Povezane vesti

Mesi se pobedom nad Venecuelom oprostio od domaće publike

Nedeljnik pre 5 dana
Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi noćas se pobedom nad selekcijom Venecuelom oprostio od domaće publike, pošto do kraja svoje reprezentativne karijere više neće igrati utakmice u Argentini. Selekcija Argentine je u Buenos Ajresu… »

Radio sto plus pre 5 dana
Selekcija Argentine je u Buenos Ajresu pobedila Venecuelu 3:0, u utakmici pretposlednjeg, 17. kola južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a Mesi je u tom duelu postigao dva gola. “Mogućnost da završim na ovaj način ovde je ono o čemu sam… »

Novi magazin pre 5 dana
Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi noćas se pobedom nad selekcijom Venecuelom oprostio od domaće publike, pošto do kraja svoje reprezentativne karijere više neće igrati utakmice u Argentini. Selekcija Argentine je u Buenos Ajresu… »
Mesi se oprostio pobedom nad Venecuelom

Mesi se oprostio pobedom nad Venecuelom

Sportski žurnal pre 5 dana
Ekvador, Kolumbija i Paragvaj na SP. Fudbaleri Ekvadora, Kolumbije i Paragvaja obezbedili su noćas plasman na Svetsko prvenstvo 2026. godine, dok se Lionel Mesi sa dva gola i pobedom Argentine nad Venecuelom, rezultatom 3:0, oprostio od domaće publike… »
Mesi pod znakom pitanja za Mundijal

Mesi pod znakom pitanja za Mundijal

B92 pre 5 dana
Lionel Mesi dao je izjavu koja je mnoge iznenadila posle pobede protiv Venecuele. To je njegova poslednja utakmica u dresu Argentine pred domaćom publikom, a po završetku meča je bacio u dilemu fudbalsku javnost. Naime, Mesi još uvek nije siguran da li… »
"Ne mislim da ću igrati na Mundijalu!" Lionel Mesi šokirao sve(t)

"Ne mislim da ću igrati na Mundijalu!" Lionel Mesi šokirao sve(t)

Večernje novosti pre 5 dana
Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Lionel Mesi, oprostio se od domaće publike u pobedi Argentine nad Venecuelom 3:0, a nakon meča zabrinuo je mnogo navijače ove selekcije. FOTO: Tanjug/AP Naime, ispratio je Monumental legendarnog Argentinca koji… »

Vesti dana »