Povezane vesti
Bolno priznanje ivana marinkovića o ćerki Leni... Nakon toliko godina otkrio sve detalje odnosa: Slomljen sam, krivo mi je što…
Kurir 04.09.2025
Ivan Marinković boravio je u Eliti 8, a njegova turbulentna veza sa Miljanom Kulić završila je raskidom, iako su njih dvoje u odličnim odnosima te je Ivan nedavno svog sina Željka kojeg je dobio sa Miljanom ispratio u prvi razred. Sa druge strane… »
Ivan Marinković se obratio ćerki Leni javno: "Ako se naljuti zbog ovoga što sam rekao..."
Alo 04.09.2025
Ivan nikada nije krio da mu je jako teško zbog toga, a sada je progovorio o njoj. Ivan Marinković iza sebe ima brak sa pevačicom Gocom Tržan sa kojom je dobio ćerku Lenu, a naslednica rijaliti igrača nedavno je napunila 18 godina, međutim, sa ocem nije u… »
"Ufff...ubio si me" Ivan sa uzdahom i suzama u očima progovorio o Leni: Evo šta bi rekao svojoj naslednici
Telegraf 04.09.2025
Ivan Marinković boravio je u Eliti 8, a njegova turbulentna veza sa Miljanom Kulić završila je raskidom, iako su njih dvoje u odličnim odnosima te je Ivan nedavno svog sina Željka kojeg je dobio sa Miljanom ispratio u prvi razred. Sa druge strane… »
Vesti dana »
Pregovori pauzirani: Iran traži od UN kaznene mere protiv Izraela, sukobi u Libanu nastavljeni
NIN pre 2 satajoš 42 povezane
Ruski napadi širom Ukrajine: Dvoje dece među 22 žrtve, više od 100 povređenih
BBC News pre 34 minutajoš 45 povezanih
Građanima će stizati hitna upozorenja jedan do dva časa unapred! RHMZ objavio kada tačno stiže opasno nevreme
Telegraf pre 7 satijoš 28 povezanih
MUP: Otežan saobraćaj za teretna vozila na granici sa Hrvatskom zbog novog carinskog sistema
Euronews pre 5 satijoš 21 povezana