Повезане вести

Олимпијске игре у Минхену 1972: 'Како сам од терориста мислио да су забављачи'

BBC News 05.09.2025
Прослављени југословенски спортисти, Дане Корица и Ратко Рудић, за ББЦ на српском присећају се црног дана у историји олимпијских игара. Била је сасвим обична ноћ у Немачкој у којој је тада владала свечарска атмосфера. Ништа није… »

Радио 021 05.09.2025
Прослављени југословенски спортисти, Дане Корица и Ратко Рудић, за ББЦ на српском присећају се црног дана у историји олимпијски игара. Гетти Имагес Преговори са припадницима Црног септембра Била је сасвим обична ноћ у Немачкој у… »
Олимпијске игре у Минхену 1972: ‘Како сам од терориста мислио да су забављачи’

Јужне вести 05.09.2025
Гетти Имагес Преговори са припадницима Црног септембра Била је сасвим обична ноћ у Немачкој у којој је тада владала свечарска атмосфера. Ништа није слутило да ће управо зора после мирне ноћи уписати нова црна слова у историју ове… »

Данас 05.09.2025
Била је сасвим обична ноћ у Немачкој у којој је тада владала свечарска атмосфера. Ништа није слутило да ће управо зора после мирне ноћи уписати нова црна слова у историју ове земље. „Последња утакмица била је 4. септембра… »

НИН 05.09.2025
Била је сасвим обична ноћ у Немачкој у којој је тада владала свечарска атмосфера. Ништа није слутило да ће управо зора после мирне ноћи уписати нова црна слова у историју ове земље. "Последња утакмица била је 4. септембра… »

Вести дана »