Povezane vesti
Merc konačno priznao: Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni, zavisi od SAD
Večernje novosti 05.09.2025
ONO što me brine, i moram priznati da me opterećuje, jeste da mi Evropljani trenutno ne preuzimamo ulogu u svetu koju želimo, požalio se nemački kancelar. Foto: Profimedia Nemački kancelar Fridrih Merc rekao je da Evropa ne uspeva da se nametne na… »
"Zavisni smo od američke pomoći": Nemački kancelar priznao da zemlje Starog kontinenta ne uspevaju da se nametnu na globalnoj…
Blic 05.09.2025
Nemački kancelar Fridrih Merc rekao je da Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni i da nema mogućnosti da izvrši pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina, te da je zavisna od američke pomoći. - Ono što me brine, i moram priznati da me… »
Merc priznao: Ne možemo sami, Evropa zavisi od...
B92 05.09.2025
Nemački kancelar Fridrih Merc rekao je da Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni i da nema mogućnosti da izvrši pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina, te da je zavisna od američke pomoći. "Ono što me brine, i moram priznati da me… »
Merc: Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni, zavisni smo od pomoći SAD
NIN 05.09.2025
Nemački kancelar Fridrih Merc rekao je da Evropa ne uspeva da se nametne na globalnoj sceni i da nema mogućnosti da izvrši pritisak na ruskog predsednika Vladimira Putina, te da je zavisna od američke pomoći. "Ono što me brine, i moram priznati da me… »
Merc: Nismo u mogućnosti da izvršimo dovoljan pritisak na Putina, zavisni smo od američke pomoći
Euronews 05.09.2025
Vesti dana »

"Bojim se da se ista stvar ne ponovi": Majka devojčice koju su pokušala da otmu dva Albanca: Ne mogu da verujem da su napadači pušteni da se brane sa slobode!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Rajaner smanjio kapacite ka Nemačkoj za 800.000 sedišta zbog spora oko poreza
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

(Mape) šok preokret u oktobru! Nestvaran povratak leta, afrički vazduh donosi +25 stepeni! Zahlađenje će nam posle pasti teže nego ikad!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Italija zaustavila izručenje: Ukrajinski državljanin osumnjičen za napad na "Severni tok" ostaje u pritvoru
Blic pre 1 satjoš 1 povezana