Povezane vesti
Olimpijske igre u Minhenu 1972: 'Kako sam od terorista mislio da su zabavljači'
BBC News pre 26 dana
Proslavljeni jugoslovenski sportisti, Dane Korica i Ratko Rudić, za BBC na srpskom prisećaju se crnog dana u istoriji olimpijskih igara. Bila je sasvim obična noć u Nemačkoj u kojoj je tada vladala svečarska atmosfera. Ništa nije slutilo da će upravo… »
Radio 021 pre 26 dana
Proslavljeni jugoslovenski sportisti, Dane Korica i Ratko Rudić, za BBC na srpskom prisećaju se crnog dana u istoriji olimpijski igara. Getty Images Pregovori sa pripadnicima Crnog septembra Bila je sasvim obična noć u Nemačkoj u kojoj je tada vladala… »
Olimpijske igre u Minhenu 1972: ‘Kako sam od terorista mislio da su zabavljači’
Južne vesti pre 26 dana
Getty Images Pregovori sa pripadnicima Crnog septembra Bila je sasvim obična noć u Nemačkoj u kojoj je tada vladala svečarska atmosfera. Ništa nije slutilo da će upravo zora posle mirne noći upisati nova crna slova u istoriju ove zemlje. „Poslednja… »
Olimpijske igre u Minhenu 1972: ‘Kako sam od terorista mislio da su zabavljači’
Danas pre 26 dana
Bila je sasvim obična noć u Nemačkoj u kojoj je tada vladala svečarska atmosfera. Ništa nije slutilo da će upravo zora posle mirne noći upisati nova crna slova u istoriju ove zemlje. „Poslednja utakmica bila je 4. septembra, izašli smo iz olimpijskog… »
NIN pre 26 dana
Bila je sasvim obična noć u Nemačkoj u kojoj je tada vladala svečarska atmosfera. Ništa nije slutilo da će upravo zora posle mirne noći upisati nova crna slova u istoriju ove zemlje. "Poslednja utakmica bila je 4. septembra, izašli smo iz olimpijskog… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Kolona studenata i građana na Gazeli: Komemorativni skupovi u Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu
Nova pre 18 minutajoš 59 povezanih

Obradović: Svi su dobro, sem Marija, koji će duže vreme biti odsutan
Sportski žurnal pre 8 minutajoš 40 povezanih

Američka vlada se zatvara: Tramp i Kongres nisu postigli dogovor
Radio 021 pre 3 minutajoš 56 povezanih

Pucnjava i eksplozije u Minhenu, nakon policijske provere Oktoberfest ponovo otvoren
RTS pre 2 satajoš 47 povezanih