Повезане вести

Елшник о пропалом трансферу у Турску: „Трансфер је био 99 одсто готов“ василије Мицић проговорио о повратку у Београд: „Прво…

Елшник о пропалом трансферу у Турску: „Трансфер је био 99 одсто готов“ василије Мицић проговорио о повратку у Београд: „Прво…

Хот спорт 05.09.2025
„И ја сам практично већ кренуо у Турску“ Словеначки репрезентативац Тими Макс Елшник отворено је проговорио о трансферу у Трабзонспор који је пропао у последњем тренутку. Трабзон је послао понуду од пет милиона евра, на коју је… »
"Трансфер је био 99 одсто готов, кренуо сам у Турску": Елшник не зна зашто није отишао из Звезде

"Трансфер је био 99 одсто готов, кренуо сам у Турску": Елшник не зна зашто није отишао из Звезде

Мондо 05.09.2025
Црвена звезда је током летњег прелазног рока обавила много великих послова, а у самом финишу пропао је један од најзначајнијих. Чинило се да је актуелни шампион Србије продао репрезентативца Словеније за пет милиона евра, али… »
Елшник о пропалом трансферу: Кренуо сам за Турску, али..

Елшник о пропалом трансферу: Кренуо сам за Турску, али..

Спортски журнал 05.09.2025
“Можда су тако одлучили у Звезди, а можда је проблем настао на другој страни. Више није ни битно”. Тими Макс Елшник је био на корак од преласка у Трабзон, Црвеној звезди требала је да заради пет милиона евра, али до трансфера… »
Елшник: Не знам зашто је пропао трансфер, кренуо сам већ у Турску

Елшник: Не знам зашто је пропао трансфер, кренуо сам већ у Турску

Спорт клуб 05.09.2025
Тими Макс Елшник је, уочи утакмице за Словенију против Шведске, причао о пропалом трансферу из Црвене звезде у Трабзон. Реалност је да остаје у Црвеној звезди, мада је прелазни рок у Турској отворен још неколико дана. „Трансфер… »
Елшник о пропалом трансферу: "Већ сам био на путу за Турску – прија ми да се склоним"

Елшник о пропалом трансферу: "Већ сам био на путу за Турску – прија ми да се склоним"

Дневник 05.09.2025
Словеначки фудбалер Тими Макс Елшник, по први пут је говорио неуспелом трансферу у Трабзонспор. Турски тим је понудио 5.000.000 евра што су у Љутице Богдана прихватили. Када се већ веровало да је посао готов, те се чекало… »
Елшник проговорио о пропалом трансферу из Звезде: Већ сам био на путу, а онда…

Елшник проговорио о пропалом трансферу из Звезде: Већ сам био на путу, а онда…

Нова 05.09.2025
Тими Макс Елшник, фудбалер Црвене звезде, први пут је говорио о пропалом трансферу у турски Трабзон. Турски тим је понудио пет милиона евра за везисту, а у Љутице Богдана су испрва ту „појачану“ понуду прихватили. Веровало се да… »
Елшник о пропалом трансферу: "Већ сам био на путу за Турску - прија ми да се склоним"

Елшник о пропалом трансферу: "Већ сам био на путу за Турску - прија ми да се склоним"

Б92 05.09.2025
Словеначки фудбалер Тими Макс Елшник, по први пут је говорио неуспелом трансферу у Трабзонспор. Турски тим је понудио 5.000.000 евра што су у Љутице Богдана прихватили. Када се већ веровало да је посао готов, те се чекало… »
"Био сам на путу за Турску, али...Сада само фокус на репрезентацију!" Тими Макс Елшник о пропалом трансферу у Трабзон

"Био сам на путу за Турску, али...Сада само фокус на репрезентацију!" Тими Макс Елшник о пропалом трансферу у Трабзон

Вечерње новости 05.09.2025
Тими Макс Елшник био је на прагу одласка у Турску у Трабзон, међутим на крају до одласка из Црвене звезде није дошло. ФОТО: ФК Црвена звезда На његово место дошао је Томас Хендел, међутим Словенац је остао у Звезде, па је чак и… »

Вести дана »