Povezane vesti

"Zbog alergije sam postala invalid" Pevačica bolovala od retke bolesti: "Samo 6 ljudi na na svetu to ima"

"Zbog alergije sam postala invalid" Pevačica bolovala od retke bolesti: "Samo 6 ljudi na na svetu to ima"

Alo pre 5 dana
Imala je sedam saobraćajnih nezgoda, četiri operacije, a vodila je i borbu sa rakom. Pevačica Jasminka Ilić, koja se takmičila u muzičkom šou-programu " Nikad nije kasno", ispričala je svoju tužnu priču, te otkrila da je vodila borbu sa bolešću od koje… »
"Imala sam tešku alergiju zbog čega sam danas invalid": Pevačica Jasminka Ilić bolovala od retke bolesti: "Samo 6 ljudi na…

"Imala sam tešku alergiju zbog čega sam danas invalid": Pevačica Jasminka Ilić bolovala od retke bolesti: "Samo 6 ljudi na…

Blic pre 5 dana
Pevačica Jasminka Ilić, koja se takmičila u muzičkom šou programu "Nikad nije kasno", ispričala je svoju tužnu priču, te otkrila da je vodila borbu sa bolešću od koje boluje samo 6 ljudi na svetu. Naime, takmičarka " Nikad nije kasno", Jasminka Ilić je… »
"Imala sam alergiju zbog čega sam danas invalid" Pevačica bolovala od retke bolesti: "Samo 6 ljudi na ovom svetu to ima"

"Imala sam alergiju zbog čega sam danas invalid" Pevačica bolovala od retke bolesti: "Samo 6 ljudi na ovom svetu to ima"

Kurir pre 5 dana
Jasminka Ilić, koja se takmičila u muzičkom šou programu "Nikad nije kasno", ispričala je svoju tužnu priču, te otkrila da je vodila borbu sa bolešću od koje boluje samo 6 ljudi na svetu. Naime, pevačica je imala sedam saobraćajnih nesreća, četiri… »

Vesti dana »