Povezane vesti
Olimpijske igre u Minhenu 1972: 'Kako sam od terorista mislio da su zabavljači'
BBC News 05.09.2025
Proslavljeni jugoslovenski sportisti, Dane Korica i Ratko Rudić, za BBC na srpskom prisećaju se crnog dana u istoriji olimpijskih igara. Bila je sasvim obična noć u Nemačkoj u kojoj je tada vladala svečarska atmosfera. Ništa nije slutilo da će upravo… »
Radio 021 05.09.2025
Proslavljeni jugoslovenski sportisti, Dane Korica i Ratko Rudić, za BBC na srpskom prisećaju se crnog dana u istoriji olimpijski igara. Getty Images Pregovori sa pripadnicima Crnog septembra Bila je sasvim obična noć u Nemačkoj u kojoj je tada vladala… »
Olimpijske igre u Minhenu 1972: ‘Kako sam od terorista mislio da su zabavljači’
Danas 05.09.2025
Bila je sasvim obična noć u Nemačkoj u kojoj je tada vladala svečarska atmosfera. Ništa nije slutilo da će upravo zora posle mirne noći upisati nova crna slova u istoriju ove zemlje. „Poslednja utakmica bila je 4. septembra, izašli smo iz olimpijskog… »
Olimpijske igre u Minhenu 1972: ‘Kako sam od terorista mislio da su zabavljači’
Južne vesti 05.09.2025
Getty Images Pregovori sa pripadnicima Crnog septembra Bila je sasvim obična noć u Nemačkoj u kojoj je tada vladala svečarska atmosfera. Ništa nije slutilo da će upravo zora posle mirne noći upisati nova crna slova u istoriju ove zemlje. „Poslednja… »
NIN 05.09.2025
Bila je sasvim obična noć u Nemačkoj u kojoj je tada vladala svečarska atmosfera. Ništa nije slutilo da će upravo zora posle mirne noći upisati nova crna slova u istoriju ove zemlje. "Poslednja utakmica bila je 4. septembra, izašli smo iz olimpijskog… »
Vesti dana »
Jokić se poigravao sa Bogdanovim Klipersima - 55 poena u ubedljivom trijumfu (VIDEO)
RTV pre 36 minutajoš 34 povezane
Gusta magla se spustila na sever Srbije! Temperature niže, a biometeorološka prognoza savetuje oprez kod astmatičara- Evo kakvo nas vreme očekuje do kraja sedmice
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih
12. dan štrajka glađu Dijane Hrke: Zdravstveno stanje stabilno nakon što je sinoć primila infuziju
Nova pre 16 minutajoš 8 povezanih
Veljko paunović presekao! Evo kako će izgledati sastav Srbije na Vembliju
Večernje novosti pre 6 minutajoš 14 povezanih