Повезане вести
Елшник о пропалом трансферу у Турску: „Трансфер је био 99 одсто готов“ василије Мицић проговорио о повратку у Београд: „Прво…
Хот спорт 05.09.2025
„И ја сам практично већ кренуо у Турску“ Словеначки репрезентативац Тими Макс Елшник отворено је проговорио о трансферу у Трабзонспор који је пропао у последњем тренутку. Трабзон је послао понуду од пет милиона евра, на коју је… »
"Трансфер је био 99 одсто готов, кренуо сам у Турску": Елшник не зна зашто није отишао из Звезде
Мондо 05.09.2025
Црвена звезда је током летњег прелазног рока обавила много великих послова, а у самом финишу пропао је један од најзначајнијих. Чинило се да је актуелни шампион Србије продао репрезентативца Словеније за пет милиона евра, али… »
Елшник о пропалом трансферу: Кренуо сам за Турску, али..
Спортски журнал 05.09.2025
“Можда су тако одлучили у Звезди, а можда је проблем настао на другој страни. Више није ни битно”. Тими Макс Елшник је био на корак од преласка у Трабзон, Црвеној звезди требала је да заради пет милиона евра, али до трансфера… »
Елшник: Не знам зашто је пропао трансфер, кренуо сам већ у Турску
Спорт клуб 05.09.2025
Тими Макс Елшник је, уочи утакмице за Словенију против Шведске, причао о пропалом трансферу из Црвене звезде у Трабзон. Реалност је да остаје у Црвеној звезди, мада је прелазни рок у Турској отворен још неколико дана. „Трансфер… »
Елшник о пропалом трансферу: "Већ сам био на путу за Турску – прија ми да се склоним"
Дневник 05.09.2025
Словеначки фудбалер Тими Макс Елшник, по први пут је говорио неуспелом трансферу у Трабзонспор. Турски тим је понудио 5.000.000 евра што су у Љутице Богдана прихватили. Када се већ веровало да је посао готов, те се чекало… »
Елшник проговорио о пропалом трансферу из Звезде: Већ сам био на путу, а онда…
Нова 05.09.2025
Тими Макс Елшник, фудбалер Црвене звезде, први пут је говорио о пропалом трансферу у турски Трабзон. Турски тим је понудио пет милиона евра за везисту, а у Љутице Богдана су испрва ту „појачану“ понуду прихватили. Веровало се да… »
Елшник о пропалом трансферу: "Већ сам био на путу за Турску - прија ми да се склоним"
Б92 05.09.2025
Словеначки фудбалер Тими Макс Елшник, по први пут је говорио неуспелом трансферу у Трабзонспор. Турски тим је понудио 5.000.000 евра што су у Љутице Богдана прихватили. Када се већ веровало да је посао готов, те се чекало… »
"Био сам на путу за Турску, али...Сада само фокус на репрезентацију!" Тими Макс Елшник о пропалом трансферу у Трабзон
Вечерње новости 05.09.2025
Тими Макс Елшник био је на прагу одласка у Турску у Трабзон, међутим на крају до одласка из Црвене звезде није дошло. ФОТО: ФК Црвена звезда На његово место дошао је Томас Хендел, међутим Словенац је остао у Звезде, па је чак и… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Радио сто плус пре 53 минутајош 30 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 58 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 18 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних