Povezane vesti

Ko je Leo Del’Orko, životni parner Đorđa Armanija? Bodrio ga je u teškim trenucima i ostao uz njega do samog kraja

Ko je Leo Del’Orko, životni parner Đorđa Armanija? Bodrio ga je u teškim trenucima i ostao uz njega do samog kraja

Nova pre 4 dana
Đorđo Armani bio je jedan od najpoznatijih modnih dizajnera na svetu. Đorđo Armani je preminuo u svom domu u Milanu, okružen svojim najmilijima, kako je zvanično saopštila kompanija Armani. Do kraja njegovog života, uz dizajnera je bio Leo Del’Orko… »
Poslednji intervju Đorđa Armanija: Nekoliko dana pred smrt, čuveni dizajner je otkrio za čim najviše žali

Poslednji intervju Đorđa Armanija: Nekoliko dana pred smrt, čuveni dizajner je otkrio za čim najviše žali

Nova pre 4 dana
Legendarni modni dizajner Đorđo Armani preminuo je danas, kako je njegova kompanija saopštila, u svom domu u Milanu, okružen najmilijima. Đorđo Armani će, po sopstvenoj želji, biti sahranjen uz prisustvo porodice i najbližih prijatelja, a svega nekoliko… »
Jedna tragedija zauvek je promenila život Đorđa Armanija: „Tada je umro deo mene“

Jedna tragedija zauvek je promenila život Đorđa Armanija: „Tada je umro deo mene“

Nova pre 4 dana
Legendarni modni dizajner Đorđo Armani preminuo je u 92. godini. Đorđo Armani je, kako je saopšteno iz njegove kompanije, preminuo u miru i okružen svojim najmilijima, a ova tužna vest došla je svega nekoliko nedelja pre planirane proslave 50 godina… »
Danijela Dimitrovska se oprostila od Đorđa Armanija uz zajedničku sliku: Otkrila kakav je bio iza kamera

Danijela Dimitrovska se oprostila od Đorđa Armanija uz zajedničku sliku: Otkrila kakav je bio iza kamera

Mondo pre 4 dana
Voditeljka i manekenka Danijela Dimitrovska danas se oprostila od Đorđa Armanija, koji je preminuo u 91. godini, i bio je jedan od najvećih modnih vizionara. Danijela je na svom profilu na Instagramu objavila sliku iz svojih manekenskih dana, na kojoj… »
Sahrana Đorđa Armanija održaće se onako kako je on želeo: Saopšteni datum i vreme komemoracije

Sahrana Đorđa Armanija održaće se onako kako je on želeo: Saopšteni datum i vreme komemoracije

Nova pre 4 dana
Italijanski modni dizajner Đorđo Armani preminuo je u 92. godini. Đorđo Armani bio je jedan od najpoznatijih modnih dizajnera na svetu, a tužnu vest o njegovoj smrti objavila je kompanija Armani. Oni su istakli da je dizajner preminuo u svom domu u… »
„Imala sam sreću da godinama radim sa njim“: Danijela Dimitrovska se oprostila od Đorđa Armanija

„Imala sam sreću da godinama radim sa njim“: Danijela Dimitrovska se oprostila od Đorđa Armanija

Nova pre 4 dana
Manekenka Danijela Dimitrovska oprostila se od Đorđa Armanija. Danijela Dimitrovska se, putem Instagrama, oprostila od modnog dizajnera Đorđa Armanija. „Imala sam sreću da godinama radim sa njim. Učila sam, gledala, upijala. Uvek prezican, staložen, uvek… »
"Imala sam tu sreću..." Danijela Dimitrovska se oprostila od modnog dizajnera "Uvek je bio staložen..."

"Imala sam tu sreću..." Danijela Dimitrovska se oprostila od modnog dizajnera "Uvek je bio staložen..."

Telegraf pre 4 dana
Danas je javnost zatekla vest o smrti čuvenog modnog dizajnera Đorđa Armanija koji je preminuo u 92. godini. Voditeljka i manekenka Danijela Dimitrovska danas se oprostila od njega, budući da je radila sa njim i da je on bio jedan od najvećih modnih… »
"Godinama sam radila sa njim, imala sam tu sreću": Danijela Dimitrovska se oprostila od Đorđa Armanija uz zajedničku sliku…

"Godinama sam radila sa njim, imala sam tu sreću": Danijela Dimitrovska se oprostila od Đorđa Armanija uz zajedničku sliku…

Blic pre 4 dana
Voditeljka i manekenka Danijela Dimitrovska danas se oprostila od Đorđa Armanija, koji je preminuio i bio je jedan od najvećih modnih vizionara. Danijela je na svom profilu na Instagramu objavila sliku na kojoj pozira pored Armanija i napisala sledeće… »

Vesti dana »