Povezane vesti
Merc konačno priznao: Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni, zavisi od SAD
Večernje novosti pre 4 dana
ONO što me brine, i moram priznati da me opterećuje, jeste da mi Evropljani trenutno ne preuzimamo ulogu u svetu koju želimo, požalio se nemački kancelar. Foto: Profimedia Nemački kancelar Fridrih Merc rekao je da Evropa ne uspeva da se nametne na… »
"Zavisni smo od američke pomoći": Nemački kancelar priznao da zemlje Starog kontinenta ne uspevaju da se nametnu na globalnoj…
Blic pre 4 dana
Nemački kancelar Fridrih Merc rekao je da Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni i da nema mogućnosti da izvrši pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina, te da je zavisna od američke pomoći. - Ono što me brine, i moram priznati da me… »
Merc priznao: Ne možemo sami, Evropa zavisi od...
B92 pre 4 dana
Nemački kancelar Fridrih Merc rekao je da Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni i da nema mogućnosti da izvrši pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina, te da je zavisna od američke pomoći. "Ono što me brine, i moram priznati da me… »
Merc: Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni, zavisni smo od pomoći SAD
NIN pre 4 dana
Nemački kancelar Fridrih Merc rekao je da Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni i da nema mogućnosti da izvrši pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina, te da je zavisna od američke pomoći. "Ono što me brine, i moram priznati da me… »
Merc: Nismo u mogućnosti da izvršimo dovoljan pritisak na Putina, zavisni smo od američke pomoći
Euronews pre 4 dana
Vesti dana »

Katar poručio da neće tolerisati "bezobzirno ponašanje Izraela": Napad planiran mesecima
Telegraf pre 17 minutajoš 63 povezane

U izraelskom napadu u Kataru ubijeni članovi Hamasa; Bela kuća: 'To ne doprinosi ciljevima Izraela i SAD'
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane

Poražavujuća taktika Srbije? Šokantno - pojavila se kompletna statistika meča sa Englezima!
Kurir pre 52 minutajoš 38 povezanih

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih