Povezane vesti
Elšnik o propalom transferu u Tursku: „Transfer je bio 99 odsto gotov“ vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo…
Hot sport 05.09.2025
„I ja sam praktično već krenuo u Tursku“ Slovenački reprezentativac Timi Maks Elšnik otvoreno je progovorio o transferu u Trabzonspor koji je propao u poslednjem trenutku. Trabzon je poslao ponudu od pet miliona evra, na koju je Crvena zvezda pristala… »
"Transfer je bio 99 odsto gotov, krenuo sam u Tursku": Elšnik ne zna zašto nije otišao iz Zvezde
Mondo 05.09.2025
Crvena zvezda je tokom letnjeg prelaznog roka obavila mnogo velikih poslova, a u samom finišu propao je jedan od najznačajnijih. Činilo se da je aktuelni šampion Srbije prodao reprezentativca Slovenije za pet miliona evra, ali Timi Maks Elšnik nije… »
Elšnik o propalom transferu: Krenuo sam za Tursku, ali..
Sportski žurnal 05.09.2025
“Možda su tako odlučili u Zvezdi, a možda je problem nastao na drugoj strani. Više nije ni bitno”. Timi Maks Elšnik je bio na korak od prelaska u Trabzon, Crvenoj zvezdi trebala je da zaradi pet miliona evra, ali do transfera nije došlo i crveno-beli… »
Elšnik: Ne znam zašto je propao transfer, krenuo sam već u Tursku
Sport klub 05.09.2025
Timi Maks Elšnik je, uoči utakmice za Sloveniju protiv Švedske, pričao o propalom transferu iz Crvene zvezde u Trabzon. Realnost je da ostaje u Crvenoj zvezdi, mada je prelazni rok u Turskoj otvoren još nekoliko dana. „Transfer je 99 odsto bio gotov i ja… »
Elšnik progovorio o propalom transferu iz Zvezde: Već sam bio na putu, a onda…
Nova 05.09.2025
Timi Maks Elšnik, fudbaler Crvene zvezde, prvi put je govorio o propalom transferu u turski Trabzon. Turski tim je ponudio pet miliona evra za vezistu, a u Ljutice Bogdana su isprva tu „pojačanu“ ponudu prihvatili. Verovalo se da je posao gotov, a onda… »
Elšnik o propalom transferu: "Već sam bio na putu za Tursku – prija mi da se sklonim"
Dnevnik 05.09.2025
Slovenački fudbaler Timi Maks Elšnik, po prvi put je govorio neuspelom transferu u Trabzonspor. Turski tim je ponudio 5.000.000 evra što su u Ljutice Bogdana prihvatili. Kada se već verovalo da je posao gotov, te se čekalo ozvaničenje, došlo je do… »
Elšnik o propalom transferu: "Već sam bio na putu za Tursku - prija mi da se sklonim"
B92 05.09.2025
Slovenački fudbaler Timi Maks Elšnik, po prvi put je govorio neuspelom transferu u Trabzonspor. Turski tim je ponudio 5.000.000 evra što su u Ljutice Bogdana prihvatili. Kada se već verovalo da je posao gotov, te se čekalo ozvaničenje, došlo je do… »
"Bio sam na putu za Tursku, ali...Sada samo fokus na reprezentaciju!" Timi Maks Elšnik o propalom transferu u Trabzon
Večernje novosti 05.09.2025
Timi Maks Elšnik bio je na pragu odlaska u Tursku u Trabzon, međutim na kraju do odlaska iz Crvene zvezde nije došlo. FOTO: FK Crvena zvezda Na njegovo mesto došao je Tomas Hendel, međutim Slovenac je ostao u Zvezde, pa je čak i registrovan za mečeve… »
Vesti dana »
Sutra sednica Skupštine Srbije, pred poslanicima izmene izbornih zakona
NIN pre 1 satjoš 32 povezane
"To je obmana - Putin pokušava da skrene pažnju sa sopstvene slabosti"
B92 pre 29 minutajoš 40 povezanih
(Foto) Hitno! Nižu se upozorenja RHMZ kakva se retko izdaju! Beograd je upravo na udaru ogromnog potopa, tutnji na sve strane
Blic pre 34 minutajoš 46 povezanih
Doljevčanin švercovao decu migrante: Uhapšen na granici kodStrezimirovca
Jug press pre 20 minutajoš 31 povezana
Sara Rodžers: Trampova 'ratnica' i lice nove američke diplomatije
BBC News pre 50 minutajoš 36 povezanih