Povezane vesti
Bolno priznanje ivana marinkovića o ćerki Leni... Nakon toliko godina otkrio sve detalje odnosa: Slomljen sam, krivo mi je što…
Kurir 04.09.2025
Ivan Marinković boravio je u Eliti 8, a njegova turbulentna veza sa Miljanom Kulić završila je raskidom, iako su njih dvoje u odličnim odnosima te je Ivan nedavno svog sina Željka kojeg je dobio sa Miljanom ispratio u prvi razred. Sa druge strane… »
Ivan Marinković se obratio ćerki Leni javno: "Ako se naljuti zbog ovoga što sam rekao..."
Alo 04.09.2025
Ivan nikada nije krio da mu je jako teško zbog toga, a sada je progovorio o njoj. Ivan Marinković iza sebe ima brak sa pevačicom Gocom Tržan sa kojom je dobio ćerku Lenu, a naslednica rijaliti igrača nedavno je napunila 18 godina, međutim, sa ocem nije u… »
"Ufff...ubio si me" Ivan sa uzdahom i suzama u očima progovorio o Leni: Evo šta bi rekao svojoj naslednici
Telegraf 04.09.2025
Ivan Marinković boravio je u Eliti 8, a njegova turbulentna veza sa Miljanom Kulić završila je raskidom, iako su njih dvoje u odličnim odnosima te je Ivan nedavno svog sina Željka kojeg je dobio sa Miljanom ispratio u prvi razred. Sa druge strane… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Ruski vlasnici pristali da prodaju svoj deo vlasništva u NIS-u (VIDEO)
RINA pre 53 minutajoš 44 povezane
Uhapšen vođa navijača Partizana u Nišu: Zlostavljao mladića i sve to snimao telefonom
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
(BLOG) Posle prekida štrajka glađu: Dijana Hrka i Milomir Jaćimović i dalje u šatorima
N1 Info pre 32 minutajoš 13 povezanih
Direktor UKC Republike Srpske podneo ostavku nakon snimka sa kesama droge
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
NIN pre 58 minutajoš 37 povezanih