Povezane vesti
Milicu Pavlović pitali za Karleušu: Njen odgovor je toliko hladan da nema govora o pomirenju
Nova 05.09.2025
Milica Pavlović je za svoju publiku pripremila novi projekat - film o svojim koncertima, a osim toga govorila je i o odnosu sa kolegama. Uspešni koncerti su iza nje, a trenutno promoviše svoj koncertni film koji je oduševio fanove. Sprema se i za… »
Milica Pavlović nikad brutalnija i žešća! Kolega me je ispalio dan pred koncert, a Karleuša mi ne treba u mom životu
Kurir 05.09.2025
Milica Pavlović iz godine u godinu ostvaruje sve zacrtane ciljeve i postavlja nove. Uspešni koncerti su iza nje, a trenutno promoviše svoj koncertni film koji je oduševio fanove. Sprema se i za egzotičnu destinaciju-Bali gde će da odmori i napuni… »
Vesti dana »
Policija upala na Filozofski fakultet u Novom Sadu: Studenti i građani potisnuti van zgrade uz upotrebu sile (VIDEO)
Insajder pre 26 minutajoš 111 povezana
Izgorela kancelarija tužioca JTOK-a koji radi na finansijskoj istrazi u slučaju "Nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 11 povezanih
U Srbiju stižu leteći taksiji: Finalizovan dogovor sa kompanijom „Archer“ za EXPO 2027
Glas juga pre 51 minutajoš 33 povezane
Tramp: Sa Ruteom postignut okvirni sporazum o Grenlandu, odlično rešenje za SAD, ne uvodim carine
RTV pre 21 minutajoš 75 povezanih