Ђорђа Арманија, који је преминуио и био је један од највећих модних визионара. Данијела је на свом профилу на Инстаграму објавила слику на којој позира поред… »

Вести дана »