Povezane vesti

Folker izgubio novac na moru u Crnoj Gori: "Ostao sam bez 900 evra, papreno me koštalo letovanje. Šta sam sve mogao da kupim…

Folker izgubio novac na moru u Crnoj Gori: "Ostao sam bez 900 evra, papreno me koštalo letovanje. Šta sam sve mogao da kupim…

Blic pre 15 dana
Pevač Era Ojdanić doživeo je peh na moru u Crnoj Gori, kada je dok se kupao, kako tvrdi, izgubio čak 900 evra. - Kuku meni, ispalo mi 900 evra u more, a ne znam da plivam. Skupa ova slana voda i sunce. Pare su otišle, ribice su ih već raskomadale i šta… »
"Ostao sam bez 900 evra, papreno me je koštalo" Folker van sebe zbog situacije koja mu se desila na moru

"Ostao sam bez 900 evra, papreno me je koštalo" Folker van sebe zbog situacije koja mu se desila na moru

Telegraf pre 15 dana
Pevač Era Ojdanić doživeo je peh na moru u Crnoj Gori, kada je dok se kupao, kako tvrdi, izgubio čak 900 evra. - Kuku meni, ispalo mi 900 evra u more, a ne znam da plivam. Skupa ova slana voda i sunce. Pare su otišle, ribice su ih već raskomadale i šta… »
Pevač u debelom minusu! Era Ojdanić: Ispalo mi je 900 evra u moru!

Pevač u debelom minusu! Era Ojdanić: Ispalo mi je 900 evra u moru!

Kurir pre 15 dana
Era Ojdanić trenutno uživa u Crnoj Gori na moru, ali mu je odmor, po svemu sudeći-preseo. Muzička zvezda nam se požalio da je doživeo peh na plaži. - Kuku meni, ispalo mi 900 evra u more, a ne znam da plivam. Skupa ova slana voda i sunce. Pare su otišle… »

Vesti dana »