Povezane vesti

Merc konačno priznao: Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni, zavisi od SAD

Merc konačno priznao: Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni, zavisi od SAD

Večernje novosti 05.09.2025
ONO što me brine, i moram priznati da me opterećuje, jeste da mi Evropljani trenutno ne preuzimamo ulogu u svetu koju želimo, požalio se nemački kancelar. Foto: Profimedia Nemački kancelar Fridrih Merc rekao je da Evropa ne uspeva da se nametne na… »
"Zavisni smo od američke pomoći": Nemački kancelar priznao da zemlje Starog kontinenta ne uspevaju da se nametnu na globalnoj…

"Zavisni smo od američke pomoći": Nemački kancelar priznao da zemlje Starog kontinenta ne uspevaju da se nametnu na globalnoj…

Blic 05.09.2025
Nemački kancelar Fridrih Merc rekao je da Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni i da nema mogućnosti da izvrši pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina, te da je zavisna od američke pomoći. - Ono što me brine, i moram priznati da me… »
Merc priznao: Ne možemo sami, Evropa zavisi od...

Merc priznao: Ne možemo sami, Evropa zavisi od...

B92 05.09.2025
Nemački kancelar Fridrih Merc rekao je da Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni i da nema mogućnosti da izvrši pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina, te da je zavisna od američke pomoći. "Ono što me brine, i moram priznati da me… »
Merc: Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni, zavisni smo od pomoći SAD

Merc: Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni, zavisni smo od pomoći SAD

NIN 05.09.2025
Nemački kancelar Fridrih Merc rekao je da Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni i da nema mogućnosti da izvrši pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina, te da je zavisna od američke pomoći. "Ono što me brine, i moram priznati da me… »
Merc: Nismo u mogućnosti da izvršimo dovoljan pritisak na Putina, zavisni smo od američke pomoći

Merc: Nismo u mogućnosti da izvršimo dovoljan pritisak na Putina, zavisni smo od američke pomoći

Euronews 05.09.2025

Vesti dana »