Povezane vesti

U humskoj trljaju ruke: Partizan objavio broj obnovljenih karata! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam…

U humskoj trljaju ruke: Partizan objavio broj obnovljenih karata! Vasilije Micić progovorio o povratku u Beograd: „Prvo sam…

Hot sport pre 4 dana
Obnovljeno više od 11.500 karata! Košarkaški klub Partizan beleži veliki uspeh kada je u pitanju prodaja godišnjih ulaznica pred novu sezonu. Crno-beli su u petak saopštili da je obnovljeno više od 11.500 sezonskih karata od ukupno nešto više od 16.000… »
Cene više nego prethodnih godina, ali vernost je vernost! Kk Partizan već obnovio preko 11.500 sezonskih ulaznica

Cene više nego prethodnih godina, ali vernost je vernost! Kk Partizan već obnovio preko 11.500 sezonskih ulaznica

Večernje novosti pre 3 dana
Baš kao što stih jedne pesma navijača Partizana kaže "nikad nećeš biti sam, ja ti to obećavam" to se sada videlo i na delu. Naime, Partizan je itekako podigao cene sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu, ali to ne sprečava ljubitelje crno-bele boje da… »
„I nema kraja našoj ljubavi“: Partizan se pohvalio brojem obnovljenih sezonskih karata

„I nema kraja našoj ljubavi“: Partizan se pohvalio brojem obnovljenih sezonskih karata

Nova pre 4 dana
Košarkaški klub Partizan pohvalio se brojem prodatih sezonskih ulaznica za sezonu 2025/26, koja uskoro počinje. Kako su crno-beli objavili na društvenim mrežama, do sada je malo preko 11.500 ljudi obnovilo sezonske ulaznice za mečeve Partizana. Očekuje… »
Partizan se pohvalio brojem obnovljenih godišnjih ulaznica

Partizan se pohvalio brojem obnovljenih godišnjih ulaznica

Sport klub pre 4 dana
Košarkaški klub Partizan za vikend će u Italiji odigrati prve pripremne utakmice pred novu sezonu, a dok Željko Obradović polako pojačava ritam u Humskoj trljaju ruke kada je prodaja godišnjih ulaznica u pitanju. Crno-beli su u petak saopštili da je… »
Kakav broj: Partizan prodao više od 11.500 sezonskih ulaznica, Arena će ponovo da "grmi" od Grobara

Kakav broj: Partizan prodao više od 11.500 sezonskih ulaznica, Arena će ponovo da "grmi" od Grobara

Telegraf pre 4 dana
Košarkaški klub Partizan će i iduće sezone imati ogromnu podršku na svom parketu. Kako javljaju iz crno-belog tabora, prodato je više od 15.000 sezonskih ulaznica za novu sezonu i to samo u prvoj fazi, gde se menja mesto za mesto, gde nema menjanja… »

Vesti dana »