Povezane vesti
Elšnik o propalom transferu u Tursku: „Transfer je bio 99 odsto gotov“ vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo…
Hot sport pre 4 dana
„I ja sam praktično već krenuo u Tursku“ Slovenački reprezentativac Timi Maks Elšnik otvoreno je progovorio o transferu u Trabzonspor koji je propao u poslednjem trenutku. Trabzon je poslao ponudu od pet miliona evra, na koju je Crvena zvezda pristala… »
"Transfer je bio 99 odsto gotov, krenuo sam u Tursku": Elšnik ne zna zašto nije otišao iz Zvezde
Mondo pre 4 dana
Crvena zvezda je tokom letnjeg prelaznog roka obavila mnogo velikih poslova, a u samom finišu propao je jedan od najznačajnijih. Činilo se da je aktuelni šampion Srbije prodao reprezentativca Slovenije za pet miliona evra, ali Timi Maks Elšnik nije… »
Elšnik o propalom transferu: Krenuo sam za Tursku, ali..
Sportski žurnal pre 4 dana
“Možda su tako odlučili u Zvezdi, a možda je problem nastao na drugoj strani. Više nije ni bitno”. Timi Maks Elšnik je bio na korak od prelaska u Trabzon, Crvenoj zvezdi trebala je da zaradi pet miliona evra, ali do transfera nije došlo i crveno-beli… »
Elšnik: Ne znam zašto je propao transfer, krenuo sam već u Tursku
Sport klub pre 4 dana
Timi Maks Elšnik je, uoči utakmice za Sloveniju protiv Švedske, pričao o propalom transferu iz Crvene zvezde u Trabzon. Realnost je da ostaje u Crvenoj zvezdi, mada je prelazni rok u Turskoj otvoren još nekoliko dana. „Transfer je 99 odsto bio gotov i ja… »
Elšnik progovorio o propalom transferu iz Zvezde: Već sam bio na putu, a onda…
Nova pre 4 dana
Timi Maks Elšnik, fudbaler Crvene zvezde, prvi put je govorio o propalom transferu u turski Trabzon. Turski tim je ponudio pet miliona evra za vezistu, a u Ljutice Bogdana su isprva tu „pojačanu“ ponudu prihvatili. Verovalo se da je posao gotov, a onda… »
Elšnik o propalom transferu: "Već sam bio na putu za Tursku – prija mi da se sklonim"
Dnevnik pre 4 dana
Slovenački fudbaler Timi Maks Elšnik, po prvi put je govorio neuspelom transferu u Trabzonspor. Turski tim je ponudio 5.000.000 evra što su u Ljutice Bogdana prihvatili. Kada se već verovalo da je posao gotov, te se čekalo ozvaničenje, došlo je do… »
Elšnik o propalom transferu: "Već sam bio na putu za Tursku - prija mi da se sklonim"
B92 pre 4 dana
Slovenački fudbaler Timi Maks Elšnik, po prvi put je govorio neuspelom transferu u Trabzonspor. Turski tim je ponudio 5.000.000 evra što su u Ljutice Bogdana prihvatili. Kada se već verovalo da je posao gotov, te se čekalo ozvaničenje, došlo je do… »
"Bio sam na putu za Tursku, ali...Sada samo fokus na reprezentaciju!" Timi Maks Elšnik o propalom transferu u Trabzon
Večernje novosti pre 4 dana
Timi Maks Elšnik bio je na pragu odlaska u Tursku u Trabzon, međutim na kraju do odlaska iz Crvene zvezde nije došlo. FOTO: FK Crvena zvezda Na njegovo mesto došao je Tomas Hendel, međutim Slovenac je ostao u Zvezde, pa je čak i registrovan za mečeve… »
Vesti dana »

Snežana Samardžić Marković za Danas iz Strazbura nakon sednice EP o Srbiji: Ima još mnogo posla, ali i nade
Danas pre 3 satajoš 33 povezane

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 40 povezanih