Povezane vesti
Folker izgubio novac na moru u Crnoj Gori: "Ostao sam bez 900 evra, papreno me koštalo letovanje. Šta sam sve mogao da kupim…
Blic 05.09.2025
Pevač Era Ojdanić doživeo je peh na moru u Crnoj Gori, kada je dok se kupao, kako tvrdi, izgubio čak 900 evra. - Kuku meni, ispalo mi 900 evra u more, a ne znam da plivam. Skupa ova slana voda i sunce. Pare su otišle, ribice su ih već raskomadale i šta… »
"Ostao sam bez 900 evra, papreno me je koštalo" Folker van sebe zbog situacije koja mu se desila na moru
Telegraf 05.09.2025
Pevač Era Ojdanić doživeo je peh na moru u Crnoj Gori, kada je dok se kupao, kako tvrdi, izgubio čak 900 evra. - Kuku meni, ispalo mi 900 evra u more, a ne znam da plivam. Skupa ova slana voda i sunce. Pare su otišle, ribice su ih već raskomadale i šta… »
Vesti dana »
Naredni dani donose stabilno vreme i letnje temperature: RHMZ izdao niz upozorenja na ove pojave
Mondo pre 42 minutajoš 11 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Kremlj: Još nije odlučeno o odlasku Putina na samit G20; Rusi pogodili dva data centra u Kijevu
RTV pre 1 satjoš 3 povezane
5 razloga Kremlja zašto (ne)će da napadne NATO: Ovo su crne brojke koje Rusija krije, ali postoji nešto zbog čega bi Putin bio spreman da rizikuje
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Posle jednokratne pomoći najavljena nova podrška: ovoj grupi roditelja počinju uplate po 65.000 dinara mesečno
Dnevnik pre 23 minutajoš 1 povezana